- Konu Sahibi alaraberen
-
Acaba kızın sana mı benziyor ?
Ve kaynının oğlu,kaynına mı benziyor ?
Bazı insanlar,evlatlarına benzeyen torunlarını daha çok benimserler.
Hele gelin veya damadı sevmiyorlarsa,onlara benzeyen torunları pek sevmezler.
Hangi bolume neyle ilgili konu acmak istiyosan o bolume gidip,ya bu arada ben burda ynıyım nerden konu acıyoruz
Kızlar dün eşimin ailesinle denize gittim.kaynanam herzamanki gibi kaynımın oğlunla ilgilendi kızımı görmemezlikten geldi.öpüp sarılıp babannem senmi geldin kızım bile demedi.kaynımın çocuğunun altını temizledi,uyuttu,suyunu içirdi,çocuk tok olduğu halde yedirdi.denize çok kalabalık gittik kaynatamın tarafından akrabalarıda vardı.eşim yurtdışına 1 aylığına işe gitti.sadece benim kızımın babası yanında yoktu diğer akrabalarınında babalarıda yanındaydı.kaynımda çocuğunun başındaydı.ben kızımla tek başıma uğraşırken kaynanam eltimin çocuğunla ilgilendi.kızım denizde boğulur kaybolur hiç umurunda olmadı.eşimin akrabasının kızı var çok güvendiğim sevdiğim biri.birgül abla ben yanlışmı anlıyorum ne olur sen ne görüyorsun ne anlıyorsun dedim.canım doğru anlıyorsun dedi.hep diğer torunu k... diye tutturdu bende bunun farkındayım dedi.hiç üzülme ALLAH görüyor dedi.eşit davranmıyor beren seni kıskandırmaya çalışıyor ama hata yapıyor dedi.bunu sevmemek içi nasıl dayanıyor sevilmiyecek gibi değil ki dedi.ben iki adım atıyorum yaptığı hareketleri görünce geri adım atıyorum.gitmiyorum hatasını anlasın diye sonra gelmiyor diye beni suçluyor gidincede gözüme soka soka nispet yapıyor.sinirlerim çok bozuldu mikrop kadın. içimde ona ne demekle geliyorda ah eşimin hatrına susuyorum.huzursuzluk oluyor eşimde arada kalıyor.bu durumda olanlar neyapıyorsunuz veya böyle kaynananız olsa ne yaparsınız?
COLOR]
Hangi bolume neyle ilgili konu acmak istiyosan o bolume gidip,
Sol ust kosede YENİ KONU AC var ona basip acabilirsin.
benimde babaannem öyleydi arife günlerinde tüm kuzenler toplanır giderdik bayram sabahı onda olurdukkayınvalidem olarak değilde. babaannem yapardı, beni ve ablamı atar diğer amcamın çocukları ve halamın oğlunu severdi. annem ses çıkartmazdı çünkü sevmek zorunda değil bizi. şimdi bende babaannemi sevmiyorum. artık yapmacık geliyo başkalarına torunlrımı çok severim hiç ayırmam der ama içini ben biliyorum. sizde boşverin siz sevin bebeğinizi yeter. büyüdüğü zaman o da anlayacaktır....
kızlar dün eşimin ailesinle denize gittim.kaynanam herzamanki gibi kaynımın oğlunla ilgilendi kızımı görmemezlikten geldi.öpüp sarılıp babannem senmi geldin kızım bile demedi.kaynımın çocuğunun altını temizledi,uyuttu,suyunu içirdi,çocuk tok olduğu halde yedirdi.denize çok kalabalık gittik kaynatamın tarafından akrabalarıda vardı.eşim yurtdışına 1 aylığına işe gitti.sadece benim kızımın babası yanında yoktu diğer akrabalarınında babalarıda yanındaydı.kaynımda çocuğunun başındaydı.ben kızımla tek başıma uğraşırken kaynanam eltimin çocuğunla ilgilendi.kızım denizde boğulur kaybolur hiç umurunda olmadı.eşimin akrabasının kızı var çok güvendiğim sevdiğim biri.birgül abla ben yanlışmı anlıyorum ne olur sen ne görüyorsun ne anlıyorsun dedim.canım doğru anlıyorsun dedi.hep diğer torunu k... Diye tutturdu bende bunun farkındayım dedi.hiç üzülme allah görüyor dedi.eşit davranmıyor beren seni kıskandırmaya çalışıyor ama hata yapıyor dedi.bunu sevmemek içi nasıl dayanıyor sevilmiyecek gibi değil ki dedi.ben iki adım atıyorum yaptığı hareketleri görünce geri adım atıyorum.gitmiyorum hatasını anlasın diye sonra gelmiyor diye beni suçluyor gidincede gözüme soka soka nispet yapıyor.sinirlerim çok bozuldu mikrop kadın. Içimde ona ne demekle geliyorda ah eşimin hatrına susuyorum.huzursuzluk oluyor eşimde arada kalıyor.bu durumda olanlar neyapıyorsunuz veya böyle kaynananız olsa ne yaparsınız?
Color]
Kızlar dün eşimin ailesinle denize gittim.kaynanam herzamanki gibi kaynımın oğlunla ilgilendi kızımı görmemezlikten geldi.öpüp sarılıp babannem senmi geldin kızım bile demedi.kaynımın çocuğunun altını temizledi,uyuttu,suyunu içirdi,çocuk tok olduğu halde yedirdi.denize çok kalabalık gittik kaynatamın tarafından akrabalarıda vardı.eşim yurtdışına 1 aylığına işe gitti.sadece benim kızımın babası yanında yoktu diğer akrabalarınında babalarıda yanındaydı.kaynımda çocuğunun başındaydı.ben kızımla tek başıma uğraşırken kaynanam eltimin çocuğunla ilgilendi.kızım denizde boğulur kaybolur hiç umurunda olmadı.eşimin akrabasının kızı var çok güvendiğim sevdiğim biri.birgül abla ben yanlışmı anlıyorum ne olur sen ne görüyorsun ne anlıyorsun dedim.canım doğru anlıyorsun dedi.hep diğer torunu k... diye tutturdu bende bunun farkındayım dedi.hiç üzülme ALLAH görüyor dedi.eşit davranmıyor beren seni kıskandırmaya çalışıyor ama hata yapıyor dedi.bunu sevmemek içi nasıl dayanıyor sevilmiyecek gibi değil ki dedi.ben iki adım atıyorum yaptığı hareketleri görünce geri adım atıyorum.gitmiyorum hatasını anlasın diye sonra gelmiyor diye beni suçluyor gidincede gözüme soka soka nispet yapıyor.sinirlerim çok bozuldu mikrop kadın. içimde ona ne demekle geliyorda ah eşimin hatrına susuyorum.huzursuzluk oluyor eşimde arada kalıyor.bu durumda olanlar neyapıyorsunuz veya böyle kaynananız olsa ne yaparsınız?
COLOR]
kaynanamın gücü benim kızıma yateyor deyip,bir de geri zekalı deyince aman allahım,kaynana minicik kıza şiddet uyguladı her halde diye düşübbdüm.neyse içim rahatladı.
sen yanındasın,ilgili de bir annesin ne diyekaynananın bakmasını istiyorsun.emin ol bakmak istese bu defa da köşe bucak saklamak saklamak isterdin
kızın denize tek başına mı giriyorda kaybolacak veya boğulacak diye korkacak kaynana,eminim yalnız bırakmıyorsundur.üstelik niye başkalrından kaynanan konusundan fikir istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?