Kaynanamin her ay 100 tl istemesi

100 TL' ye mi altın alıyor kayın valideniz ? Bence de alır...

Hatta taksitle Trabzon hasırı falan bile alabilir bu parayla . 100 TL çok büyük bir para çünkü.

Ayıp ya. Bunun lafı olur mu? Anne bu ya, bu çocukları büyütebilmek için ne 100 TL' ler den fedakarlık yapmıştır ...

Altin dedigim oyle aman aman degil tabii ki. Diger ogullarindan da para aliyor 2 3 ay biriktiriyo sonra altin kupe kolye falan aliyormus.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım kayınvalidene kıl oldum..çocuklarıyla kocasından elde edemediklerini telafi etmeye çalışıyo ve yüzsüzlük yaptığı..hadi acil ihtiyaç olsa neyse..ama eşin iyi niyetli biri..borçlarınızın bitmesini bekle ama sonrasında şahsi isteklerini de çok geri plana atma derim..çünkü onlar da bir süre sonra içinde büyür ve seni yıpratır...

Kadin ister calisir ister calismaz siz de calisin o zaman deyip yorum yapmayin dinimiz de erkek esine en iyi sekilde bakmakla yukumludur kadin da esinin cocuklarina saglikli bir sekilde bakacak tabiki. Neyse geleyim yorumuma kayinvaldenize 100 lira su durumda vermesi yanlis once sizin isteklerinizi yerine getirecek .

Eşine ayakkabı alman gerektiğini bile söyleyemiyorsan tabii kayınvalidene para vermesine alınırsın.
Sen istemezsen hangi adam git kendine ayakkabı al der ki...

Madem çalışmıyorsun,eşin sana her ay belli bir harçlık versin.
O parayı ister abur cubura harcarsın,ister biriktirip büyük birşey alırsın.
Ben de herşeyden önce çalışmanı tavsiye ederim.Okuyorum demişsin ama part time veya dönemlik işler bulabilirsin.

Evde yalnız kalamayacak kadar tehlikeli ve ıssız bir semt nasıl olur bilemedim.
Kilitlersin kapını bacanı,eşin 2 gün gidiyorsa 2 gün evden çıkmazsın olur biter.
Bence seni tek bırakmak istemiyorlar,başıboş kalır diye düşünüyorlardır.

canım ben annem için bireysel emeklilik hesabı açmıştım evlenmeden evlendik hala onu ödemeye devam ediyoruz her ay 150 tl gibi bişey bunun dışında arada yine para yolluyorum anneme ihtiyacı oldukça.ama eşim ailesine daha bi kere bile para yollamadı.
Bunu şunun için söylüyorum bazen düşünüyorum benim eşim sesini çıkarmıyo ama acaba aynı anlayışı ben gösterebilirmiydim diye.
Yani herkese kendi ailesine yardım etmek normal geliyo.Eşine kızma zaten az bi miktar yolluyomuş 100 lirayla kimseye ne yarar ne zarar gelmez.Annelere de değer

9ay karninda taşiyan büyüyüp o yaşlara getiren anaya 100 lirayi çok gormeyin.

bence eşiniz doğru olanı yapıyor. benimde bir sürü borcum var ama anneme gene göndermeye çalışıyorum evlendikten sonrada göndericem. ve elin oğlu bana laf söyleyemez bu konuda. sen de eşine kızamassın bu konuda zaten gönderdği para 100 tl. evlendikten sonra eşimde annesine gönderirse bişey demem o annesi çünkü. yani annelere giden parayı gözünüzde büyütmeyin. oğlu ölse Allah korusun bir ömür annenin canı yanıcak. eşler en fazla 5 sene o kadar bile değil unutup başka biriyle evlenir belkide. ama anne ölene kadar sadık evladına ki 100 tl çok bişey değil

Eşinin bundan utanması da ne demek annesi o yaa.erkek çocuğu bakmakla sorumludur eğer muhtaçsa.hem 100 lira nedir ki yaa.sana da şaştım kaldım bunu problem yaptığına.senin paranı mı veriyor adam ? anası büyüttü para kazandığı zaman sen evlendin şimdi anneyi kenara mı atsın ? Düşünceleriniz çok yanlış.empati kuruyorum.yaptığınızı hayatta yapmazdım

kayınvalidenizin istemesi eşinizinde vermesi en doğal şey tabiki ama yanlışlık şurda sizin durumunuz kötüyse bu kesinlikle yapılmaması gereken birşey. Siz ihtiyaçlarını alamıyorsanız borca harca giriyorsanız bırakın 100 tl yi 50 tl bile çok büyük para olur ozaman. inşallah eşiniz de durumu iyice anlayıp haliniz düzelene kadar annesine para yollamayı keser

büyük bir miktar değil bence sorun yapma...

borçlarınız nasıl olsa biter.

sen de ihtiyaçlarını eşine söylemelisin bence.. annene para gönderme demekten daha kolay.

Sorun yapıp yapmamak tamamen sizin ve kayınvalidenizin maddi durumuna göre değerlendirilebilir. Eğer düzenli geliri varsa, paraya ihtiyacı yoksa sizin çok çok rahat olmadığınız sürece yardım etmenize gerek yok. Ama dediğin gibi yediği önünde yemediği arkasındaysa sırf sana tavır almasın diye bu aile geleneğini sürdürmek zorunda değilsiniz. Hele ki sana para vermiyorsa, gidip ihtiyacı olmayan annesine veriyorsa bu ciddi bir sorun. Önüne geçebilirsin. Benim harçlığım olmuyor, borçlar bitince annene verirsin diyebilirsin.

Anne bu tabi verecek diyenlere o zaman siz de evlenmeseydiniz oturun ananizin babanizin dizinin dibin de oyle evlatlar var evlenmiyor evlenmeyi aklina getirmiyor ailesini dusundugu icin bakmakla yukumlu oldugunu hissettigi icin.. gulerek okuyorum bazi yorumlari :)

Maddi durumunuz yetersizse vermemesi gerekir, 100 tlden nolcak tabi ama o 100 tl sizin bi aççığınızı kapatır.
Kayınpederin hayatta değil mi, bi de emekli maaşı falan var mı kadının?
Bu arada sen de çalışsan eşinden para istemek zorunda kalmazsın. Eğer imkanın varsa çalış derim ben.

Şimdi bence tek sorun eşinin verdiği para değil aslında eşin de açıklamış diğerleri de veriyormuş o vermese olmaz ama size kalmıyor para yetmiyor 100 lirayı en kolay eşiniz gidince evde kalırsanız tasarruf eder dertlerimizden de kurtulursunuz evinizde eşiniz yokken hiç mi kalmıyorsunuz aynı anda mı girip çıkıyorsunuz ben ev ıssız kalamam cevabınızı biraz açmanızı istiyorum eşiniz işteykende mi kalmamıyorsunuz yoksa başka şehre gidince mi bir de ben gece 3-4gibi iş için çok şehir dışına gittim terminallerde sabahladım insana kendi evinde ne olur bilemedim hepsine de ek olarak germeyin kendinizi ama ihtiyaçlarınızı da dile getirin erkekler düşünemez

ahh bu maddi sıkıntılar yokmu herşeyde insanın karşısına çıkıyor...eminim durumunuz olsa bu parayı sorun edip buraya yazmazdınız...ama şöyle düşünün Allah anasına babasına rahmet edene daha çok rahmet eder...benim annem 5 kardeş bir tek dedemle ilgilenen o herşeyiyle... hep yanında diğer çocukları bayramdan bayrama gelir annemde hasta ama hep koştururur dedemin ihtiyaçları için ...annemi görsen Allah hiç dara düşürmez hep kapılarını açar bir emekli maaşıyla yaşarlar ama hep bereketleri bollukları vardır...

Ayda 100 lira büyük bir para değil.
Siz gonlunuzu ferah tutun anne duası aliyor eşiniz ne güzel. Rabbim büyük 100 gider Allah yerine kat kat fazlasını koyar.
Durumunuz çok sıkışıksa çalışmayı düşünün derim ben. Bir elin nesi var iki elin sesi var.
Eşinizin "vermezsem sen izin vermiyorsun diye dusunsunler istemiyorum" tavrı da ayrı bir güzel.
Sıkışmadan feraha cikilmiyor ki hayat işte

çok saçma bir yorum olmuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kılık kıyafet için annesine yolladığı para mı gözünüze battı? Eşine eşlik etme her ay yada başka masrafını kısıver çalışmaya başlayınca istediğini alırsın kendine.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…