Kaynanamın evindeki eski yiyecekleri bize yollamasi

Benim babaannemde oyleydi. Tazeyken vermezdi. Kurtlanip boceklenip yenilmeyecek hale gelince getirirdi. Tazeyken verde bir ise yarasin demi

Bir gün önceden ki yemekleri kakalamak da huyları var görümcem mesela ama asla yemiyorum kalkıyorum sofradan uyanık saniyolar onemsemiyolar

Tamam canım en kısa zamanda insalah gerçi şimdi korono. Var nasıl olcak bilmiyorum
Canım çok istedi dedin diye söyledim canım. Bana kalırsa hazır al kavanozu güzelce yika öyle aç. Eşine aldır hatta. Marketler sabah erken saatte ya da akşam geç saatte daha sakin oluyor.

Benim babaannemde oyleydi. Tazeyken vermezdi. Kurtlanip boceklenip yenilmeyecek hale gelince getirirdi. Tazeyken verde bir ise yarasin demi
Ayıp ya tabi tazeyken kendileri yiyecek kiyamazlar baktılar yenmiyor kötü olmaya durdu hopp en değersiz kişiye ..üstelik hamile hala sinirim gecmiyor kendimi çok değersiz hissediyorum

Canım çok istedi dedin diye söyledim canım. Bana kalırsa hazır al kavanozu güzelce yika öyle aç. Eşine aldır hatta. Marketler sabah erken saatte ya da akşam geç saatte daha sakin oluyor.
En iyisi sabretmek korona geçince pazara gider bakarım sonra kurarım onunda olmasını beklerim
Market turşuları hep tadı aynı geliyor bana canım yiyemiyorum hatta şuan kornişon varevde bitek marketten almıştım salatalar için yiyim de geçsin asermem dedim yok birtaneyi yiyemedim ..normalde kaynanamın turşular i harika oluyor onlara gidincesofralarinda görüyorum kıtır kıtır mis gibi ..ama bana gönderdiğine bak hamile olduğum için kendimi çok değersiz hissettim

Geri gönderin...bir dahada ondan yeni eski hiçbirşey kabul etmeyin... kabul edersiniz şayet kızmaya hakkınız kalmaz,hatalı siz olursunuz..
Ya bazen ıhlamur falan veriyorlar köylerinden gelme onlri alıyorduk hatta buaksam gönderdiklerinin içinde köyden gelme patlatilmalik mısır vardı böyle şeyleri severim saolsunlar derim tuketiriz ,ama nazende böyle yapıyor tazeleri aldığım için bayatlari da alır diye yüz mi buluyor anlamadım ki daha öncede yapti ay hala sinirom geçmiyor ya

Kıyamam üzülme boşver. Bırak kendi ayibiyla kalsın.

At çöpe, anne bozuktu attım ama düşünmen yeter bi tanecik annem deyin Sonra o sinir olacak emin olun.

Nakadar kirildigimi anlamaları lazım sık da görüşmüyoruz ...kendi şuan farkında bile değildir ayibinin bir hamileye ne yaşattığın
Valla o zaman laf arasında söyle canım. Sen o gün turşu yollayinca bir hevesle açtım canım da çok istemişti ama küflenmiş görünce çok üzüldüm de.

Ayıp ya tabi tazeyken kendileri yiyecek kiyamazlar baktılar yenmiyor kötü olmaya durdu hopp en değersiz kişiye ..üstelik hamile hala sinirim gecmiyor kendimi çok değersiz hissediyorum
Seni o kadar iyi anliyorum ki hatta senin kayinvaliden babaannemden iyiymis yine arada tazede gonderiyormus. Bnm babaannrm sadece yenmeyip dokmeye kiyamadiklarini verirdi. Kurtlu ceviz, kayisi kurusu milattan kalma recel tursu..

Küflü ise çöpe salla gitsin. Eşine de söyle bir daha annenden böyle şeyler getirme diye. Takma kafana ya bazı şeyleri de sallamak gerek 3 günlük dünya. Boşver eğer konusu açılırsa kayinvalidene söylersin.

yatacak yeri yok bunların. benim ateşi bol olasıca babannem de otuz yıllık pis halısını anneme vermeye kalmıştı eve halı alınacağını öğrendiğinde. kendisi bi de annemin mis gibi yaptığı cağnım ne aşureleri pasta börekleri çöpe atardı. attığını bildiği halde babam zorla anneme götürttürürdü bir de.

At çöpe, anne bozuktu attım ama düşünmen yeter bi tanecik annem deyin Sonra o sinir olacak emin olun.
Valla suan ki sinirle hiç öyle latife yapamayacagim iyikide yanımda değildi bugün sosyal medyadan biseler paylaşım diyorum kv nin kız kardeşi ve görümcem anlayıp ona söylese ama anlamassalarda turşu kursu rezil olurum diye paylasmiyorum

Hangi kafayla çöpe atardı acaba o da az degilmis

Siz açtığınızda yanınızda değil miydi? Ya da göstermediniz mi?
Eşim getirdi eve ben açar açmaz onu yanıma cagardim gösterdim o da gördü ve çöpe attı sonra annesini aradı kaç senelik tursun küf içinde dedi o da kusura bakmasın açılmamış tursuydu küflenmiş demek falan demis

Valla turşu beyaz beyaz olur üstü de. Küf hiç görmedim. 1 seneyi geçti turşum daha aynı duruyor maşallah. Bunun ki ne zamandan kalmaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…