- Konu Sahibi SARI_SEKERM
şu anda nişanlıyız nişanlanalı 3 ay oldu ama kaynanam daha 1 kere geldi gelip gitmiyor bazen çağırdığımız yere bile gelmiyor annemi arayıp sormuyor erkek tarafı onlar sonuçta değilmi yanlışım varsa düzeltin bunları yapması gerekmezmi görümcem dersen oda bir ayrı 1 kere arayıp sormadı oda gelmiyor nişandan sonra bir kere evine gittim kuru çay ikram etti bize karnımın açlığından gitmedim önemli değil ama bu bir nezakettir özendir kardeşin sonuçta benim kardeşim nişanlansa kurarım sofraları bir güzel ağırlarım beni istemediklerini düşünebilirsiniz benim anlattıklarımdan çünkü banada biri böle anlatsa ben istemiyorlar herhalde diye düşünürdüm ama böyle bişey yok yada ben bilmiyorum bana yansıtılan bişey yok annem sinirlenmeye başladım artık seni üzülmesin diye birşey söylemiyorum diyor babanemler karşı dairemizde oturur oda sürekli sorup duruyor niye gelmiyorlar falan diye artık etraf beni istemediklerini falan düşünmeye başlıyacak bende haliyle sinirlenmeye başlıyorum yani fazlamı büyütüyorum sizce yada nişanlımla konuşsammı bu durumu off ya ne zor işlermiş daha evlenmeden soğumak uzaklaşmak istemiyorum napıyım bayanlar bir fikir verin