Kaynanamın neden böyle davrandığına anlam veremiyorum

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
şu anda nişanlıyız nişanlanalı 3 ay oldu ama kaynanam daha 1 kere geldi gelip gitmiyor bazen çağırdığımız yere bile gelmiyor annemi arayıp sormuyor erkek tarafı onlar sonuçta değilmi yanlışım varsa düzeltin bunları yapması gerekmezmi görümcem dersen oda bir ayrı 1 kere arayıp sormadı oda gelmiyor nişandan sonra bir kere evine gittim kuru çay ikram etti bize karnımın açlığından gitmedim önemli değil ama bu bir nezakettir özendir kardeşin sonuçta benim kardeşim nişanlansa kurarım sofraları bir güzel ağırlarım beni istemediklerini düşünebilirsiniz benim anlattıklarımdan çünkü banada biri böle anlatsa ben istemiyorlar herhalde diye düşünürdüm ama böyle bişey yok yada ben bilmiyorum bana yansıtılan bişey yok annem sinirlenmeye başladım artık seni üzülmesin diye birşey söylemiyorum diyor babanemler karşı dairemizde oturur oda sürekli sorup duruyor niye gelmiyorlar falan diye artık etraf beni istemediklerini falan düşünmeye başlıyacak bende haliyle sinirlenmeye başlıyorum yani fazlamı büyütüyorum sizce yada nişanlımla konuşsammı bu durumu off ya ne zor işlermiş daha evlenmeden soğumak uzaklaşmak istemiyorum napıyım bayanlar bir fikir verin

hmm bence sana biraz değer vermiyorlar gibi geldi. nişanlınla bir konuş sorunu sor.eğer tatmin olmazsan evlenmeni tavsiye etmem. güzellikle ayrıl. erkek tamam da aile de önemli. kendini zorlama sakın.

hmm bence sana biraz değer vermiyorlar gibi geldi. nişanlınla bir konuş sorunu sor.eğer tatmin olmazsan evlenmeni tavsiye etmem. güzellikle ayrıl. erkek tamam da aile de önemli. kendini zorlama sakın.

bir kere saygısızlık yapmadım onları zora sokacak bir talepte bulunmadım benim gibi insanlar bu kadar değer görüyor işte artık şanssızlıkmı desem kadermi bilemiyorum.

Onları da oyle kabul et, çevredekilerin lafına kulak asma.
Annene bile bu durumdan sikayetlenme. Gun gelir sen unutursun annen , seni sevenler unutmaz sürekli önüne sunarlar.
Bırak gelmesinler hem ; sık görüşüp te sürekli hizmet etmektense böylesi daha iyi.
Bir de nacizane tavsiyem; kıyaslama yapma. Herkes birbirinden cok farklı. Ben esimin tarafına baktığımda hep senin gibi düşündüm; biz olsak böyle yapmayız, ben olsam soyle yapardım falan...

Ve hep onları suçladım. Simdi dusunuyirumki herkes kendine gire haklı herkesin yetişme sekli aile bfari farklı. İnsanlari oldug gibi kabullendiğimiz anda biz daha mutlu oluruz.

Bunlara takma bnce sevgilinle konussan oda ailesini korumaya alip seni incitebilir bnce gormemezlikten gel sen arada bi yani 3-4 gunde bi kayinvalideni arayip hal hatir sor sanada yakisir umarim onlarda duzelir

senin zaten birşey yapmana gerek yok. ama daha nişanlıyken böyleyse evlendikten sonrasını düşünemiyorum . beni endişelendiren taraf o. ne görümcenin yaptığı tavır doğru bir tavırdı ne de kayınvalidenin. tabi sık sık görüşülmez ama ailelerde bir uyumsuzluk var. sana değer vermeyi bırak ailene de aynı şekiller. dünür olmak farklı. sonrasında üzülmeni istemem eğer sonrasında üzülürsen aileni de üzersin ve geri dönüşler zor olur. ben burada bize soracağına annene ve babana sor derim. annen seni en tanıyan kişi baban ise seni en iyi koruyan kişi. onların fikirlerini al ve önemse. öyle adım at evliliğine. bak çoğu kişi göz yummuyor bazı şeylere sonra bir ton üzüntü tantana.onlardan olmanı istemem.

Amiyane tabirle;(aslında bu bir atasözüdür ki çok severim,lütfen ben eşek miyim şimdi demeyin çünkü bana da haksızlık yapılsa kendim için dahi
çok kullanırım bu sözü)
'' Eşeğin hatrı yoksa sahibinin de mi hatrı yok''

Beni istemiyolar mı acaba yoksa bana değer mi vermiyorlar diye düşünmeyin...
Bu insanlar kendi kardeşlerine/oğllarına değer vermiyorlar demektir,sizinle ilgisi yok :34:
Ben böyle bakarım... Demek ki nişanlınızın hiç hatrı yok onlarda...

Hem büyütmeyin allah aşkına,gelmediler,gitmediler,etmediler diye...
Evlenince bunun faydasını görürsünüz...

kardeşim nişanlandı.nişanlısıyla birlikye yemeğe davet ettim.masayı donattım.her geldiklerindede özenle davrandım.ablası rahatsızlandı aradım sürekli. bu şekilde ilşkileri sıcak tutmak gerek.siz o aileye yabancısınız sizin onlara alışmanız için bi şeyler yapmalılar.bana çok ters geldi açıkçası. nişanlınızla alındığınızı belli edebilirsiniz.

işin diğer tarafıda var nişanlıyken böyle uzak duruyorlarsa sizde aynı performansı evlendikten sonrada beklersiniz.o zamanda rahat vermezler işte.

şu anda nişanlıyız nişanlanalı 3 ay oldu ama kaynanam daha 1 kere geldi gelip gitmiyor bazen çağırdığımız yere bile gelmiyor annemi arayıp sormuyor erkek tarafı onlar sonuçta değilmi yanlışım varsa düzeltin bunları yapması gerekmezmi görümcem dersen oda bir ayrı 1 kere arayıp sormadı oda gelmiyor nişandan sonra bir kere evine gittim kuru çay ikram etti bize karnımın açlığından gitmedim önemli değil ama bu bir nezakettir özendir kardeşin sonuçta benim kardeşim nişanlansa kurarım sofraları bir güzel ağırlarım beni istemediklerini düşünebilirsiniz benim anlattıklarımdan çünkü banada biri böle anlatsa ben istemiyorlar herhalde diye düşünürdüm ama böyle bişey yok yada ben bilmiyorum bana yansıtılan bişey yok annem sinirlenmeye başladım artık seni üzülmesin diye birşey söylemiyorum diyor babanemler karşı dairemizde oturur oda sürekli sorup duruyor niye gelmiyorlar falan diye artık etraf beni istemediklerini falan düşünmeye başlıyacak bende haliyle sinirlenmeye başlıyorum yani fazlamı büyütüyorum sizce yada nişanlımla konuşsammı bu durumu off ya ne zor işlermiş daha evlenmeden soğumak uzaklaşmak istemiyorum napıyım bayanlar bir fikir verin

canım bencede haklısınız sonuçta nezaket denen birşey var...kız evi naz evi derler onların arayıp sorması lazım tabiki herşey karşılıklı ama sizde adım atsanız yemeğe filan çağırsanız tavırlarından belli olur zaten.....sana yaklaşımları nasıl?bence nişanlına konuyu aç kibarca anlat bir hata mı yaptım de bakalım?

Kim kayınvalidesinin davranışlarına anlam verebiliyor ki?
Anlayabilsek bugün hala topluca tartışıyor olmazdık:))
Boşver takma kafana.
Huzurunu bozma , ister gelsin ister gelmesin, sizde ona göre muammele edersiniz.
Mesafe her zaman iyidir. :31:

Back
X