- Konu Sahibi alaraberen
-
kızının başında aslanlar gibi anası var, ne diye dert ediyorsun kibenim işime gelirdi, çocuğuma karşı yeterince koruyucu, kollayıcı olurum, babaannesi bile olsa fazlasına gerek yok.. onun bakımını da herşeyini de tek başıma yapmak isterim, babaannesi anneannesi falan sürekli işime karişip çocuğumun bakımına fazla karişirlarsa rahatsız olurum.. daha evli bile değilim, ama anne olmayı çok istiyorum, ve çok sorun yaşayacağimi biliyorum bu konuda, nişanlımın annesi de kendi annem de aşırı koruyucu sahiplenici insanlar.. sanırım işime çok fazla karışacaklar.. ikisi de sen karışma sen ne anlarsın biz 3 çocuk büyüttük havasına girip bana sadece çocuğumu emzireceğim zaman verecekler diye ödüm kopuyor.. bilmem, şanslı olduğunu düşündüm.. acaba eşin yok diye mi bu kadar hassassın.. bak o konuda çok haklısın.. insan kendini eksik hisseder, herkesin eşi yanında, bütün çocukların babası yanında, kendini yalnız hissetmen, çocuğun adına üzülmen çok normal.. ama canını sıkma sinir yapma boşver.. güçlüsün sen tek başına yetersin yavruna.. allah kimseye muhtaç etmesin kızını... sana bağişlasın..
Eger Kadın baksaydı, bu seferde kaynanam cocuk bakmayi bilmiyor, sunu yalnis bunu yalnis yapiyor derdiniz.
Kk'da örneklerini cok gördüm.
Kadin kime bakmak isterse ona bakar, heleki siz zaten kizinizin
yanindaymissiniz neden baskasinin bakmasini bekliyorsunuz anlamadim.
Baksalar bir dert, bakmasalar bir dert, Kaynana ya ne yapsalar yalnış!!!
şiddet uygulamadı.kızımı dışlaması önemsediğini gösterme çabasında olduğu göstermeye çalışınca kaynanamın şideetinden korkmaya başladım.bu kadar mı şiddetle intikam arzusunla yanıp tutuşur insan.bilerek yapıyor biliyorum.çatlıyor kıskançlığında eşimin beni herzaman koruyu kollamasından rahatsız oluyor.ortak arsa alıp aynı apartmanda olmadığımız için,eşimi çekip parasını yiyemediği için bana hırsından oda beni bu şekilde üzmeye çalışıyor
bak sebebini biliyormuşsun,sen de takmadığını umursamadığını göstereceksin.ona buna dert yanarak ekmağine yağ sürüyorsun
Benim kayınvalidem de evlendiğimizde çocuğum olursa bakmayacağını,yorulduğunu söylemişti.İki yıl oldu,çocuğumuz olmadı,şimdi torun istiyor,ona "Sen bakmak istemediğin için gelmiyor" demek istiyorum.İki yıldır her gün neredeyse kırk beş dakika yürüyerek eltimin çocuğuna bakmaya gidiyor,dönüşte de aynı yolu yürüyor.Benim doğmamış çocuğum onu yoracakmış...
Kızlar dün eşimin ailesinle denize gittim.kaynanam herzamanki gibi kaynımın oğlunla ilgilendi kızımı görmemezlikten geldi.öpüp sarılıp babannem senmi geldin kızım bile demedi.kaynımın çocuğunun altını temizledi,uyuttu,suyunu içirdi,çocuk tok olduğu halde yedirdi.denize çok kalabalık gittik kaynatamın tarafından akrabalarıda vardı.eşim yurtdışına 1 aylığına işe gitti.sadece benim kızımın babası yanında yoktu diğer akrabalarınında babalarıda yanındaydı.kaynımda çocuğunun başındaydı.ben kızımla tek başıma uğraşırken kaynanam eltimin çocuğunla ilgilendi.kızım denizde boğulur kaybolur hiç umurunda olmadı.eşimin akrabasının kızı var çok güvendiğim sevdiğim biri.birgül abla ben yanlışmı anlıyorum ne olur sen ne görüyorsun ne anlıyorsun dedim.canım doğru anlıyorsun dedi.hep diğer torunu k... diye tutturdu bende bunun farkındayım dedi.hiç üzülme ALLAH görüyor dedi.eşit davranmıyor beren seni kıskandırmaya çalışıyor ama hata yapıyor dedi.bunu sevmemek içi nasıl dayanıyor sevilmiyecek gibi değil ki dedi.ben iki adım atıyorum yaptığı hareketleri görünce geri adım atıyorum.gitmiyorum hatasını anlasın diye sonra gelmiyor diye beni suçluyor gidincede gözüme soka soka nispet yapıyor.sinirlerim çok bozuldu mikrop kadın. içimde ona ne demekle geliyorda ah eşimin hatrına susuyorum.huzursuzluk oluyor eşimde arada kalıyor.bu durumda olanlar neyapıyorsunuz veya böyle kaynananız olsa ne yaparsınız?
COLOR]
Poff Allah aşkına herşeyi kendinize dert etmeyin, yok babası başında olmayan sadece benim kızımdı (sanki baba Allah korusun öldü!) bir ay sonra gelecek, benim kızıma yemek yedirmedi, boğuldu mu boğulmadı mı bakmadı... Bi zahmet kendi kızınızla kendiniz ilgilenin, kimse sizin ilgilendiğiniz gibi ilgilenebilir mi? Sizden iyi koruyabilir mi?
Kayınvalide ilgilense bu sefer de kendi cocuğu gibi bakıyor, o cocuk benim derdiniz.
Rahmetli dedem de en çok amca çocuklarını severdi, onları alışverişe götürür, ilgilendirdi. Hatta bayramlarda onlara kağıt para verir, bize bozuk para verirdiAma annemin hiç umrunda olmadı bu durum. Bizi öyle cok sevdi ki kimsenin sevgisine ihtiyacımız kalmadı. Sizin yaptığınız gibi yapsaydı daha o yaşta içimize fesat tohumları ekmiş olurdu.
evet yedirse karnı tok ben acıkınca yedirmeyi bilmiyo muyum olur
denize girince takip edip tutsa engelliyo özgüveni zedeleniyo olur
olur da olur gerçekten k.v. lerin de işi zor
ne yapsalar yaranamıyolar
Frezya;25419325]Kadını sevmiyorsunuz belli o da sizi sevmiyor demek ki..Çocuğunuzu sevse,bu sefer de çocuğuma dokunmasından rahatsız oluyorum diyeceksiniz..Birbirinizi sevmiyorsunuz,o da samimiyet göstermemek için kızınıza yaklaşmamış..Sanki siz çok sıcak samiminiz de,o kendi kendine yapıyor bunları..İnsanların bazen birbirine sevmediğini söylemesine gerek bile kalmaz,davranışlar ele verir..Burda çözüm aramıyorsunuz, dedikodu yapmışsınız,..Biz ne yapabiliriz acaba..
evet sevmiyorum seneler öncesine dayanıyor.oğluna beni dövdürtmek isteyen kadını sevemiyorum.hep ezdi beni,laf işittirdi,ayırmaya çalıştı.eşim beni korudukca çıldırdı.daha fazlasını yaptı.eşim haklı olduğumu bildiği için beni bırakmadı.eşime annen ayrılmamızı istiyor.beni sevmiyor istersen dayanamıyorum ayrılalımmı dedim.o çatlasın ben seni bırakmam dedi.eşimi parmak ucunda dolandıramıyor diye.bana düşman oldu.eşim benim üzerime araba aldı.yıktı ortalığı.düğünde bileziklerimi eşim vermedi.benim için o mu çalıştı kazandı benim hakkım dedi.vs...çok anlatmalan bitmez
Frezya;25419325]Kadını sevmiyorsunuz belli o da sizi sevmiyor demek ki..Çocuğunuzu sevse,bu sefer de çocuğuma dokunmasından rahatsız oluyorum diyeceksiniz..Birbirinizi sevmiyorsunuz,o da samimiyet göstermemek için kızınıza yaklaşmamış..Sanki siz çok sıcak samiminiz de,o kendi kendine yapıyor bunları..İnsanların bazen birbirine sevmediğini söylemesine gerek bile kalmaz,davranışlar ele verir..Burda çözüm aramıyorsunuz, dedikodu yapmışsınız,..Biz ne yapabiliriz acaba..
evet sevmiyorum seneler öncesine dayanıyor.oğluna beni dövdürtmek isteyen kadını sevemiyorum.hep ezdi beni,laf işittirdi,ayırmaya çalıştı.eşim beni korudukca çıldırdı.daha fazlasını yaptı.eşim haklı olduğumu bildiği için beni bırakmadı.eşime annen ayrılmamızı istiyor.beni sevmiyor istersen dayanamıyorum ayrılalımmı dedim.o çatlasın ben seni bırakmam dedi.eşimi parmak ucunda dolandıramıyor diye.bana düşman oldu.eşim benim üzerime araba aldı.yıktı ortalığı.düğünde bileziklerimi eşim vermedi.benim için o mu çalıştı kazandı benim hakkım dedi.vs...çok anlatmalan bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?