- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
-
yorumları okuyunca gerçekten çok üzüldüm bence bu kadar büyütülecek bir şey yok...
bende kayınvalidemin bebeğimi emzirmesini istemezdim fakat görmüş olsaydımda bu kadar kızmazdım...
hele bazıları sapık haddini bilmez diye nitelendirecek kadar ileri gitmiş...
anadoluda bi söz vardır ''evlat sermaye torun kar'' diye bazı büyükler çok düşkün olurlar torunlarına hoş görmek lazım...
çünkü kendi kanından canından bir parçadır o...ve çocuk en iyi sevgiyle büyür...
torunlarını çok seviyorlar diye kızmayın veya bu yüzden sizden soğuyacaklar diyede korkmayın...
ne olursa olsun çocuklar kendi anne babalarını herkesten çok tanır sever...
madem bu kadar rahatsız oldunuz ve tekrar etmesini istemiyorsunuz ki haklısınız kalbini kırmadan anne sen sıranı savdın hem benim sütüm yetiyor ben emziririm deyiverin tatlı dille...
hem unutmayın tiksindiğiniz o kişi eşinizi doğurup emzirdi ki şimdi siz o bebeğe sahip oldunuz...
aman ne kadar abarttınız ortada olay yokken aynı seyı kendı annenız yapsa guler gecerdınız ama adı ustunde kayınvalıde ya yaglansa ballansa yınede yaranamaz sız gelınlere ortada sorun yokken sorun arıyorsunuz bence.bunda bole abartacak sınırlenecek hıc bırsey gormuyorum acıkcası.sevgıden kaynaklanıyor demekkı o kadar cok sevıyor torununu sutu gelse verecek kadıncagız.bence abartmaya gerek yok lafını bıle etmek ayıppp kotu nıyetı olsa bunu sıze solemezdı
kaynanamı v kayınpdrımı severım ta kı bbeğımız olana kadar.6 kızdan sonra ılk erkek torun yre göğe koaymıolar. bugun kaynanam kndı bahsettı oğluma memesını vermeye calısmıs ama oğlum almamış. sok oldum o an bısy dıymemdım dondum kaldım. patolojik bı sevgı bu.ama cok uyuz oldum.sız olsanız ne dusunurdunuz? kendıme drt ettım kafayı yıcem. kımı babaneler hıc seevmez ama bızımkılerde abattılar yanı sızce de oyle degıl mı kızmalımıyım kızmamalıyım bılmedım. annelık duygusuyla davrandı belkı ama bılmıom ya yardımcı olun bana nolur:26:
allah sabır versın dogum yapacaklara sımdıden ınanın aklınıza gelmeyecek seyler yapıyolar cok acımasızca cok dengesızce can acıtıyolar kımı bılerek kımı bılmeyerek cok zor ama enterasan olan sey lohusa ıken daha anlayıslıymısım onu farkettım sımdı dusundukce hazmedemıyorum kudururuyorum sınırımden tek tavsıyem hıcbısı evladınızın onune gecmesın ne esınız nede baskaları duymayın takmayın dınlenın bebegınız uyudugu surece gusel beslenın kı bol bol sutunuz olsun hıcbısı duymamanızda sutunuzun hayrına olur odanıza cekılın bakın keyfınıze bu gunler bı daha gelmıyo evlatta ...böyle şeyler yapmak neden anneannelerin teyzelerin aklına gelmiyor da hep babannelerin dahi fikri oluyor acaba:26:ben de ablam ikinci kez lohusayken yanındaydım hiç aklımın ucundan bile geçmedi....ilkinde kayınvalidesi vardı....o da nerdeyse yapacaktı...göğüs dediğin böyle olur diye kendi göğüslerini öve öve bir hal olmuştu....benim aklım almıyor....herkes haddini bilecek öyle şey olur mu....çocuğu kendilerine bağlamaktan başka bir düşünce olduğuna nedense inanmıyorum ben....nerden gelir akıllarına....zaten gelini taşıyıcı anne gibi görüyor bir çoğu....sanki kendi çocukları ama gelin taşıyıveriyor.......yaklaşık 3 ay sonra ben de doğum yapacağım bakalım benim kayınvalidem nasıl bir performans sergileyecek....ben de beklemedeyim....
yorumları okuyunca gerçekten çok üzüldüm bence bu kadar büyütülecek bir şey yok...
bende kayınvalidemin bebeğimi emzirmesini istemezdim fakat görmüş olsaydımda bu kadar kızmazdım...
hele bazıları sapık haddini bilmez diye nitelendirecek kadar ileri gitmiş...
anadoluda bi söz vardır ''evlat sermaye torun kar'' diye bazı büyükler çok düşkün olurlar torunlarına hoş görmek lazım...
çünkü kendi kanından canından bir parçadır o...ve çocuk en iyi sevgiyle büyür...
torunlarını çok seviyorlar diye kızmayın veya bu yüzden sizden soğuyacaklar diyede korkmayın...
ne olursa olsun çocuklar kendi anne babalarını herkesten çok tanır sever...
madem bu kadar rahatsız oldunuz ve tekrar etmesini istemiyorsunuz ki haklısınız kalbini kırmadan anne sen sıranı savdın hem benim sütüm yetiyor ben emziririm deyiverin tatlı dille...
hem unutmayın tiksindiğiniz o kişi eşinizi doğurup emzirdi ki şimdi siz o bebeğe sahip oldunuz...
ve hatta esıme oğlunla sütkardeş oluyosun falan deyıp daha da sınırlenmsını mı sağlamalıyım :)
ve hatta esıme oğlunla sütkardeş oluyosun falan deyıp daha da sınırlenmsını mı sağlamalıyım :)
böyle şeyler yapmak neden anneannelerin teyzelerin aklına gelmiyor da hep babannelerin halaların dahi fikri oluyor acaba:26:ben de ablam ikinci kez lohusayken yanındaydım hiç aklımın ucundan bile geçmedi....ilkinde kayınvalidesi vardı....o da nerdeyse yapacaktı...göğüs dediğin böyle olur diye kendi göğüslerini öve öve bir hal olmuştu....benim aklım almıyor....herkes haddini bilecek öyle şey olur mu....çocuğu kendilerine bağlamaktan başka bir düşünce olduğuna nedense inanmıyorum ben....nerden gelir akıllarına....zaten gelini taşıyıcı anne gibi görüyor bir çoğu....sanki kendi çocukları ama gelin taşıyıveriyor.......yaklaşık 3 ay sonra ben de doğum yapacağım bakalım benim kayınvalidem nasıl bir performans sergileyecek....ben de beklemedeyim....
hayır öğürmeyip emmeye devam etse nolacak amaç ne, sütün yok neyin çabası içindesin ? bana göre bu tamamen sapıklık. düşündükçe midem bulanıyor. bu işin hoş görülecek tarafı yok. benim annem yapsa böyle bişey ki öyle bi ruh hastası değil, şoka girmenin ötesinde bi daha annemle de başbaşa bırakmam. ağzıma geleni de saydırırm. bana göre iğrenç ötesi bi durum. siz yapma derken nasıl cesaret edip hala meme vermeye çalışıyolar, allahtan benim kayınvalidem böyle bişey yapmaz tahmin ediyorum , tepkim korkunç ağır olur, bi daha yüzyüze bakamayız yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?