Kaynanamın gereksiz lafları. Artık he deyip geçmekten yoruldum

hepiyiolacagim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
123
98
53
27
Kaynanam ne derse dinlemez he deyip geçerdim ama artık he deyip geçmekte fayda etmiyor. Bugün gelmiş ben ölürsem ablana iyi bakın diyor (görümcem için) he anne tamam bakarız dedim. Yok susmak bilmiyor. Kaynana ölünce görümcenin baba evi bizmişiz falan filan
" hee anne tamam merak etme o iş bende" dedim
Yok susmuyor bu başladı "tamam anne dedim kız çocugudur sonuçta sahip çıkarız
Bahsettiğim görümcede 35 yasında evli çoluklu çocuklu yani öyle 10 yasında çocukta değil emanet ettiği
baydıda baydı muhabbetler aman sinşrlendim ya
Eşimde ailesine çok düşkün size bir sprum olacak erkekler ilerde annesinden kopar dimi böyle olmaz
Hergün dil dibeyiz

Son düzenleme:
Otuz beş motuz beş. Çocuğu sonuçta fark eder mi, gözü arkada kalsın istememiştir biri ona kendisi gibi baksın istemiştir seni samimi gördüğü için sana söylemiştir. Hee anne hee tamam demeniz bana çok irite edici geldi.

Her erkek düzelmiyor, biraz ikinizin olacağı planlar yapın ileride düzelir mi dediğinize göre yeni evli sayılırsınız sanırım. Böyle kalırsa senelerce devam eder

Niye annesinden kopsun ki?Hiç iyi niyetli gelmediniz bana hiç.

Ne kadar yıllık evlisiniz ki? Kvniz yaşlanmış diye panik almış onu böyle konuşması çok doğal. Sonuçta 35 yaşındaki görümceniz de evli barklı kadın öyle bir durumda gelip sizde kalayım demez.

Çünkü hergün beraberiz işten geliyor annemle konuştun mu annemle görğltün mü annemi aradın mı anneme gittin mi deyip duruyor sonra hoop annesine gidiyoruz engel olmuyorum kırmamak için sinşr oluyorum
Yazık ama kadına ya,burada hiçbirimiz ayılıp bayılmıyoruz ama bir erkeği annesinden koparmaya çalışmakta vicdansızlık.

Sizin he demeniz samimi gelmemiştir kadına kiniyle de dalga geçer gibi
Ondan ısrarla sormuş olabilir
Geciktirici cevap vermek yerine tamam deyip rahat etmesini sağlasanız ne olur yani
Ne kaybedersiniz
İnanın ilk defa değil geçen gün dediki
"Kaynanam ölürse eşimin annesi ablasıymış" eşimin ablasına mecbur bakacakmışız. Devamlı bu laflar
Ben tamam deyince kapanmıyor
Ama he deyip geçince bir nebze kapanıyor

Görümcenin çocukları var evlimi ayrı mi eşinden ?

Kayinvalideniz sacmalamis.Uygun dille sacmaladigini soylemekte fayda var.Hergün dipdibe olmaya bastan bi care bulabilseydiniz keske.Ben kayinvalidemin bu tür yapisma cabalarini geri püskurttüm.Insan hergün birarada olmaya dayanamaz.Eş kişisi degismeyebilir.Siz mesafeli durmaya calisacaksiniz.Artik oldugu kadar.

Nasıl becerdiniz ben artık ölü taklidi yapmayı bile düşünüyorum

Çocuklarıyla ilgili endişelenmesi normal değil mi? Sizin rahatsız olmanızı da anlıyorum ama kadıncağız içini rahatlatmak için sormuş işte. Ayrıca anne baba ölümünden sonra kardeşler birbirini kollar elbette. Tabii ki ölürse ablanızla da emanetsiniz birbirinize. Aile güzel bir kavram bitirmeye çalışmayın. Kötü bir durum olunca ilk kardeşler koşar, ilk destek ordan gelir. Çocuğunuzu acil durumda bırakmak için halasından teyzesinden başka kime emanet edebilirsiniz? İçinizi temiz tutmaya çalışın. Aile güzeldir.

Maddi durumlarımı yok
Belki tek kız kızını güvende hissetmek istedi
Belki evlilikleri iyi değil yada sağlıklı değil
Yada herşeyi tam olsa da emanet etmek istemiş

Eşinizin sürekli anneci olması doğru değil tabiki size baskı yapması da doğru değil aradın mi sordun mu demeleri

Ama bazen yaslılar da arkada kalacaklar konusun da endişeleri oluyor
Biraz alttan almak en doğrusu
He tama he tamam deyince kadın sözlerini dikkatte almadığını düşünüyor olabilir
Ve sizde zaten böyle yapıyorsunuz

Koparın sizin çocugunuzda sizden kopar el koynuna girince

Küçük kızı var daha bekar ama onu ağzına bile almıyor aklı fikri büyük kızda evli maddi durumlarıda çok iyi
Evliliklerinde sıkımtı varmı onu bişmiyorum

Sürekli aynı soruyu ısrarla soruyorsa belki de hafıza kaybı sorunu başlamış olabilir . Dr’a götürün muhakkak. Ayrıca biraz daha he deyip geçiştirmek yerine tek seferde anladığınızı belli edin kadına . Tamam gidip gelmeleriniz biraz fazla bence ama bu saygı eşiğini geçmenizi gerektirmiyor.
En iyisi mesafeli olmak . Evde eğlenceli şeyler planlayın , eşinize evimizde durmak istemiyor musun diye trip atın gitmek istediğinde . Haftada 1 ‘de anlaşın ne bileyim . Hangisi ailenize uygun olacaksa o artık .
Annesinden kopan bir adamdan korkun , sizi bir yudum suda harcar . Kopmasını beklemeyin .
Sizin kardeşiniz var mı ?

Benim teyzem son evre kanser. Çok çok iyimser tabloda 2-3 yıl ömrü kaldı. Kızı evlenmedi, 38 yaşında. O da durup durup kardeşi yok size emanet arayın sorun yalnız bırakmayın size emanet diyor. Biz de hak veriyoruz her bu sözünde içimize dert oluyor. Kendi acısına değil de kocaman da olsa kızına endişe ediyor işte. Annelik böyle bir şey anlayışlı olmaya çalışın üstünde durmayın.

kayınvalidenizin söylediği konusunda bir şey söylemeyeceğim. her annenin söyleyebileceği bir şey olarak görüyorum
35 değil 65te olsa evlat evlattır.. gözlerinde büyümediği doğru. ben olmazsam birbirinize bağlı kalın anlamında söyleyip içini rahat ettirmeye çalışıyor kendince.
fakat eşiniz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. tabi ki kimse ailesinden kopmasın.. o zaten çok yanlış bir tabir
ama sanırım eşiniz aile olmayı anlayamamış, kimse de her gün "annemle konuştun mu, görüştün mü, kalk gidelim" diye baskı yapılmayı istemez. ne kadarlık evlisiniz ki? her gün dipdibesiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…