Kaynanamın evindeki eski yiyecekleri bize yollamasi

Fake mi yapsan eşinle bir olup arayıp canım çekiyordu yedim şimdi acildeyim zehirlenmişim gibi
Haha ay hiç açmadım benimde haberim yoktu ki der canım ..eşim aradı öyle demiş zaten kusura bakmasın hiç acilmamisti demiş ama kaç senelik turşu demekki o derecesimsiyaj küflenmiş yinede göndermesi suc

Hırslanıp söylesen senden kötüsü olmaz. KV de seni düşünmüş göndermiştir yaranamıyo gibi baştacı olur. Eşin görmüş boşver lafını etmeye değmez.

Ayni şey benimde basimda vardi posetleri esinin yaninda ac bide söyle yani deki gönderdiğin seyler kuflu bozuk yemedigin seyi lütfen bize yollama de

Bir insan başkasına vereceği yiyecegi nasıl kontrol etmeden verir ki? Bir dahakine kontrol et o zaman diyecekti eşin net bir şekilde.

Hiç unutmuyorum bir keresinde yani bi 10-12 yıl öncesinde. Halam babanneme gelmişti. Yemek yapmış taze. Babannemin de 2-3 gün evvelden pilavı varmış. Babanneme gittik halama hoşgeldin demeye. Babannem herkesin içinde pilavı bize verdi tenceresiyle. Bende, kalmış yemeği kendin yemiyorsun bize veriyorsun biz eve gitcez onu çöpe atcaz günaha biz gircez, yoook almayızz demiştim. Kendin çöpe at kendin günaha gir demiştim. Bi an çıkıvermişti ağzımdan. Annemle yengem eve gidince bana kahve yapmışlardı ödül gibi. aferin kız aferin kız demişlerdi. Babamla amcam da surat asmışlardı.

ben olsam arar söylerdim çöpe attıı bozulmuş hep onlar diye

Esine goster sonra cope at kaynanani ara anne gonderdigin hersey kuflu ve bozuktu esimle baktik hepsini cope attik gunahi senin boynuna bile bile gonderdigini dusunucem artik hepsimi bozuk cikar de bidaha bana bu sekilde yiyecek gonderme cope gidiyor gunahi senindir de esinde almasin bidaha bukadar basit

Ben atmaz bekletirdim geldiği ilk fırsatta da önüne açar koyardım buyur afiyet olsun diye yemezse de yemedigin şeyi nden oğluna layık görüyon diye sorardim

Kurabiye yapın. Yiyin birazını da ayırın günlerce bekletin iyice bayatlayınca kaynanıza götürüp buyur anne sana kurabiye getirdim deyin. İntikamsa intikam

hercekten cok komikmis kaynananiz.

ben olsam arayip soylerim sakin sakin. sagolasin turşu yollamissin ben de bir heves actim hemen ama farketmemissin herhalde küflenmiş hep atmak zorunda kaldim. canim da cok cekti yolluyorum kocami azicik tazesinden veriver torununun hatırına derim.

Nasıl doğru söylemişsin ama bravo valla...çünkü gerçekten öyle oluyor günahı bize kalıyor ben bu günah işini de bı bahsrdeyim orda

Bu zamanda gönderilir mi onlar bahar geldi kışın kendi yiyememiş kalmış size göndermiş ne kadar ayıp, arayıp söyleyin hepsi küflüydü çöpe attık diye eşinizede gösterin küflü değildi oglum diyemesin.

Acık söyliceksiniz anne yolladgn tursu bozuktu digerleride bozulmak üzereydi attım diceksiniz ki birdaha yapmasın

Aynını benimkide yaptı yaz geldi sana tursu veriyim dedi bende anlamadim esimde yaz geldi yenmez o dedi . Almayın bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…