kaynanamın çocuğumu emzırmeye calısması

basligi ilk okudugumda igrenc dedim.kafamda canlandirdim bir an mide bulandirici,hadsizlik resmen,kendini sizin yerinize koymaya calismis,e kaynanalik da zor kiskanacak bir dolu sey var:)torun olsun oglu olsun... tepkinizi belli edin kesinlikle ilk esinizle konusarak tabii ki

yarın uygun vakıt kollıcam solıcem kv.ye. dusunclerını yazan kızlar hepınıze teşekkürler ıyıkı varsınız. sızden cesaret aldım.kv.de annlık ıcgudusyle falan yapmıştır dye kndımce pozıtıf olmaya calıstım ama yok yanı. once esıml degıl de en son esımle konusucam bu konuyu.

ayy ayy inanmıyorum kendimi bir an senin yerine koydum yok yaaa ben sevmem böyle şeyleri kadıncağız iyi niyetli bile olsa hiç hoş değil ama bi de şöyle olsaydı me düşünürdün aynı hareketi kendi annen yapsaydı aynı tepkiyi verir miydin walla ben aynı şeyi söyleyemicem

evet haklısın hos degıl. kendı annmyapsa o an kızardım. su an esım d evde yok kv.kp bırlıkteyız. davranışlarıma takılılar dıe dusunuom aslında sevıom onları kırmak ıstemıom yarın akıllı uslu solıcm.

kayınvalideniz cidden saçmalamış...
sanırım bende benzer dertlerden konu açıcam ilerde ALLAH kısmet ederse...
şimdiden başlanıldı şunu yeme bunu içme hasta olma çok gezme yorulma biz birgün görmesek çıldırırız yok burda kal kafayı yiyorum bazen düşünmekten...

birde eşime ben doğum yapınca kimsenin evinde kalamam ailenle bu konuyu konuş hallet dedim saolsun halletti...
ama birgün ağzımdan giderim bazen kalırım babanın gönlü olsun yeterki dedim oda gitmiş hemen blue haftada bir iki gün gidip kalırım dedi demiş...

evlerimiz 5 dakika mesafede ama bebek doğunca oraya taşınmamı istiyorlar resmen çıldırmak üzereyim...
ALLAH sizinde yardımcınız olsun çok iyi anlıyorum sizi...

Arkadaşlar;

_Yumuşak yüzlü olduğunuz sürece..
_Her dediklerine 'peki' dediğiniz sürece..
_Çocuğunuzla ilgili konularda,tavırlarınızı net bir şekilde koymadığınız sürece..
_Anne,babaanne,anneanne,teyze,dayı,hala,amca gibi vasıfların üzerine çıkılmayacağını,herkesin haddini bileceğini belirtmediğiniz sürece..

Üzüleceksiniz,kırılacaksınız,kıskanacaksınız..

Bebeğinizi emzirmeye kalkmasına şaşırmadım,bu kadar içli dışlı olursanız,yarın birgün size babaanne,kendine anne bile dedirtir bu tipler.
Kısacası bir gün gelir,pabuçu ters giymişçesine,sizi tuhaf bi hale sokarlar.
Kendi anneliğinizin tadına doyamadan,babaanneyi anne bilir çocuğunuz.

Yol yakınken tavırınızı koyun,gerçe çocuklar büyüdükçe neyin ne olduğunu fark edeceklerdir,ama bebeklik çağlarında babaanneye sıkı sıkı sarılmasına,ve bebeğinizin sizi daha uzakta görmesine içiniz parçalanacaktır..gerek yok,doya doya anneliğinizin tadına varın,herkes yerini bilsin..

Şahsen ben öyle yapıyorum ve mutluyum!

yorumları okuyunca gerçekten çok üzüldüm bence bu kadar büyütülecek bir şey yok...

bende kayınvalidemin bebeğimi emzirmesini istemezdim fakat görmüş olsaydımda bu kadar kızmazdım...

hele bazıları sapık haddini bilmez diye nitelendirecek kadar ileri gitmiş...

anadoluda bi söz vardır ''evlat sermaye torun kar'' diye bazı büyükler çok düşkün olurlar torunlarına hoş görmek lazım...

çünkü kendi kanından canından bir parçadır o...ve çocuk en iyi sevgiyle büyür...

torunlarını çok seviyorlar diye kızmayın veya bu yüzden sizden soğuyacaklar diyede korkmayın...

ne olursa olsun çocuklar kendi anne babalarını herkesten çok tanır sever...

madem bu kadar rahatsız oldunuz ve tekrar etmesini istemiyorsunuz ki haklısınız kalbini kırmadan anne sen sıranı savdın hem benim sütüm yetiyor ben emziririm deyiverin tatlı dille...

hem unutmayın tiksindiğiniz o kişi eşinizi doğurup emzirdi ki şimdi siz o bebeğe sahip oldunuz...

eğer çocuk emseydi muhtemelen bu hoşuna gidecekti kokusna alıştığını düşnecek aralarında inanılmaz bir bağ olduğunu düşünecekti. benim görümce ve kv de de yaptı aynısını o zamanlar çok kzıyodum oğlum başta alıp sonra öğürdü mors oldular. yapma dememe rağmen yaptılar çok sinrlendim o zamanlar ama şimdi umursamıyırum. ama o sırada iğrenmeyip emmeye devam etseydi oğlum acayip bozulurdum. yeni bebeği olana annenin duygularını anlamayan düşüncesiz tipler bunlar

hayır öğürmeyip emmeye devam etse nolacak amaç ne, sütün yok neyin çabası içindesin ? bana göre bu tamamen sapıklık. düşündükçe midem bulanıyor. bu işin hoş görülecek tarafı yok. benim annem yapsa böyle bişey ki öyle bi ruh hastası değil, şoka girmenin ötesinde bi daha annemle de başbaşa bırakmam. ağzıma geleni de saydırırm. bana göre iğrenç ötesi bi durum. siz yapma derken nasıl cesaret edip hala meme vermeye çalışıyolar, allahtan benim kayınvalidem böyle bişey yapmaz tahmin ediyorum , tepkim korkunç ağır olur, bi daha yüzyüze bakamayız yani.

kayınvalidenin yaptığı hoş bişey değil ama bazıarının yorumlarındaki gibi aa sapık pis adi tarzı yorumları hakedecek kadarda aşırı değil. Ben çevremde çok gördüm acaba başkasının memesini alıcakmı diye deneyenleri bunun sapıklıkla ne alaksı var.. Aşırılık olabilir evet ama sapıklık değil. Benim başıma gelse olay kızardım evet ama bu kadar aşırı tepkide çok AŞIRI.. Benimde oğlum kayınvalidemin 15 yıllık erkek torun hasretini bitirecek inş en büyük oülu 15 yıllık evli ve toplamda 6 kız torunu var böyle bişey yapacağını sanmıyorum yaparsa kızarım yaptırmam ama sapıkda demem.. Biraz relax lütfen

Sapıklık olarak geliyor bana diyenlerden biri bendim. Çünkü mantığım normal bulmuyor. Size göre bu söylem ileri gitmek ama bana göre de bu torun emzirme sevdası ileri gitmek.

Büyüklerin torunlarına olan düşkünlüğünü ve sevgisini; süt gelmesi imkansız olan memelerini torunlarının ağzına zorla dayayarak belli etmesi size de tuhaf gelmiyo mu cidden? Valla böyle tuhaf tuhaf sevgi gösterisi yapacaklarsa bukadar düşkün olmayıversin daha iyi sanki.(kendi annem de dahil tüm bu söylediklerime çünkü kendi annem de yapsa büyütürdüm hatta iki katı büyütürdüm çünkü neye ne tepki vereceğimi biliyo)

Daha neler! Bir bunu duymamistim, o da oldu. Oyle seymi olur! Uygun bir sekilde olmamasi gerektigini anlat, anlayacagi dilden anlat. Kayinvaliden nasil biridir! Neyi sever! Hangi dilden konussan ankar ve yapmaz, dusun biraz ve sonra da uygula... Birakma cocugu bu kadinla... Ben bile huzursuz oldum iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…