Kaynanamın dediğine bakar mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi altF4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eşimin yanında söylemedi o orada olsaydı söylemezdi ki.eşimin yanında bana çok iyi davranıyor.Şimdi bu olayı eşime söylesem inanmaz inansa da benim yanlış algıladığımı söyler.

valla ben olsam bu lafı duyduktan sonra beğenmiş olsamda beğenmedim kime verirsen ver derim yani seni insan yerine koymamış resmen terbiesiz kadın o lafı söyleyeceğine hiç almasaymış daha iyiymiş

Zaten eşlerin yanında söylemeye dilleri varmıyor yanlız yakaladılarmı tenhada sıkıştırıyorlar sempatiksalakcinni bencede sütçünün kızına ver o kazağı her giydiğinde hatırlarsın yoksa guclubacismile

eşimin yanında söylemedi o orada olsaydı söylemezdi ki.eşimin yanında bana çok iyi davranıyor.Şimdi bu olayı eşime söylesem inanmaz inansa da benim yanlış algıladığımı söyler.

sende ozman hiç sütcü kızına verme kazağı haklıyken haksız duruma düşersin esinde seni haksız görebilir Allaha havale et :sm_confused:

her lafa verilecek bir cevabım var...önce lafa bakarım laf mı diye? sonrada söyleyene bakarım adam mı diye? boşuna dememişler ...yazık yazık bazıları yaşının insanı olamıyo malesef hiççç takma o kendi kalitesini koymuş ortaya ...

Bence de pek hoşuma gitmedi diye geri ver, sütçünün kızına verirsin artık dersin. Bu eşlerin hepsi aynı zaten, benimki de aynı kaynana ne dediyse, kendi duyduğu halde iyi niyetle söylemiştir. Sen de artık o iyi niyetle geri verirsin kazağı olur biter.

hic kaale almazdım
ayıp onun ayıbı.
bosverın
kazagıda gıyecegınızı sanmıyorum en azından ıhtıyac sahıbı bırıne vererek degerlendırebılırsınız

canım kaynanan biraz cadıya benziyor sen şimdi kalkıp ona cevap verirsen eşine karşı kullanabilironu senin yerinde olsam toz bezi yaparım kazağı onun da görebilceği yere koyardım

bende çok sinir olurum böyle şeylere aslında evine geldiğinde alacaksın o penyeyi tahta bezi yapıp yerleri silerken göstereceksin ama neyse boş ver Allah bilsin sıkma canınıa.s.

ay kusuruma bakma sinirden gülüyorum:))) densiz kadın... benim kayınvalidede ben daha yeni evliyken bana hediye getirmişti.. görseniz.. iççamaşırı.. alt ayrı, üst ayrı.. alt 40 beden ise, üst de 25 filan .. yani üst çamaşır öyle bir beden ki, yeni genç kız olmuşların giyeceği türden.. daha yeni yeni oluşan çıkıntılar ancak girer içine..::roflol:

gülmüştüm.. eşime göstermiştim.. bu ne diye adamcağızda şok olmuştu..bu sana olmazki, sen 14 yaşındamısın demişti... sallamıştık ikimizde..takma kafana canım.. giyinme.. giyinmediğini görünce anlar o zaten.. hiç yüz göz olma:teselli:

ben olsam doğru düşünmüşsün anne hiç beğenmedim. sütçünün kızına niye veriyon kendin giy derdim:)

bence de giyme.bana da nişanlıyken kendince biayakkabı almış hoşuma gitmemişti ama aldım daha sonra ihtiyacı olan birine verdim.boş ver canını bunlarla sıkma.

al sütçünün kızına ver anne benim tarzım değil derdim YADA
surat asar biçimde elinden alır aslada giymezdim patavatsız kadın ya !

sütçünün kızını tanıyosan sen ver annecım gıymessem sutcunun kızına verecegını soylemıstın cok hos tu ama tarzım degıldı bende senın adına verdım sutcunun kızına deaklinialirimsmile

yada kendin ver arkadaşların dediği gibi
ha o ha ben canım ben begenmessem ona vercektin zaten dersin sorarsada

ayyy afedersin ama çok gıcık biriymiş akannehir
boşver güzelim takma kafana birileri hep konuşur zemuszemus
sende birine hediye aldığın zaman onada al en güzelini sana aldım sütçünün kızı giymesin diye de zemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…