Beğenmedim,zaten içinden gelerekde almamışsın.. derdim..
kızlar hepiniz de doğru şeyler söylemişsiniz.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.zaten bir beyaz torbanın içinde verdi.inanın ki en sonunda sütçünün kızına vereceğini işin içine katmasaydı alıp giyecektim.hani insanlık etmiş beni düşünmüş diye.ama dünden beri moralim çok bozuk.eşime de söyledim akşam o da ''annem senin anladığın şekilde söylemek istememiştir'' dedi.ama ben biliyorum şöyleyiş tarzını. o gülmesini unutamıyorum.bugün üç tane ağrı kesici içtim başım ağrıyor.en sonunda az önce gittim kapısına zaten karşı dairemde oturuyor.anne dedim bu kazak benim tarzım değil,bunu sütçünün kızınz ver dedim ama suratımda kıpkırmızı oldu.şu an halen başım ağrıyor.önemli olan sütçünün kızı yoğurtçunun kızı değil inanın.bana verdiği değeri öğrenmem bana biraz koydu da.yani senin ondan bir farkın yok demek istedi.
Ya da şöyle yapsaydın kızzz..
Yarın kazağı bir güzel ıslattıktan sonra ,daire kapısının önünde paspas niyetine koysaydın, ayakkabılarınızın altını silerken görseydi sizi..pek bi güzel olurdu..Gözüne soka soka..
Bu da çok ağır ya, hakediyor gerçi ama:teytey:
Geri verdiğinde kayınvalide ne dedi onu merak ettim ben.
bende arkadaşa katılıyorum.kaynana koz verdin. o sözleri söylediğinde eşin yanında yokmuş.eminm kv. eşine abartarak ve ağlayarak anlatır.giymezdin olur biterdi.inşallaholay büyümez.bence de kafana taktığına değmez.canını sıkmavalla canım eşine sorsan benim annem bi melek der zaten, şu dizideki gibi
bende pek iyi niyetli olduğuna inanmadım ama keşke hediyeyi geri götürmeseydin canım, zaten giymeseydin anlardı, onun davranışı hoş değil tabii ki tamamda, hediye geri verilmez ne bileyim hediyeyi geri vermekte pek hoş bi davranış değil,
şimdi ona ders verdiğini sanıyorsun ama sadece ağzına laf vermiş oldun hepsi bu, durum daha kötü oldu bence
sende ona bundan sonra bişey almazdın, nasılsa beyenmezsin diye hediye almadım bu anneler gününde falan derdin mesela
bellki bişey almadı denmesin diye almış öylesine kendince
sanırım diğer hediyeler hediye paketliydi seninki poşette, kim olsa gıcık olur
ama sen çok fazla kafaya takmışsın canım ya, vallahi sadece kendine yapıyorsun, kaynanaın umrundamı ki, başın ağrımış, üzülmüşsün falan
kazağı giymicektin ve bu kadar umursamıcaktın
bazı şeyleri umursamamayı boşvermeyi öğrenmelisin, yoksa daha çok başın ağrır
:hulya:
ben olsam doğru düşünmüşsün anne hiç beğenmedim. sütçünün kızına niye veriyon kendin giy derdim:)
Aman başını ağrıttığına değmez ama takılmışsın bir kere..
Çok iyi yapmışsın geri vermekle..sanki kankasına şaka yapıyor..
Yüzün niye kızardı ki..o sana o salak lafı edip gülerken kızarmışmıydı.?.
Peki görümcen sana gelen hediyenin basitliğini farketmemiş mi?
Kendisine getirdiklerinden birini pekala da sana verebilirdi sanki sana getirilmiş gibi..
Belki de görümcen görmeden daha, size gösterdi getirdiklerini..
Eşin de tabi annem bunu demek istemiştir diyecek değil neyse eşinin bir kabahati yok..
ama yaptığı şakayı da annesine hatırlatsa fena olmaz,eşime böyle şakalar yapma diye..
Bunu söyleyecek pek erkek yoktur ama neyse..
İyi niyetle söylenmiş bir söz değil..beğenmezsen,görümcenin giyebileceğini söyleseydi,
art niyet aranmazdı..
Olsun sende tavrını ona göre belirlersin bundan sonra..
zemuszemusLafa bak.Eşiniz bu duruma ne dedi acaba ,merak ettim?
Ben olsan sütçünün kızına verirdim,ihtiyacı da varmış.Kayınvalideme de iki çift laf ederdim yaptığı terbiyesizliğe karşılık.sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?