Kaynanamin kaynanasi

Mavigoz21

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
80
78
18
Kızlar ben kaynanamda cekmiyorum ama kaynanamın kaynanasindan cekiyorum kadın bana takti resmen ya her seyime laf soyluyor alt katimizda oturuyor kendileri
Esimle 4 aydir bebek icin uğraşıyoruz benim adetlerimde duzensiz kadin tutunmus senin cocugun olmuyo diye bugun annemin yaninda onun yuzune karsi kizinin tedavi olmasi lazım boyle olmaz falan diyo
Bundan oncede Görümcem daha kucuk 13 yssinda ona diyo ki mavigozluler fena oluyor onla cok fena diyo kiza benim yanimda gozumun icine baka baka
Neymis efendim ben is yapmıyormuşum halbuki yalan ha sabah kalkiuorum aksama kadar mutfaktan cikmiyorum ev kalabalık anca yetistiriyorum yemegi bulasigi delirtecek beni bir gun ya demem o ki benik gibi kaynanasının kaynanasindan çeken var mi cunku kaynanam melek ama o oyle degil her gun birşeyler çıkartıyor hep bir sorun

Gece gece guldurdunuz beni. Millet kaynana kaynana der. Siz kaynanamin kaynanasi :))

benim kaynanamin kaynanasinin kaynanasi yasiyor hala onu netcez?
Evlenme yaşını yirmiden alırsan seksen çıkar normal yaşayabilir

Konu sahibi onun düşüncelerini değiştiremezsin sabitleşmiş kemikleşmiş düşünceler
En fazla resmi davranır muhattap olmamaya çalışırsın
Onun demesiylede fena olmazsın merak etme

63 yaşında ve kaynananın kaynanası öncelikle kaynananızın ve sizin yaşlarınız nedir ?

63 yaşında ve kaynananın kaynanası öncelikle kaynananızın ve sizin yaşlarınız nedir ?
Yirmi olsa kaynanasıda yirmi yaşında anne olsa kaynananında kaynanası yimide anne olsa atmış çıkar

Bence takma dediklerini poncik bir babaanneymis gibi düsün
Aslinda takmamaya calisiyorum ama sagolsun kaynanamdan baskasi destek vermiyo ki bana Görümcem kucuk onu bana karsi surekli dolduruyor bana laf soyluyor kayinpederime laf soyluyor ama kayinpederim de ona hicbir sey soylemiyor surekli bana onu iyi gostermeye calisiyor ondan nefret etmememi istiyor bu yüzden bisey diyemiyorum o da dedirtmiyor zaten esim de soylese ona kiziyor ama susulacak gibi de degil

Yaşlı başlı kadın boşver diyecektim ama yaşlı basli da sayilmaz. Gayet akli başında olmalidır bu yaslarda. Bence kaynananızı da o bastırmıs. Kadının canına tak etmiş. Susmuş kalmış. Sıra sizi diskalifiye etmekte. Siz de biraz cadı olun. Ne diyeyim. Kocanın babaannesinden çekmek her zaman karşılaştığımız bi sey değil

Hayir biz iki seneligine kayinvelidemlerde oturuyoruz evimiz yapilana kadar sonra ust kata cikcaz kaynanamin kaynanasi da en alt katta oturuyor
Merak ettim gelinine yani sizin kayınvalidenize
Gelini şımartıyorsun yakında başına çokar dediği oluyormu:))))

Kayinpederim bana küsüyor ona cevap verince annesi dogal olarak onu savunuyor hep eşim laf soyluyor simdi allah var ama eşimi de dinlemiyor kaynamam zaten yazik hic laf dinletememis bu zamana kadar ne bileyim doluya koyuyorum almiuor boşa koyuyorum dolmuyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…