kaynanamın gücü kızıma yetiyor

Diger huzursuzluklarinjzi bilemem, yukarida yazilanlara gore yorum yapicam.

Birincisi kimse kimsenin cocuguna bakmak zorunda degil, bu kim olursa olsun.
İster babaanne, ister anneanne, ister tyze, ister hala.
Eger cocugun anasi babasi yanindaysa onlar bakmali.

Kimse kimseye guvenerek cocuk buyutmemeli.
Sevmiyosa sevmesin senin ve babasinin sevgisi yeter.
Kimseye cocumu zorla sevdiremem,

Ben olsam senin yerinde hic umursamam.
Cok sukur kendi cocuguma yetebilirim.
O oyle davrandikca hic umursamaz daha neseli davranirdim.
Cocumu oper koklar oyunlar oynardim.
Eger niyeti nispet yapmaksa bunu basaramadi
gini farkmetmesini saglardim.​

Acaba kızın sana mı benziyor ?
Ve kaynının oğlu,kaynına mı benziyor ?

Bazı insanlar,evlatlarına benzeyen torunlarını daha çok benimserler.
Hele gelin veya damadı sevmiyorlarsa,onlara benzeyen torunları pek sevmezler.

Sanırım kayınvalideniz kız-erkek ayrımı yapıyor.

Yalnız bence sizi üzen, bu degil.
Herkesin babası yanında, kızımın babası yanında degil tek başımayım diye böyle düşüncelere kapılmış olabilirsiniz.
Yani altında yatan sebep, kayınvalidenin kızınıza yaptıgı davranış degil aslında.

Fakat takmayın, siz anne-baba olarak dolu dolu sevginizi verin yeter...

ben ıcıme attım bu zamana dek 18 yasınadayım daha en kucuk gelın bnm eltımıde beden ustn tutarlar hemde hepsı ama napayım kımseye kotulugum olmadı bu eve gırdıme dek sevmıyrlar ıste yapacak bısı yok kımsenın sevgısınede muhtac degılım rabbımden baska esım sevıyor ezdırmıyor ya gerısı onmlı degıl

kızım babasına benziyor.kaynımın çocuğu eltimin kobyası.

bence bu durum senin işine gelmeli kayınvalidem cocgumum karnı tokken yemek yedirecek bilmem kıyamet kopar herhalde
cocugun bakımından anne sorumludur yedirir içirir
sevmeye gelince babannesi sevmedi diye kızınız eksilmez merak etmeyin sizin sevginiz ona yeter

ah be cnm dert ettigin seye bakkkk sen kendi mutlulugunla kizinla evinle esinle mutlu olmana baksanaaa
o sevmiss sevmemisss amnnn tinnnnnnn be cnmmm
sevmesin cok daha iyi zaten :))
sen kendi yasamina keyfine ve mutluluguna bakk gerisiii teferruatttttt

benimde babaannem öyleydi arife günlerinde tüm kuzenler toplanır giderdik bayram sabahı onda olurduk
ben ide annem gönderirdi babaannem hepsinin sevdiği yemekleri yapardı gerçi annem beni hep tok gönderirdi
ama işte, hatta bir bayram sabahı halamın oğlu bak ananem bana 1000lira verdi öyle içerledim ki dedim ki bana da verdi nerde nerde demişti yalan söylemiştim çünkü vermemişti bana. büyüdüm babaannem yaşlandı ama onun için hiç endişelenmedim hastalandı bir kere gidip öyle uzaktan geçmiş olsun dedim bir komşu gibi , öldü bir damla bile gözyaşı dökmedim içim yanmadı onu sevmedim oda beni seviyormuş gibi yaptı sadece oda babamın yanında
yani siz hiç sıkılmayın çocuğunuz farkında her seyin zaten sorun değil ya oda babaannesini sevmeyecek nasılsa

Eger Kadın baksaydı, bu seferde kaynanam cocuk bakmayi bilmiyor, sunu yalnis bunu yalnis yapiyor derdiniz.
Kk'da örneklerini cok gördüm.
Kadin kime bakmak isterse ona bakar, heleki siz zaten kizinizin
yanindaymissiniz neden baskasinin bakmasini bekliyorsunuz anlamadim.

Baksalar bir dert, bakmasalar bir dert, Kaynana ya ne yapsalar yalnış!!!

ay sen delımısın şekerim millette kaynanası elını etegını cocugumdan ceksın dıe cabalar sahsen annem öleydı bende aynı fıkırdeyım cocugum onun kulturuyle yetısmesın ondan hıc bısey ogrenmesın pis ellerını cocucguma surmesın ...kafaya taktıgın seye bak ayol ne şanslısın...

Çocuğunuz onun sevgisine muhtaç değil ki. Bıraın sevmezse sevmesin, anne baba sevgisi olduktan sonra gerisi önemli değil.

kaynanamın gücü benim kızıma yateyor deyip,bir de geri zekalı deyince aman allahım,kaynana minicik kıza şiddet uyguladı her halde diye düşübbdüm.neyse içim rahatladı.
sen yanındasın,ilgili de bir annesin ne diyekaynananın bakmasını istiyorsun.emin ol bakmak istese bu defa da köşe bucak saklamak saklamak isterdin
kızın denize tek başına mı giriyorda kaybolacak veya boğulacak diye korkacak kaynana,eminim yalnız bırakmıyorsundur.üstelik niye başkalrından kaynanan konusundan fikir istiyorsun

kafanı bu gibi şeylere yorup kendini neden sitrese sokuyorsun ki?kayınvaliden de olsa bir başkasının sevgisi çok mu mühim.şahsen sahte bir sevgi yerine uzak durması çok daha iyi.sevgi zorlamayla olmaz,içten geliyorsa amenna.böyle kişilere tenezzül ederek gözünüzde yükseltmeyin derim.

ne ekersen onu biçersin diye boşuna söylememişler.vermediği sevgiyi büyüdüğünde kızınızdan talep edemeyecek.

özellikle size nispet yapıyorsa amacına ulaşmasını sağlıyorsunuz.hiç takma o sinir olsun.

kızının başında aslanlar gibi anası var, ne diye dert ediyorsun ki benim işime gelirdi, çocuğuma karşı yeterince koruyucu, kollayıcı olurum, babaannesi bile olsa fazlasına gerek yok.. onun bakımını da herşeyini de tek başıma yapmak isterim, babaannesi anneannesi falan sürekli işime karişip çocuğumun bakımına fazla karişirlarsa rahatsız olurum.. daha evli bile değilim, ama anne olmayı çok istiyorum, ve çok sorun yaşayacağimi biliyorum bu konuda, nişanlımın annesi de kendi annem de aşırı koruyucu sahiplenici insanlar.. sanırım işime çok fazla karışacaklar.. ikisi de sen karışma sen ne anlarsın biz 3 çocuk büyüttük havasına girip bana sadece çocuğumu emzireceğim zaman verecekler diye ödüm kopuyor.. bilmem, şanslı olduğunu düşündüm.. acaba eşin yok diye mi bu kadar hassassın.. bak o konuda çok haklısın.. insan kendini eksik hisseder, herkesin eşi yanında, bütün çocukların babası yanında, kendini yalnız hissetmen, çocuğun adına üzülmen çok normal.. ama canını sıkma sinir yapma boşver.. güçlüsün sen tek başına yetersin yavruna.. allah kimseye muhtaç etmesin kızını... sana bağişlasın..

Sıkma canını... Onu yok say gıtme yanına . Gıtmesen belkı dusunur hatasını anlar... ılerde cocuk ona yakın davranmadıgı zaman anlar hatasını ...

şiddet uygulamadı.kızımı dışlaması önemsediğini gösterme çabasında olduğu göstermeye çalışınca kaynanamın şideetinden korkmaya başladım.bu kadar mı şiddetle intikam arzusunla yanıp tutuşur insan.bilerek yapıyor biliyorum.çatlıyor kıskançlığında eşimin beni herzaman koruyu kollamasından rahatsız oluyor.ortak arsa alıp aynı apartmanda olmadığımız için,eşimi çekip parasını yiyemediği için bana hırsından oda beni bu şekilde üzmeye çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…