valla canım eşine sorsan benim annem bi melek der zaten, şu dizideki gibi
bende pek iyi niyetli olduğuna inanmadım ama keşke hediyeyi geri götürmeseydin canım, zaten giymeseydin anlardı, onun davranışı hoş değil tabii ki tamamda, hediye geri verilmez ne bileyim hediyeyi geri vermekte pek hoş bi davranış değil,
şimdi ona ders verdiğini sanıyorsun ama sadece ağzına laf vermiş oldun hepsi bu, durum daha kötü oldu bence
sende ona bundan sonra bişey almazdın, nasılsa beyenmezsin diye hediye almadım bu anneler gününde falan derdin mesela
bellki bişey almadı denmesin diye almış öylesine kendince
sanırım diğer hediyeler hediye paketliydi seninki poşette, kim olsa gıcık olur
ama sen çok fazla kafaya takmışsın canım ya, vallahi sadece kendine yapıyorsun, kaynanaın umrundamı ki, başın ağrımış, üzülmüşsün falan
kazağı giymicektin ve bu kadar umursamıcaktın
bazı şeyleri umursamamayı boşvermeyi öğrenmelisin, yoksa daha çok başın ağrır
:hulya:
Kayınvalideni bir kez daha pişman etmelisin.Bu kadarla olmaz.Belki yaptığının ne kadar acımasızca olduğunu anlar o zaman.Siz de birkaç ay sonra ona bir hediye alın.Beğenmezsen kapıcının karısına ver anne,de.kaydirigubbakcemile3Vallahi hak etmiş,ben sinirlendim burdan.sempatiksalakcinni
vereliniortak..
evet valla..
Şurda mayısa ne kaldı.Anneler gününde bunu uygulayabilirsin..al dandik bişey..beğenmezsen sütçünün hanımına ver de..kaydirigubbakcemile5
Ama yap bunu..
Kızlar kaynanam bir aylık tatilinden nihayet döndü.Oğluna yani eşime markalı bir gömlek, kendi kızına neler neler getirdi.Bana da isimsiz cisimsiz bir kazak getirmiş.Yine de sağolsun.Ama kazağı bana verirken aynen şöyle dedi: ''Dedim ki bu kazağı götüreyim beğendiyse beğendi.Beğenmezse ben de sütçünün kızına veririm.Ha ha haaaaa.'' Ben de çok teşekkür ederek aldım ama bozuldum açıkçası.Yani sütçünün kızını küçümsemek adına değil, haşa herkes nefsimizden üstün ama söyleyiş tarzı benim onun gözünde sütçünün kızı kadar değerim olduğunu gösteriyordu.Sizce ne yapmalıydım? Veya ne yapmalıyım?Lütfen yardım edin.Sütçünün kızı dediğ de biraz tuhaf,yazık 40 yaşında halen evlenmemiş.Ve biraz anormal.Yardım edin yaaa.
Kızlar kaynanam bir aylık tatilinden nihayet döndü.Oğluna yani eşime markalı bir gömlek, kendi kızına neler neler getirdi.Bana da isimsiz cisimsiz bir kazak getirmiş.Yine de sağolsun.Ama kazağı bana verirken aynen şöyle dedi: ''Dedim ki bu kazağı götüreyim beğendiyse beğendi.Beğenmezse ben de sütçünün kızına veririm.Ha ha haaaaa.'' Ben de çok teşekkür ederek aldım ama bozuldum açıkçası.Yani sütçünün kızını küçümsemek adına değil, haşa herkes nefsimizden üstün ama söyleyiş tarzı benim onun gözünde sütçünün kızı kadar değerim olduğunu gösteriyordu.Sizce ne yapmalıydım? Veya ne yapmalıyım?Lütfen yardım edin.Sütçünün kızı dediğ de biraz tuhaf,yazık 40 yaşında halen evlenmemiş.Ve biraz anormal.Yardım edin yaaa.
sağol canım ya ben de saf saf diyorumki yine de beni seviyor da beni düşünüp getirmiş.Ama sonunda bombayı patlattı işte.Yüzüm yanıyor üzüntüden.
dengesizmiş canım ya, benimde var başımda öyle bir tane, Allah düşmanıma versin, hatta benimki iki yüzlü sinsinin teki, uyuz işte
2010 konusuna nerden denk geldiniz de yorum yaptiniz cok merak ediyorum.
Sende ona bir hediye al . Beğenmezsen sütçü kızın anasına weririm de -tatlicadiarzu-
götür kazağı sütçünün kızına ver.en güzel cevabı vermiş olursun.
Muhtemelen sütçünün kızı evlenmiş, kazak da eskimiştir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?