yazından anladığım kadarıyla;
annenin gelmesini istememiş, ama arada sen olunca mecburen kabul etmiş, sonra da kadından para koparmanın derdine düşmüş, aslında annen bende de para kalmadı dünürüm diyecekti, çok iyi olurdu, ama işte kadın yakıştıramamış kendisine. akşama kadar param bitti demesinin sebebi de sizin yüzünüzden paramı harcadım tribi atmış aklınca. basit hesapların peşinde.
bence siz ona gitmek istediğinizde onu aramayın, kayınbabanızı arayın mazaret bulma fırsatı olmasın. size mazeret uydurup kabul etmiyor, kayınbabanınız olduğu ortamlarda gelmiyorsunuz, gitmiyorsunuz vs diyerek sizi rencide etmenin hesabını yapıyor.
insanlar niye böyle basit hesapların peşinde olurlar anlamıyorum
çok tanıdık geldi bana bu anlattıkların
Aynen söylediğin gibi aslında o sadece annemin değil hiç kimsenin gitmesini istemiyor sonra da sitem ediyor, bir tane komşusu yok kapısını açan. Eskiden vardı birkaç tane samimi komşusu ama komşulara habire iş yaptıra yaptıra kaçırdı. Bir gün bize geldi oturmaya komşusuna anahtarı vermiş git ütüyü yap demiş nasıl yani sen burdasın o senin evinde ütü mü yapıyor dedim evet yapsın işi ne dedi ağzım açık kaldı. Eşimde biliyor huyunu artık komşularıyla küsünce ne o bıktırdın galiba yine milleti diyor.
annen gelmiyor dedi mi, bugünlerde parası yokmuş kıyma alacak dersin, böylesine lafını söyleyeceksin, hakediyorlar.
çok sinir olurum insanlara iş yaptırmaya çalışana, ama işte benimde başımda var kime ne diyeyim, benim annem yapıyor bu tarz şeyleri, rezil ediyor bizi insanlara, çok utanıyorum çoookkkk
annen gelmiyor dedi mi, bugünlerde parası yokmuş kıyma alacak dersin, böylesine lafını söyleyeceksin, hakediyorlar.
çok sinir olurum insanlara iş yaptırmaya çalışana, ama işte benimde başımda var kime ne diyeyim, benim annem yapıyor bu tarz şeyleri, rezil ediyor bizi insanlara, çok utanıyorum çoookkkk
kimi insan bayılır insan kullanmaya,
benimde babamın eşi bunun bi değişiğidir ne gördü mü ister
bana da al bana da al diye hoş parasını veririm der ama
genelde de verir genelde diyorum vermediği de olur
seninki de baya ii bir laf arkadaşım söleyebilene tabi
konu sahibi arkadaşım eğer çok canını daraltmıyorsa görmezden gelebilirsin
ona aldırma fazla ortamlarda kayınpederinle iyi ol sen o anlamış eşinin ne olduğunu
annene de söyle bir daha bişey alayım demesin..
Kayıpderimle aram çok iyi çok iyi de anlaşıyoruz. Onu bile kıskanıyor onu çok seviyor beni pek sevmiyor gibi bu gelin diyor. Kayınpederim de bana çok değer verir ona bile laf sokuşturup duruyor şımart şımart gelinini bu kadar tepene çıkart tepene s... yakında diyor ya bir acayip kadın. Kayınpederimde 11 yıldır bir saygısızlığını görmedim bundan sonra da görmem sen kendine bak gelinimi herkes seviyor diyor. Güler misin ağlar mısın?
oh ağzına sağlık olsun k.pederinin
Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin
ee canım eşinde farkındaysa problem yok demektir
boşver kendi kendine kıskansın dursun..
anladığım kadarıyla kendini ezdiren biri de değilsin.. boşver.. salla
kimi insan bayılır insan kullanmaya,
benimde babamın eşi bunun bi değişiğidir ne gördü mü ister
bana da al bana da al diye hoş parasını veririm der ama
genelde de verir genelde diyorum vermediği de olur
seninki de baya ii bir laf arkadaşım söleyebilene tabi
konu sahibi arkadaşım eğer çok canını daraltmıyorsa görmezden gelebilirsin
ona aldırma fazla ortamlarda kayınpederinle iyi ol sen o anlamış eşinin ne olduğunu
annene de söyle bir daha bişey alayım demesin..
sorma ya benimde annem öyle, kimde ne görse ister, evime bişi alsam ben bunu beğendim bu benim olsun, sen yeniden al, ben çarşıya pazara çıkamıyorum, parasını veririm der, vermez tabiki, isteyemem de. eşim kızar, durumumuz belli niye böyle yapıyorsun der. alır götürür kullanmaz, ben bunu hiç beğenmedim der, tutar olmadık birine verir. daha ne diyeyim, çok bunaltıyor beni.
insan değiştiremiyor da, 40-50 yaşından sonra kimi nasıl değiştireceksin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?