Ben hiç o açıdan düşünmedim dedignz gibi olabilir ,bana da gitmemiz sorun oluyor gibi geliyor da ,kıskandığı aklıma gelmemişti aynen canım kendine olsa sorun yokBurada mevzu uykusuzluk değil ki sizin annenize gidip eşinizle beraber yardım etmeniz. O yüzden sıradan kayınvalide kıskaçlığı. Aynı durum kendi taşınmaları durumunda olsaydı uykusuzluk sorun olmazdı.:)
Aklıma o an laf gelmiyo sonra da kemdi kendime sinir oluyorumYa laflarını vereceksiniz çatır çatır bezdireceksiniz ya da duymazlıktan geleceksiniz.
Aynen anne çok uykusuz kaldı bütün gece de ben uyutmadım demeliydin ki iyice delirseydiMeraba arkadaslar kaynanamla aynı binada oturuyorum ,geçen annemlere gittik ilçeye 1 gün yatılı pazar günü döndük eşim de gece nöbete gidecek ,annemler ev tasiyordu yardima gittik ,dondugmzde kaynanamda abisigil vardı 10 dk ugrayalim dedik ,sordular naptinbsotle böyle eşime ise mi gidecek diye ,kaynanam da sabah ilcede oralarda uyumadysa baya uykusuz kaldı dedi gıcık oldum ,halbuki 9 a kadsr uyuduk ,kaynanamda da bi kez kalmıştık sabah 9.30 da robot calsmisti uykusuz kalmasnlar diye kapatmadi bile kör kemdini görmez misali ,siz olsanoz sinir olmaz msnz ,diyecektim yooo 9 a kadar uyuduk diye abisi bisry söyledi lafını kesemedim sonradan sinir oldum kaynanama,ilk evlendgmz sene de beraber yiyorduk 11 e kadar ordaydik eve gel yarmamiz 1 2 yi buluyordu sabah da 7 de kalkıp ise gidiyordum ben de çok uykusuz kaldım onu görmez huzursuzluk çıkarır ben mi takiyorum siz naprsnz
Aklıma o an laf gelmiyo sonra da kemdi kendime sinir oluyorumYa laflarını vereceksiniz çatır çatır bezdireceksiniz ya da duymazlıktan geleceksiniz.
Aynen bazen veriyorum zaten de bazen devaklima gelmiyor sonra sinir oluyorum bazen de dediğin gibi üzerime alınmıyorumkaynanalar da paşa oğullarının uykusuz kalmasına yorulmasına hiç dayanamıyor… ondan laf sokmuştur hele ki senin ailenin meselesi içinse
hep böyle laf sokan bi insansa sen ne dersen de devam edecektir ya duymazdan geleceksin ya da böyle kafaya takacaksan o an cevabını vereceksin çekinmeden
Aynen anne çok uykusuz kaldı bütün gece de ben uyutmadım demeliydin ki iyice delirseydi
söyleyecek bir şey bulamadığınızda suratına uzun uzun bakıp kahkaha atın, en etkili kötü hissettirme yöntemimdir kendisi ve hep işe yarar, ben daha çok konuşmaya bile layık bulmadığımda kullanıyorumAklıma o an laf gelmiyo sonra da kemdi kendime sinir oluyorum
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Tam uymadı ama olsunSüper olurdu
11 e kadar ordaydik eve gel yarmamiz 1 2 yi buluyordu sabah da 7 de kalkıp ise gidiyordum ben de çok uykusuz kaldım
Ben de bilmiyorum cahillik diyebiliriz 9 ay dayanabildimNeden mesela?
Neden?
Nasıl bir motivasyonla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?