- Konu Sahibi alaraberen
-
Her ne kadar hakli olsanizda kayinvaldenize hitap sekliniz hic hos degil bence..
hep eşit adil davranan insanlar isteriz karsımızda ama hayat işte istediğimizi her zamn vermiyor ... bence çok takılmayın bu konuya alt tarafı babaanne sevse ne olur sevmese ne olur siz ve babası sevdikten sonra gerisi dış kapının mandalı ve bu tür davranışlarlada hep dış kapının mandalları olduklarını belli etmenizi tavsiye ederm.. sizi haklı bulmama ragmen hitap seklinizide hiç hoş bulmadıgımı belirtmek isterim
başlıktan sanki kızınızı dövüyor gibi algıladım neyse ki öyle bir şey yokmuş...
sanırım erkek kız ayrımı var kayınvalidenizde..
bi de adını falan koymadıysanız zoruna gitmiştir...
var böyle zihniyetli insanlar...
kaynınızın çocuğunun adı kayınpederinizin adı falansa tamam artık çok kıymetlidir...
sevgide karşılıkdır torunuda onu sevmeyecek demekki..
en azından an gelip sana torunumada bir su verdim diyemeyecek bence buda yeter boşverin derim..zaten etraftaki insanlarda sizin gibi algılıyorsa kendi düşünsün karakterinin tanıtımını yapıyor insanlara ne kadar zavallıca seni sevmediğini çocuğunla yani kendi torununa sırt dönerekmi belli ediyor..
yazık bunlar ileri yaş cahilleri...
Kızlar dün eşimin ailesinle denize gittim.kaynanam herzamanki gibi kaynımın oğlunla ilgilendi kızımı görmemezlikten geldi.öpüp sarılıp babannem senmi geldin kızım bile demedi.kaynımın çocuğunun altını temizledi,uyuttu,suyunu içirdi,çocuk tok olduğu halde yedirdi.denize çok kalabalık gittik kaynatamın tarafından akrabalarıda vardı.eşim yurtdışına 1 aylığına işe gitti.sadece benim kızımın babası yanında yoktu diğer akrabalarınında babalarıda yanındaydı.kaynımda çocuğunun başındaydı.ben kızımla tek başıma uğraşırken kaynanam eltimin çocuğunla ilgilendi.kızım denizde boğulur kaybolur hiç umurunda olmadı.eşimin akrabasının kızı var çok güvendiğim sevdiğim biri.birgül abla ben yanlışmı anlıyorum ne olur sen ne görüyorsun ne anlıyorsun dedim.canım doğru anlıyorsun dedi.hep diğer torunu k... diye tutturdu bende bunun farkındayım dedi.hiç üzülme ALLAH görüyor dedi.eşit davranmıyor beren seni kıskandırmaya çalışıyor ama hata yapıyor dedi.bunu sevmemek içi nasıl dayanıyor sevilmiyecek gibi değil ki dedi.ben iki adım atıyorum yaptığı hareketleri görünce geri adım atıyorum.gitmiyorum hatasını anlasın diye sonra gelmiyor diye beni suçluyor gidincede gözüme soka soka nispet yapıyor.sinirlerim çok bozuldu mikrop kadın. içimde ona ne demekle geliyorda ah eşimin hatrına susuyorum.huzursuzluk oluyor eşimde arada kalıyor.bu durumda olanlar neyapıyorsunuz veya böyle kaynananız olsa ne yaparsınız?
COLOR]
sıkma canını gıtme sende eşıne soylerse, sen de anlat boyle yapıyo uzuluyorum, kırılıyorum dersın..
benımde dedem yapar dı amcamın oglu hep ustuntu hep bıtaneydı. bı kere bıle opüp sevmıslıgı yoktur bızı, şımdı tek basına ne gıderız ne gelırız yok sayıyorum onu ben..
uzulme sınırlene bosu bosuna sakınleş bıraz
Her ne kadar hakli olsanizda kayinvaldenize hitap sekliniz hic hos degil bence..[/QUya evet hıtap seklı hos degıl sonucta eslerımızın annesı saygı gerekırr benım kaynabnamda benımle ıyı degıl ama asla saygısızlıketememeye calısıyrm elımden geldıgı kadar
Her ne kadar hakli olsanizda kayinvaldenize hitap sekliniz hic hos degil bence..[/QUya evet hıtap seklı hos degıl sonucta eslerımızın annesı saygı gerekırr benım kaynabnamda benımle ıyı degıl ama asla saygısızlıketememeye calısıyrm elımden geldıgı kadar
yüzlerine karşı herhalde bende saygılıyım canım.kaynatam hep der beren çok saygılı bu zamana kadar saygısızlığını görmedik der ama.bugün sinirliyim sizlere yanlış tanıttım kendimi.ama ille sizde sinirlendiğiniz zaman yüzüne birşey diyemediğiniz zaman evinizde sinirden ağzınızdan bir laf çıkmıyormu .belki yüzüne karşı öyle olsaydım daha değerli olurdum.eltim kaynanama allah belanı versin demiş eltimden değerlisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?