Neden peki sadece kadın yeni evli olduğunu düşünecek eşi de bunu idrak edemez mi , yahu ben yeni evliyim karımla kedi köpek olduk bir hafta da bu işte bir terslik var demesi lazım değil mi , işte böyle yapa yapa bu erkeklerin bir tarafını kaldırıyorsunuz, eğer ki bu evliliğe ben sahip çıkıyorsam o evin erkeği yani eşimde sahip çıkacak, her fedakarlığı kadın yapmak ve bu zırvalıkları çekmek zorunda değil, eğer ki ben evliliğimde sizin dediginiz gibi davransaydım eşim beni anasına köle etmişti çoktan, en okumuş erkek bile susan ,pısırık , boşanmaktan korkan kadını ezer , eşim yeni evliyken annesini en ufak biseyime dahil etse çantamı alıp by dediğim için bugün eşim olması gerektiği gibi , bu kadınların bu kadar korkması beni deli ediyor, bu erkekleri siz bu hale getiriyorsunuz , oh ne ala anası yedirip içirecek sırtını sıvazlayacak ve de beni huzursuz edecek ben de bunun karşılığında adama cariye gibi davranacam iyi vallaha , öyle adamın burnundan getircen ama bunu kavga ile değil beklentilerini karşılamayarak ve de gitmekten korkmayarak yapacaksın, şu toplumun kadınları ne zaman değişecek Allahım erkek diye diye ölecekler...