Kaynanamın evindeki eski yiyecekleri bize yollamasi

İşte bende buna kızıyorum balkon temizliği yaparken bı hırsla bize yolladi galiba balkonunda ki yenmeyen çöpleri Allah'ım ya
Hem ayıp hem günah. Tadına bakmadan asla birine bir şey vermem. Geçen poğaça yaptım dedim ki komşuya vereyim. Bi aksilik var kabarmadi. Maya bozulmuş meğer. Tadına baktım içi çiğ kalmış. Şimdi onu ikram diye versem insan demem kendime şahsen. Hele ki insan evladına en güzelini tazesini yedirir.

Evet resmen bende ona sinirleniyorum kışlık kalmış turşu ve yaprak ikisinin de yenileri olacak kendine tazesini yapacak ama önce evi boşaltması lazım dimi kufluler geline

Meyveyi sebzeyi anlarım gözünden kaçmıştır aralarında belki çürük çarık olan poşete koyduysa dikkatsiz bicimde ama turşuyu görmemesi imkansız saka gibi gercekten ayıp denen bisey var yani gelinisin ve hamilesin bidaha hiçbişey alma kabul etme. Reçeli yemediginizi bilmesine rağmen vermesi de garip inatçı herhalde kaynana. Iyilik yapmıyor bu şekilde. Boşver eşine verdin mi? Getirdigi gibi attı mı çöpe? O da az degil.
Neden annesiyle konuşurken sus pus oluyor telefonda.

Ya bende hamileyim turşu aseriyorum zaten bı hevesle actim kan beynime sıçradı
Uzulme canim sinirlenme kalk kocani markete yolla tursu al de ama eldiven maske taksin eve girerken kolonyagiyla iyice ellerini silsin sonra yikasin oyle kayanan olurda arar sorarsa şey dersin ben tursumuda vuruyorum dolmamı da yapıyorum senin gonderdigin kapkara kokusu berbat kuflenip yumusamis ve buzlukta bekleyip don tadi vermis seyleri yiyemem sen atmaya üsenmis olmalisin ki ben attim birdaha bayat ve bozulmus coplerin icin kocami arama evime boyle seyler girmeyecek falan de ha olurda oglunu doldurursa, zaten hamileyim canim cekiyor yemeyi unuttugu seyleri yani copleri evimize getiriyor de iki sizlan bisey diyemez

Saol canım Allah razı olsun...dediklerin çok haklı çok yerinde ama işte yüze karşı söyleyemiyorum ben genelde...market turşusunu da hiç sevmiyorum anne turşusu aşerdim şuan misler gibi ( valla en kısa zamanda turşu kurmak istiyorumda tutarmi ki bu mevsimde ..

Getirdiği gibi ben açtım tahmin ediyordum sacma biseler geldiğini hemen açtım onu cagardim o da hemen attı çöpe annesini aradı ...

Soyle bence bende senin gibiydim sonra ne oldu hic birsey ben yaptim ettim bana nakorluk yapildi sonra susmadim suan en iyi gelinim biraz oyle olmak lazim bu tarzda ki insanlsra disimi gosterdim baktiki ben ne kadar cevredekilere dert yandam atsam tutsam bu susmaz en iyisi bulasmamak dedi kafam rahat suan

Onun bizdeki karşılığı suç yüze geç dize ama haggat doğru

Geri gönderin...bir dahada ondan yeni eski hiçbirşey kabul etmeyin... kabul edersiniz şayet kızmaya hakkınız kalmaz,hatalı siz olursunuz..

Tutar. Sıcak suyla kur çabuk da olur hem. Taze minik salataliklardan kurabilirsin mesela. Çıkmaya başladı.

Onun bizdeki karşılığı suç yüze geç dize ama haggat doğru
Kiz benim kv yok ben evlenmeden rahmetli olmus k.p 4 5 kaynana gucunfe gelinleri evini temizlemez etmez ben yaptim ettim yok yapmamis etmemis diye konusmus hem de küs oldugumuz akrabamiza bu kadinda tum mah. Yaymis ben actim agzimi yumdum gozumu zaten herkes kotu biliyor susma susarsan daha buyur dedim ve susmadim su an biri benim hakkimda bisey desin k.p ilk o savunuyor ama is isten gecti dustu bi kere degeri hasta oldu ameliyat pilatin falan diger oglu eve almak istemedi sebebi cok sevgili eltim gelmesin falan filan dedi ama gitti oyle yani

Muhtaçlıkla ilgisi yok aslında annemlere gittiğimde de kayınvalidemlere gittiğimde de bir şeyler veriyorlar hatta eksiğin ne varsa al deyince gidip alıyorum bile. Sonuçta aile evi. Ama eskimiş şeyleri düzenli olarak veriyor olması hayli rahatsız edici.

Bekletmis bekletmis bakmis kendileri yiyemeyecek kalmasin diye size gondermis. Cok dusunceli olsa yeni yaptiginda gonderirdi.
Bir gun onceden kalan yemeklerle misafir agirlayan tipler gibi bu da bir cesit uyaniklik. Kuflu olmasa da tursu yapma mevsimi geceli aylar oluyor, neden simdi gondermis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…