- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
-
eşinin can damarından vur derim :)bende esımın olayı normal karşılamasından korkuom.bu sfer hrkes ve hrsey normal de bn anormalmısım gıbı bı sonuç cıkıoo zmn daha cok uzuluom
ve hatta esıme oğlunla sütkardeş oluyosun falan deyıp daha da sınırlenmsını mı sağlamalıyım :)
çok kötsün
ayy ayy inanmıyorum kendimi bir an senin yerine koydum yok yaaa ben sevmem böyle şeyleri kadıncağız iyi niyetli bile olsa hiç hoş değil ama bi de şöyle olsaydı me düşünürdün aynı hareketi kendi annen yapsaydı aynı tepkiyi verir miydin walla ben aynı şeyi söyleyemicem
eğer çocuk emseydi muhtemelen bu hoşuna gidecekti kokusna alıştığını düşnecek aralarında inanılmaz bir bağ olduğunu düşünecekti. benim görümce ve kv de de yaptı aynısını o zamanlar çok kzıyodum oğlum başta alıp sonra öğürdü mors oldular. yapma dememe rağmen yaptılar çok sinrlendim o zamanlar ama şimdi umursamıyırum. ama o sırada iğrenmeyip emmeye devam etseydi oğlum acayip bozulurdum. yeni bebeği olana annenin duygularını anlamayan düşüncesiz tipler bunlar
yorumları okuyunca gerçekten çok üzüldüm bence bu kadar büyütülecek bir şey yok...
bende kayınvalidemin bebeğimi emzirmesini istemezdim fakat görmüş olsaydımda bu kadar kızmazdım...
hele bazıları sapık haddini bilmez diye nitelendirecek kadar ileri gitmiş...
anadoluda bi söz vardır ''evlat sermaye torun kar'' diye bazı büyükler çok düşkün olurlar torunlarına hoş görmek lazım...
çünkü kendi kanından canından bir parçadır o...ve çocuk en iyi sevgiyle büyür...
torunlarını çok seviyorlar diye kızmayın veya bu yüzden sizden soğuyacaklar diyede korkmayın...
ne olursa olsun çocuklar kendi anne babalarını herkesten çok tanır sever...
madem bu kadar rahatsız oldunuz ve tekrar etmesini istemiyorsunuz ki haklısınız kalbini kırmadan anne sen sıranı savdın hem benim sütüm yetiyor ben emziririm deyiverin tatlı dille...
hem unutmayın tiksindiğiniz o kişi eşinizi doğurup emzirdi ki şimdi siz o bebeğe sahip oldunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?