Kaynanamin kaynanasi

60 yas normalde cok büyük bir yas olmasa bile özellikle bizim türk kültürüne göre had safada saygi gösterilmesi gereken bir yas. O yüzden kimse kirmak istemiyodur, onlarda farkindadir durumun ama öyle birini degistirmek imkansiz. Kendide sürekli yasliligini kullanir. En iyisi kendini yipratma, görümcenin kücüklügüne say, kulak ardi et söylediklerini. Senin kizdiginin farkina vardikca inada dahada ileri giderler.

Merak ettim gelinine yani sizin kayınvalidenize
Gelini şımartıyorsun yakında başına çokar dediği oluyormu:))))
Ooooooooo neler neler kaynanam ogluna da bana da cok duskun kadina diyomus ki iste bunlar seni bırakır gider yakinda seni istemezler kizin annesinin evi var o evi bunlara verirler onalr taşınırlar sen buna yuz verme ben olmadigim zaman kadincagizi dolduruyolar o da aglaya aglaya bana geliyo

Ne yalan söyliyeyim sizden çok kayın validenize üzüldüm yazık ya yıllardır çekiyordur bu zihniyeti

Kaçmak tek çözüm ama...? Okurken bile bir el sanki boğazımı sıktı

Allah yardımcın olsun kardeş..

Benimde kaymakam herhalde 67 falan.masallah ne bu acele ya.
Allah yardimci n olsun zaten allah bir yerden guldurunce bir yerden uzdurir.hic aklına gelir miydi kaynananin kaynanasindan cekecegin

Aman sen onu ne takıyorsun ki benim de kaynanamın kaynanası yaşıyor bir kere herkese küsmüş bana da bayramda elini öptürmedi oysa ben bir şey yapmamıştım ben de ona kırıldım hiç konuşmadım sonra kendi konuştu benle desin desin dursun hiç kulak asma.

Benim kayınvalidem 65 yaşında maşallahı var. İlk ve tek gelini benim sizinki gibi 20 senelik idmanlı olsaydı nasıl birşey olurdu hayal ettim kendimden geçtim. Siz muhattap olmayın he deyip geçin. Gerektiğinde lafı eşiniz söylesin. Kolaylıklar diliyorum.

Kaynananla birlik ol derim. Kaynanan olmadığına göre eşine de şikayet edebilirsin rahatlıkla. Soğuk davran saygısızlık etme kendi anlasın.

sen 21 kV 40 eşinin yaşı kaç neden hep birlikte oturmayi kabul ettiniz aksama kadar mutfaktayim yazmışsın şimdi senin aksama kadar gezip dolaşıp gece de eşinle romantizmin doruklarina ulasman lazımdı

Niye kaynananın kaynanası yerine eşimin babannesi demediniz ki. Işın içine kaynana girince duble sınır bozucu oluyor ama eşinin babannesi desen o etki olmayacak sanırım.

E
sen 21 kV 40 eşinin yaşı kaç neden hep birlikte oturmayi kabul ettiniz aksama kadar mutfaktayim yazmışsın şimdi senin aksama kadar gezip dolaşıp gece de eşinle romantizmin doruklarina ulasman lazımdı
Esimde benimle yaşıt esim gunduz çalışıyo bendr evimde oturuyorum boyle gerekti evimiz yapilana kadar birlikte oturacagiz ve esimle de romantizm yapıyoruz benim sorunum bu degil kv oturmaktan da mutluyum tek sikinti onun kayinvalidesi.

Sana Bir laf ettiğinde üstü kapalı şekilde sanane demeye getir. Onu umursamadigini belli et sinirlensen bile gülümse geç git ciddiye alınmadığını anlayınca ya iyice cildirir Ya da susar

Muhtemelen yaslidir. Bu yuzden cok takmayin bazi yaslilar kaynana bile olmasa konusur. Hassas oldugunz konuda konusmus tamm haklisinz ama gerckten size umursamamanzi tavsiye ederim.

Niye muhatap oluyorsun canım, takılacak insan değil fazla olursa ben sana bir bitki çayı yapim de üstüne de soğuk bir bardak su iç de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…