kaynanamın çocuğumu emzırmeye calısması

aman ne kadar abarttınız ortada olay yokken aynı seyı kendı annenız yapsa guler gecerdınız ama adı ustunde kayınvalıde ya yaglansa ballansa yınede yaranamaz sız gelınlere ortada sorun yokken sorun arıyorsunuz bence.bunda bole abartacak sınırlenecek hıc bırsey gormuyorum acıkcası.sevgıden kaynaklanıyor demekkı o kadar cok sevıyor torununu sutu gelse verecek kadıncagız.bence abartmaya gerek yok lafını bıle etmek ayıppp kotu nıyetı olsa bunu sıze solemezdı

Aksine kötü niyetli olduğu için söylemiş geline. Çünkü kendi annesi de olsa kızacağını bilir. Herkesin bebeği kendine özeldir. Hatta bebeği, annesi,kardeşi, eşi bile. bunu anlayamamak yada art niyetli yaklaşıyorsun diye suçlamak en büyük bencillik

Siz evde yok muydunuz o anda. Karnı acıkınca zaten ağlar bebek duymadınız mı ağladığını durup dururken acıkmadığı halde mi vermiş anlamadım ben keşke deseydiniz anne bu hoş değil süt yokken neden öyle bir şey yaptınız ağladıysa beni çağırın deseydiniz yani eşinize de söylerdiniz sonra gelince.

tek kelimeyle iğrenç birde normal birşeymiş gibi gelip söylemiş. bu durumdan çok rahatsız oldğuunu belirtmen lazım yoksa iyice rahat davranıp bebeğinle uğraşır

Bir insanı 'sermaya ve kar' olarak nitelendiren mantıktan şaşırılmayacak hareket bu emzirme konusu o zaman..
Tiksinilecek bir konu var ortada,tiksinilen kişi değil, yaptığı emzirme aktivitesi..

Doğanın kanunu budur,insanları insanlar doğurur,penguenler yada benzeri hayvanlar değil.
Hepimizi sonuçta anne doğuruyor,eşimi annesi doğurdu diye,sıra dışı yaptıklarını görmezden gelemem..
Onu ana doğurduysa,benide ana doğurdu!Benide kimsenin üzmeye hakkı yok!

Çok seviyorlar anlıyorum, anlıyorum da meme tutturma işinin sevgiyle ne alakası var burasını anlamıyorum işte, bu insanların amaçları ne? Hangi zihniyetle yapıyorlar bunları kafalarını açıp bakmak lazım..

Profilinizde çocuğunuz 'henüz yok' gözüküyor...Hele bi 'çocuğum var' kısmına geçin...Sizide görürüz..
Anne olmadan,bir annenin hislerini anlayamazsınız..
Çocuğunuz olduğunda siz herkesten farklı olun,gündüz k.valideniz emzirsin,gecede siz emzirin madem.

Yalnız k.validenize süt gelmesi için, sizin hamilelik döneminizde onada ayrı bi tedavi uygulamanız gerekecektir.
Bol bol prolaktin arttırıcı hormon aldırmanız ve prolaktin içeren besinler yedirmeniz lazım olacaktır..
Kolay gelsin cici gelin ve süt annemize:)

not:Hele bi hamile kalın,sonra doğurun,sonra lohusalığın dibine vurun,evladınızla bi iç içe anne-bebek olun..
O zaman elinizin hamuruyla annelere akıl verirsiniz..
Son olarak sizin gebelik döneminizde,k.validenizede bir süt pompası edindirin,9 ay boyunca antremanlara başlamalı,süt kanalları 9 ayda ancak açılır,elektrikli pompa ile gece gündüz 2 saatin biri memesine uygulasın,çektikçe süt üretimi artar inşAllah.

Eğer süt pompasına ihtiyacınız olursa,bildiğim çok iyi bir marka var,tavsiye edebilirim

Son düzenleme:
hıc sasırmadım al bı tanede bende mevcut hastaneden eve geldıgım gun banyoya gordım cocuk ole cıyak cıyakta aglamadı hanı 5 dkya cıktım kı ne goreyım cıkarmıs porsumus memesını dayamıs cocugun agzına sınır krızı gecırmemek elde degıl cok aglıyodu dayanamadım verdım demezdı bıde bos meme verecegıne mama verseydın anne allah askına yaa ben daha emzırememısken ne yapıyosun dedım ustune bu lafım yetmedı 2 gorumcem (1ının 5 aylık kızı vardı sutu varken emzırdı benden ızınsız)bırı eltım onunda bebegı emıyodu 10 aylıktı onlarıda yakalım o logusalık halımle sesımı cıkarmadıgıma su an hayretler edıyorum su anda olsa cıngar cıkartırdım ne munasebet ya onune gelen memesını dayıyo bu kutsal gorev annenınken anne sag ken sutlerı gelıyoken aynı evdeyken nasıl curhet edersınız yaa kızmalısın tabıkıde mıkroplu mu temız mı memesı nerden bılebılırsın

Yalancı memedense babanne memesi daha sağlıklı diye düşünmüş kadıncağız :)
Hele bi arkadaşın al bu babanın memesi al bu dedenin memesi demesine koptum:)) çifte eziyet..Zavallı çocuklar..
Şaka bir yana bende ilk okuduğumda aferdersiniz ama yuh dedim.Süt olmayan bi memeyi ne diye verirler ki?Bence kızmadan kibar bir dille uyarın..

böyle şeyler yapmak neden anneannelerin teyzelerin aklına gelmiyor da hep babannelerin halaların dahi fikri oluyor acaba:26:ben de ablam ikinci kez lohusayken yanındaydım hiç aklımın ucundan bile geçmedi....ilkinde kayınvalidesi vardı....o da nerdeyse yapacaktı...göğüs dediğin böyle olur diye kendi göğüslerini öve öve bir hal olmuştu....benim aklım almıyor....herkes haddini bilecek öyle şey olur mu....çocuğu kendilerine bağlamaktan başka bir düşünce olduğuna nedense inanmıyorum ben....nerden gelir akıllarına....zaten gelini taşıyıcı anne gibi görüyor bir çoğu....sanki kendi çocukları ama gelin taşıyıveriyor.......yaklaşık 3 ay sonra ben de doğum yapacağım bakalım benim kayınvalidem nasıl bir performans sergileyecek....ben de beklemedeyim....

Son düzenleme:
allah sabır versın dogum yapacaklara sımdıden ınanın aklınıza gelmeyecek seyler yapıyolar cok acımasızca cok dengesızce can acıtıyolar kımı bılerek kımı bılmeyerek cok zor ama enterasan olan sey lohusa ıken daha anlayıslıymısım onu farkettım sımdı dusundukce hazmedemıyorum kudururuyorum sınırımden tek tavsıyem hıcbısı evladınızın onune gecmesın ne esınız nede baskaları duymayın takmayın dınlenın bebegınız uyudugu surece gusel beslenın kı bol bol sutunuz olsun hıcbısı duymamanızda sutunuzun hayrına olur odanıza cekılın bakın keyfınıze bu gunler bı daha gelmıyo evlatta ...

kişiden tiksinir mi tiksinmez mi bilmem ama davranış tiksinç
ben de olsam çok kızarım
herkes rolünü bilecek
bir çocuğun bir anası olur

ve hatta esıme oğlunla sütkardeş oluyosun falan deyıp daha da sınırlenmsını mı sağlamalıyım :)

Çok haklısınız,neden böyleler anlamıyorum..Herşeyde bize vurgularlar dimi..anan böylemi şöylemi bebeğe bakarak laf sokmalar..oyy 10 seneye öncelere gittim..bak bak nasıl hatırladım herşeyi..Kayınvalidem iyidir ama,bazen lafın nereye gideceğini hesap edemez..Ben hamileyim ama şimdiden nelere izin vermeyeceğimi hesaplıyorum nasıl sinirlerim bozuluyor düşünmesi bile kötü..Ama yok bu sefer kesinlikle istediği gibi davranmasına izin vermicem,ilk torundu v.s. hiç kalp kırmamıştım ben..2.cide insan daha akıllı oluyor..

Kusura bakmayın ama okurken meme olayını gördüğümde resmen midem bulandı.Çok çok tuhaf bir davranış bu,kv nizin bebeğe bakma fikri bence de sakıncalı,umarım eşinizle kolayca hallederseniz bebeğe kim bakacak sorununu.Ama ben olsam bu olayı herhalde duyar duymaz eşime söylemiştim.

Tamamen ayni fikirdeyim..

igrenc sapikkkliktan baska bisey degil bu ne yaa nasil bir mantikla yapilir bu kusucam simdi! Nasil hemen tepki vermediniz ben olsam kiyameti koparirdimm! Bence beklemeyin hemen tepkinizi gosterin. Cok merakliysa yapsin bi cocuk emzirsin! Iyyy igrenccc!

Son düzenleme:
iğrenç birşey ya ben olsam kıyametleri koparırdım
çocuğum sadece benim göğsümü emebilir sütüm olduğu sürece tabi
ne demek kaynananın göğüsleri falan doğum mu yapmış emziriyor
kesinlikle buna göz yummazdım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…