Kaynanamin her ay 100 tl istemesi

yorumları okudum konu sahibinin haklı ve haksız olduğu yönler var

1- çevrede ne kaynanalar var gelini kendi evinde oturtmak isteyen maddi imkanın çok çok üstünde paralar isteyen yeni ev araba isteyip alıp kredisini oğluna ödetenler tüm bunlara rağmen gelinin evine gelip huzursuzluk çıkartanlar ama bazısıda var daha kendi maddi yardım yapan kayınvalideler de var
2- durumun tersini düşünüyorum ben çalışıp kendi paramı kazanıyorum annem benden 100 lira istemiş aylık kocamlada kendi yağımızda kavruluyoruz ve annem bu parayı istiyor gönderirim bende eğer ki eşimde gönderme gönderemezsin bu para bizim falan derse bozulurum ciddi anlamda ki o kocanın çalışmadığını düşünün tam olarak aynı olur konu sahibinin durumuyla

örnek bizim bir akraba kadın vardı eşi her ay o zamanın parasıyla 50 lira gönderiyordu annesine kadın kıyametleri kopartıyor her gittiği yerde bunu söylüyordu kimi zamanda kadına hak veriyoduk biz anlatıp duruyordu sonra o kayınvalidenin evine gittik işte o istanbulda koli gönderiyorlardı ona hazırlık yapıyorlardı ne salçası bulguru kurutmalıkları ,tarhana,peyniri vs. iki üç çuvalı dolduracak büyüklükteydi bunlar toplasan o kadın istanbul da tüm bunlara ne kadar para verir düşününce ayrıca her yaz tatilinde çocukları kaynanın yanına gönderme ve yanında çocukların tüm ihtiyaçlarının karşılanması bakılması vs. o zamandan sonra olayları tek taraflı dinlememek gerek diye düşündüm

ayrıca eşinin bir ayakkabıyı giysiyi vs. düşünmediğinden ama annesine para yollaması eşiniz bir sene daha ayakkabısız kalsanız size kendi kendine ayakkabı almıyacaktır veya para verip git al demeyecektir bazısı kendiliğinden verir ama bazısı öyle değildir işte söylemek gerek
ha almaz durumumuz yok bekle vs. der o zaman annesine verdiği para konuşulur annene para vermeye varsında bana ayakkabı almaya mı yoksun diye

çok saçma bir yorum olmuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yoo hiçte saçma bir yorum olmamış bence kadınların üstlerinden başlarından çok kısıp kocalarına yardım amaçlı az harcamalarının karşılığında o kocaların dönüp üstün hizmet madalyası da vermiyorlar orası da doğru
benim komşuda öyleydi kadın üstünden başından yemeğinden aşından kesti çocukları okuttu iki ev araba , yazlık sahibi falan oldu kocası sonra ne mi oldu sağol canım senin sayende oldu bütün bunlar demedi kadın hiç bir şey alamadan boşandı kocası genç bir kadınla çatır çatır yedi sonrada dönüp aman üstüne başına bakmayı bilmiyordu diye arkasından konuştu

tamam bende konu sahibine kv gönderilen 100 lira için olay çıkarmasın diye fikir verdim ama benim dediğim sen üst başsız kal da kocan kvye para göndersin değildi karısına çalışsın çalışmasın sadece yemeği değil kıyafeti yol parası vs kocasının sorumluluğunda
yanlız bunu önce kocasına söylemesi gerek konu sahibinin

Kizlar hepinize tesekkur ediyorum... benim aslinda tek sorunum esimden hicbir sey isteyememek kendisinin soylemesini beklemekmis. Bu yuzden kv ye gonderilen paraya bu kadar takilmam. Bugun ayakkabi da aldim canta da... ihtiyaclarimi aldigimda kv ye gonderilen paraya takilmadigimi farkettim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir de bisey daha farkettim. Yakin bi arkadasim nisanlandi. O kadar cok sey almislar ki... epilasyon aletinden sac sekillendiriciye kadar. Benim dugunde yaptigim masrafi onlar nisanda yapmis. uzuldum biraz bana niye yapilmadi boyle diye.. ama farkettim ki arkadasim her seyi istiyor. Ben evlenirken hic su alinacak bu alinacak diyemedim mi. Demek ki isteyen daha degerli oluyor, kimse sen istemedikce gel sana sunu alayim demiyor. Bu zamana kadar bunu bekleyerek hata etmisim....

Gurnatil cok Dogru yazmissin istemezsen oyle beklersin 😔 iste uslunce edeplice bence esin adaletli olsun anneler basimizin taci bence 50 ona 50 sana versin onuda senide hos etsin 😉

Saglikli gunler

Tatlım esının kıymetını bil 100 lıra nedirki, biz ilk evlendiğimizde her ay 300,400 ıcerdeydık ona ragmen askerdekı kardesıne ayda en az 200 annesıne de yıne 200 gonderıyordu, sımdı gelırımız daha ıyı ama dunya kadar borcumuz var, sadece bu ay 700tl annesının oderemedıgı kredı kartı borcu ıcın ve ucak bıletı harclık vs ıcın gıttı.Bu arada 5 senelık evlıyız

Şaka bı yana eger her ay eksıdeysenız ve annesının ıhtıyacı yokken gonderıyorsa esınle konus ve maddı durumunuz ıyılesene kadar gondermesın en azından, bır de esının her ay gırdıgı sınava sureklı beraber gıtmeyın derım, 400tl tutuyorsa sen gıtmedıgın aylar 200tl tutar dıye dusun, baskasından borc almaktansa bu tarz gıderlerınızını kısabılırsınız ay sonunu getırmek ıcın

100 tl birsey degil ki. Eger durumunuz kotuyse o 100 lira elinizde olsa da kotu olur. Az bir miktar sonucta.

Benim konudan cikardigim sonuc, sizin de calisip eve katkida bulunma zamaniniz gelmis. Herseyde de erkege yuklenmemek lazim. Hayat musterektir. Bazi yorumlara sasirdim. Koca parasi yemek, bakmak zorunda olmasi filan. Isinize gelince esitlik esitlik diye bagirmayi biliyorsunuz, o zaman siz de elinizi tasin altina koyacaksiniz. Alin size esitlik.

kaynananın emekli maaşı var mı?eğer varsa kocan vermekte ayıp ediyor...kaynanan fakir olurda gıda masrafı için kocan verebilir ama sizin ihtiyacınız varken altın gibi şeyler alacaksa olmaz.

Surda bir yorum okudum
Sonra esitlik esitlik diye konusuyorsunuz diye yazmis ...haha gulerim bu lafa sorsan baksan calisiyordur calistigi paranin da bir gram hayrini gormuyordur gorsede en azindan avm de bir iki bir sey alacak kadar belkiiii neyse konu bu degil... Kadin ister calisir ister calismaz . Herkesin gorevleri farklidir esitlik denen kavram cok farklidir neye cevirmek istersen oraya gider esitlik...

Okadar güzel bir şey yapıyor ki eşiniz sizin adınıza çok sevindim. Şhtiyaçlarınızı karşılayamanız ve borçlarınızın olması kötüymüş. En azından borçlarınız bitene kadar sizde çalışıp ayda 100 lirada annenize gönderebilirsiniz.

Kadincagizin calismamasina amma kafaya taktiniz hanimlar ya cidden şaşıyorum hayir yok bizde calisiyoruz hadi ben sansliyim cok sukur. cevrem de calisan evli arkadaslarim bile ustune basina kiyafet alamiyor kredi taksit odemelerinden...calisan arkadaslarim var banka maas kartlarini bile goremiyorlar...esitlikten bahseden arkadas calisip esitligi goremeyen bu hanim arkadaslarin sonu ne olacak hey yavrum hey oy oy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…