Kaynanamın hareketlerine dayanamıyorum artık

Gitmek istediğimde sensiz yapamam diyor düzeliyor sonra tekrar annesi araya giriyor ve sorun çıkıyor
Tüm gün evde yatarak ve ortalığa sıçarak işe başlayın. Alın bir tencere yemeği, halıya dökün, ayyy düştü deyin. Al bunu yıkamaya ver bence, silmekle çıkmaz deyin ve asla elinizi sürmeyin. Çamaşır yıkanacağı zaman onun kirlilerine yanlışlıkla çamaşır suyu damlatın. Bol bol gezin, ev bulana kadar eve girmeyin. Eşiniz de ev bulmazsa yallah dersiniz. Dünyaya bir kere geliyoruz. Ne bu salak saçma yaşam şekli. Yazık değil mi size yahu. 10 tane koca bulunur ama huzur bulunmaz, akıl sağlığı bulunmaz.

Konu sahibi daha fazla katlanmamalı resti çekmeli yoksa çok ezilecek ...
Kendini ezdirmiycek kocasını kontrol edebilmeli ve her tartışmasında eşyalarını alıp gitmeli mi siz öyle mi yapıyorsunuz öyle ne anladık evlililikten evlilik cocuk oyuncağı değil veee söz konusu kaynana yuzundense kaynanayi haklı mi cikarsin😂 y

Gitmek istediğimde sensiz yapamam diyor düzeliyor sonra tekrar annesi araya giriyor ve sorun çıkıyor
O zaman kaynanın evinden çıkıp uzak duracaksınız onunla artık hani kayınvaliden yüzünden eşine tercih sunmak zorundasın ya annen ya ben diye kendinden çok ödün verirsen alma verme dengesini kaybedersin kendine de ziyan edersin

Arkadaşlar merhaba sizinle bir konu üzerinde fikir almak istiyorum, yeni evliyim 2hafta olucak il değişikliğinden dolayı bir süre kayınvalidemle oturmak mecburiyetindeyiz. Kayınvalideme geleli 1hafta oldu ve ben artık tahammül edemiyorum. Huzur bırakmadı eşimi bana karşı soğutmaya çalışıyor, dün eşimi kenara çekip dedikodumu yaparken yakaladım ve bu sürekli oluyor çok affedersiniz yatak odasına kapıyı çalmadan giriyor, ve eşim bundan memnun hiçbir şey demiyor. Ayrı ayrı uyuyoruz artık, kaynanam eşimi doldura doldura, tahammülsüzleşti ve bir sorunum olduğunda bile dinlemiyor, eşimle konuştuğumuz her konuya, her kelimeye atlıyor ve eşimle baş başa gecircegimiz tek bir an bile kalmıyor , üstüne üstlük kaynanam bizimle yaşamak istiyor ben bu duruma net tavrımi koydum, ve şuan sorcak olursanız eşimle aramızda büyük bir soğukluk var. Ve boşanma raddesine kadar geldim napmaliyim
Ya cok özür dilerim ama sizin aileniz ne tepki verdi buna? Aileniz ne yapıuor? Korkuluk mu?
Herseyi ayarlar öyle evlenirsin… kendi kendize en güzel günlerini mahvetmissiniz. Asla değismeyen bdv klasiği bir süreliğine kaynanamda oturduk bosanma asamasına geldik/ evliliğim yolunda değil yanlışlıkla hamile kaldım/ kocam kumar& uyusturucu oynuyor/ iciyor düzelir mi? Buradaki hayat bu 3 konudan gidiyor! Kimse sizin hayatını7 mahvetmiyor bu hayatı siz seciyorsunuz! Kaynanızınn yatak odasının kapısını calmadan girecek kadar fütursuz oldugunu nisanlıyken anlamamıs olamazsınız:)
Hamile kalın düzelir ne diyim

Kendini ezdirmiycek kocasını kontrol edebilmeli ve her tartışmasında eşyalarını alıp gitmeli mi siz öyle mi yapıyorsunuz öyle ne anladık evlililikten evlilik cocuk oyuncağı değil veee söz konusu kaynana yuzundense kaynanayi haklı mi cikarsin😂 y
Eşim benim kurallarıma uymayacaksa sınır ihlali yapacaksa benimle evli kalamayacağını bilmeli ...

E elifnurbeyza nin kocasi olabilir mi? Anneyi idare et, kocani el ustunde tut fln. :skandal:
Yaaa ne alaka iyi mısınız tamam ozmn sirf esinin annesi yuzunden iliskisini bitirsin evliginini sonlandirisin kocasindan cok annesiyle ilgileniyor bende gormezden gel kaynanayla ilgilenecegine kocanla o kadar ilgilen dedim konuyu nerden nereye getirdiniz kisaca bosan git diyebilirdim ki gidebilir ben sadece fikrimi soyledim ne yapıcağı kendine kalmış sizce iyce abartınız ya

Iyi misin ya ne alaka
Actigim konulara bak bi istersen erkeksem ne isim var burda saçma saçma konuşup konuları farklı yönlendirmeyin ordan boşan git demesi herkese kolay gelebilir ben bir ihtimal vardır belki diyip arkdaşı kocasıyla ilgilenip kaynanasını allaha havale etmesini söyledim konuyu farklı yerle yönlendirmeyin

Sizin erkek oldugunuzdan şüpheleniyorum.
Actigim konulara bak bi istersen erkeksem ne isim var burda saçma saçma konuşup konuları farklı yönlendirmeyin ordan boşan git demesi herkese kolay gelebilir ben bir ihtimal vardır belki diyip arkdaşı kocasıyla ilgilenip kaynanasını allaha havale etmesini söyledim konuyu farklı yerle yönlendirmeyin

Hanfendi ben zaten boşansın demiyorum da kendini adamin ayaklarına da paspas etmesin. Verdiğiniz tavsiyeler hep kadının aleyhine. Adam açsın gözünü biraz, neden kadın uğraşmak zorunda ki?

Hanfendi ben zaten boşansın demiyorum da kendini adamin ayaklarına da paspas etmesin. Verdiğiniz tavsiyeler hep kadının aleyhine. Adam açsın gözünü biraz, neden kadın uğraşmak zorunda ki?
Ya git paspas et kocana hizmet et demedim yaaa kocanla ilgilen kaynanayla evlenmedin sonuçta demi onunla ilgilendiği kadar kocasıyla ilgilenmiyor

Yaaa ne alaka iyi mısınız tamam ozmn sirf esinin annesi yuzunden iliskisini bitirsin evliginini sonlandirisin kocasindan cok annesiyle ilgileniyor bende gormezden gel kaynanayla ilgilenecegine kocanla o kadar ilgilen dedim konuyu nerden nereye getirdiniz kisaca bosan git diyebilirdim ki gidebilir ben sadece fikrimi soyledim ne yapıcağı kendine kalmış sizce iyce abartınız ya
2 haftalık evlilikte bu anne aşkı normal değil yalnız. Çocuğu da yapınca jübileye ayrılır bu adam. Libido sıfır.

Dedimki tartışma yaratma annesini onemseme yeni evlisiniz tadını çıkarın sirf annesi yuzuden evliliginizi zehir etmeyin dedim ztn kocası bi süre sorna anlıcak kimin yanlış yaptığını ztn annesi dolduruyor belli daha önce aralarının iyi olduğunu kendiside soyledi annesi yüzünden böyle olduğunu söyledi eğer kocası size yanlış yada siz ona iyi gitmeye çalıştıkça hayla anam anam diyorsa tekmeyi basında dedim😂

Anne yüzünden tabiki evlilik bitmez.Ama oğlu annesine anne sen sus demiyorsa olmaz.

Back
X