Kaynanamin kaynanasi

Seninkinin bir üst modeli kv var bende Allah kolaylık versin cnm,şükret aynı evde değil bari

Yeni evlendigimde benim kv ninde kv si vardi ayni evde yasiyolardi. Cokkk huysuzdu. Benim kv ye cok cektirmis. Sonra ben evlenince bana takmisti kafayi. Yemek yapiyo vermiyo vs diye komsulara soyleyip,Daha 20 25 gun olmus evleneli cocugu olmuyo diye adimi cikarmisti. Halbuki 2.ayda hamile kaldim. 90 yaslarinda falandi. Ben dogum yapmadan 21 gun once sizlere ömur..

Resmen ben. Kaynanamdan cekmedim ondan cektigimi. Bi altimda oturuyor her bokun icinde mubarek..nefret ediyorum ondan.benim esimi oglu gibi goruyor o buyutmus.uyuzden ben de daha cok soz hakki oldugunu dunuyor sanirim. Aksine kaynanami cok seviyorum. Benimkide 72 yasinda ama gorsen 50 gibi dinç..

Ayni ayni iki cümlesinden birini bana dokunduruyor 50liliklere tas cikartir valla bende kaynanami cok seviyorum kadincagizin agzi var dili yok resmen ama kaynanasi ........

Ayni ayni iki cümlesinden birini bana dokunduruyor 50liliklere tas cikartir valla bende kaynanami cok seviyorum kadincagizin agzi var dili yok resmen ama kaynanasi ........
Baskalarina beni anlatiyor eve misafir gibi girip cikiyormusum. Ilk evlendigim sene gorumceme cocuklari olmuyorsa doktora goturelim demis vb gibi seyler.. esim de ona cok duskun o yuzden daha cok nefret ediyorum.istedigi saatte evime cikiyor naptigimi nereye gittigimizi surekli bilmek istiyor.

Bizimkiler benziyorlarmis benim adetlerim duzensiz demistim ya herkese soyluyor ists bizim gelinin de olmuyo iyi gelecek bir seyler var mi falan diyor daha 4 ay olmus biz cocuk deneyeli rabbim elbet verir insallah diyorum doktora da gittim cocugun olmaz diye bir sey yok sagliklisin adetlerin zamanla duzene girer dedi kadin yok anlamiyo anneme babama surekli laf söylüyor esimde o anlik kiziyor ama sonra geciyor siniri babaannesine sonra bana kızıyor psikolojimi bozdu yeminle

Aslinda senin tek hatan bukadar seyi onunla paylasmak olmus bnle asla bu sekilde yuz goz olamaz.firsat vemiyorum.bizimde uzun zamann oldu cocugumuz yok ama bana gelipte niye olmuyor diyemez.senin isin daha zor cnm bu saatten sonra elden birsey gelmiyor bizde boyle yasiycakmisiz:) ama sana tavsiyem cocuk icin kendini sitrese sokma ve ona da bilgi verme zorunlulugu hissetme

Ben vermek istemiyorum ama bunlar bi tuhaf kayinpederim ailesine cok bagli annesine babasına cok duskun her gun alt kata inmek mecbiriyetimiz var ben soylemesem soyleyen biri cikiuor adetin geldi mi diye sordugunda gelmedi deniliyor falan fistan geri kalan diyaloglari tahmin edebiluyorsunuzdur malesef....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…