Kaynanamın dediğine bakar mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi altF4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inan ki giymesem de anlamaz.aldım diye giyeceğimi zanneder.çünkü beğenerek aldım ki mutlu olsun ne diller döktüm ''anne kesene bereket ne gerek vardı,çok güzel seçmişsin allah razı olsun vs. vs.''o zannetcekti ki ben aptalım söylediğini bile anlayamadım.attığı taşın farkına bile varmadığımı düşünecekti.haklısın hediye geri verilmez ben de buna karşıyım ama sanırım o kazağı bana almamıştı.Hani birileri denk gelirse veririm diye eminim ucuz bulmuştur.zaten 10 lira bile etmeyecek bişey.ben o tür kazaklarımı toplayıp durumu kötü olanlara vermiştim o da o tarz bi kazaktı.
gel gelelim kaynanamın eline verdiğim koza.inanın ki ben böyle hediyeyi geri vermekle onun gözünde daha değer kazanmışımdır.ne kötü insanlık artık para etmiyor.iyilikle enayiliği karıştırıyor artık bazı insanlar benim kaynanam da onlardan biri işte.ben nişanlıyken eltilerim(ikisi de ev hanımı) bana dedilerki:'' sen okumuşsun,çalısıyorsun bizim yapamadıklarımızı,diyemediklerimizi inşallah sen söylersin bunlara''.ben de dedim okumakla alakası yok ben kimseyi kıramam.kaynanam da bunu biryerlerden duymuş ve ne dedi biliyor musunuz? evet zaten o (yani ben) salak gerizekalı işte beceriksiz.kimsenin hakkından gelemez o dedim dedi.yani susmak salaklık oluyor dostlar.o yüzden bende deim ki bu defa susmsyıp hakkımı arayayım.bunlar bu dilden anlıyorlar.

Kayınvalideni bir kez daha pişman etmelisin.Bu kadarla olmaz.Belki yaptığının ne kadar acımasızca olduğunu anlar o zaman.Siz de birkaç ay sonra ona bir hediye alın.Beğenmezsen kapıcının karısına ver anne,de.kaydirigubbakcemile3Vallahi hak etmiş,ben sinirlendim burdan.sempatiksalakcinni

vereliniortak..
evet valla..

Şurda mayısa ne kaldı.Anneler gününde bunu uygulayabilirsin..al dandik bişey..beğenmezsen sütçünün hanımına ver de..kaydirigubbakcemile5

Ama yap bunu..

vereliniortak..
evet valla..

Şurda mayısa ne kaldı.Anneler gününde bunu uygulayabilirsin..al dandik bişey..beğenmezsen sütçünün hanımına ver de..kaydirigubbakcemile5

Ama yap bunu..

Benim de aklımdan anneler günü geçti,ama o gün üzülmesin ,dedim.:roflol: Gerçi o üzmeyi seviyor belli.Kayınvalide olursam böyle saçma sapan konuşmayacağım.boshayallersmile

Patavatsız bir kayınvalide modeli daha. Sende aynısını ona yap tatlım hiç düzelir falan diye düşünme ses çıkarmadıkça millet tepene biner. Sanki onlarda gelin olmamış gibi ne isterler gelinlerden bilmem ki...

dengesizmiş canım ya, benimde var başımda öyle bir tane, Allah düşmanıma versin, hatta benimki iki yüzlü sinsinin teki, uyuz işte

Hiç aldırma bence. O kazağıda kesinlikle giyme. Ne kadar ayıp birşey ...

yüz senelik konuları pörtletmenin mantığını anlayamadım gitti

kaynananız kadar patavatsız bir cümle sarf etmişsiniz.
sütçünün kızına neden yazık?

gene eski konular hortlamaya başlamış

Muhtemelen sütçünün kızı evlenmiş, kazak da eskimiştir..

a aaaaa kaynanaya bakarmısın seninde verecek iyi bir cvabın olmadımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…