- 29 Ağustos 2021
- 123
- 98
- 53
- 27
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Niye annesinden kopsun ki?Hiç iyi niyetli gelmediniz bana hiç.Kaynanam ne derse dinlemez he deyip geçerdim ama artık he deyip geçmekte fayda etmiyor. Bugün gelmiş ben ölürsem ablana iyi bakın diyor (görümcem için) he anne tamam bakarız dedim. Yok susmak bilmiyor. Kaynana ölünce görümcenin baba evi bizmişiz falan filan
" hee anne tamam merak etme o iş bende" dedim
Yok susmuyor bu başladı "tamam anne dedim kız çocugudur sonuçta sahip çıkarız
Bahsettiğim görümcede 35 yasında evli çoluklu çocuklu yani öyle 10 yasında çocukta değil emanet ettiği
baydıda baydı muhabbetler aman sinşrlendim ya
Eşimde ailesine çok düşkün size bir sprum olacak erkekler ilerde annesinden kopar dimi böyle olmaz
Hergün dil dibeyiz
Çünkü hergün beraberiz işten geliyor annemle konuştun mu annemle görğltün mü annemi aradın mı anneme gittin mi deyip duruyor sonra hoop annesine gidiyoruz engel olmuyorum kırmamak için sinşr oluyorumNiye annesinden kopsun ki?Hiç iyi niyetli gelmediniz bana hiç.
Yazık ama kadına ya,burada hiçbirimiz ayılıp bayılmıyoruz ama bir erkeği annesinden koparmaya çalışmakta vicdansızlık.Çünkü hergün beraberiz işten geliyor annemle konuştun mu annemle görğltün mü annemi aradın mı anneme gittin mi deyip duruyor sonra hoop annesine gidiyoruz engel olmuyorum kırmamak için sinşr oluyorum
İnanın ilk defa değil geçen gün dedikiSizin he demeniz samimi gelmemiştir kadına kiniyle de dalga geçer gibi
Ondan ısrarla sormuş olabilir
Geciktirici cevap vermek yerine tamam deyip rahat etmesini sağlasanız ne olur yani
Ne kaybedersiniz
Görümcenin çocukları var evlimi ayrı mi eşinden ?İnanın ilk defa değil geçen gün dediki
"Kaynanam ölürse eşimin annesi ablasıymış" eşimin ablasına mecbur bakacakmışız. Devamlı bu laflar
Ben tamam deyince kapanmıyor
Ama he deyip geçince bir nebze kapanıyor
EvlilerGörümcenin çocukları var evlimi ayrı mi eşinden ?
Nasıl becerdiniz ben artık ölü taklidi yapmayı bile düşünüyorumKayinvalideniz sacmalamis.Uygun dille sacmaladigini soylemekte fayda var.Hergün dipdibe olmaya bastan bi care bulabilseydiniz keske.Ben kayinvalidemin bu tür yapisma cabalarini geri püskurttüm.Insan hergün birarada olmaya dayanamaz.Eş kişisi degismeyebilir.Siz mesafeli durmaya calisacaksiniz.Artik oldugu kadar.
Maddi durumlarımı yokEvliler
Koparın sizin çocugunuzda sizden kopar el koynuna girinceKaynanam ne derse dinlemez he deyip geçerdim ama artık he deyip geçmekte fayda etmiyor. Bugün gelmiş ben ölürsem ablana iyi bakın diyor (görümcem için) he anne tamam bakarız dedim. Yok susmak bilmiyor. Kaynana ölünce görümcenin baba evi bizmişiz falan filan
" hee anne tamam merak etme o iş bende" dedim
Yok susmuyor bu başladı "tamam anne dedim kız çocugudur sonuçta sahip çıkarız
Bahsettiğim görümcede 35 yasında evli çoluklu çocuklu yani öyle 10 yasında çocukta değil emanet ettiği
baydıda baydı muhabbetler aman sinşrlendim ya
Eşimde ailesine çok düşkün size bir sprum olacak erkekler ilerde annesinden kopar dimi böyle olmaz
Hergün dil dibeyiz
Küçük kızı var daha bekar ama onu ağzına bile almıyor aklı fikri büyük kızda evli maddi durumlarıda çok iyiMaddi durumlarımı yok
Belki tek kız kızını güvende hissetmek istedi
Belki evlilikleri iyi değil yada sağlıklı değil
Yada herşeyi tam olsa da emanet etmek istemiş
Eşinizin sürekli anneci olması doğru değil tabiki size baskı yapması da doğru değil aradın mi sordun mu demeleri
Ama bazen yaslılar da arkada kalacaklar konusun da endişeleri oluyor
Biraz alttan almak en doğrusu
He tama he tamam deyince kadın sözlerini dikkatte almadığını düşünüyor olabilir
Ve sizde zaten böyle yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?