Kaynanamın pisliği :(

eflatun899

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
162
123
303
36
Merhaba kızlar.3 yıllık evliyim.Evlenmeden önce ailenin içinde girmeden birçok şeyi fark etmiyorsunuz tabiki.Ben de önce evliliğimizin ilk yılında kayınvalidemler yatılı misafirliğe geldiğinde anladım.Tuvalete girince sifonu çekmiyor.Başlarda bana öyle geldi herhalde sandım birkaç sefer takip ettim yok.Bir kere kapıdan tam çıkarken anne sifon çalişmıyor mu ? bozuksa tamir ettirelim dedim ben öyle deyince döndü çekti.Bir sonraki sefer yine yok.
Elimi yüzüme aldım artık kızını bir kenara çekip anlattım o da annesi ile yalnızken niye çekmiyorsun diye çıkıştı.Aradan 2 yıl geçti pandemi nedeniye görüşemedik bu sefer biz kayınvalidemlere yatılı geldik.Baktım artık sifonu çekiyor ama bu sefer de elini yıkamadan çıkıyor.İğreniyorum delireceğim elinden hiçbir şey yiyesim gelmiyor.Eşime söylesem annesine laf söyletmez bana kızar daha çok.Kızına da sifonu söyledim zaten bir daha söyleyemem ne yapacağım

gerçekten çok zor.
benim kayınvalidemde yemek koyarken elini falan yalar. Ben gittiğim zaman yemekleri kendim yapıyorum, sofrayı kendim hazırlıyorum. Meyve yıkanacak olsa kendim yıkıyorum. O yapmak isteyince “sen yorulma” diyorum, eşimle bunu hiç konuşmadım ama farketti sanırım o da annesine “sen dur hermione hazırlar” diyip elletmez. Başka çözümde gelmiyor aklıma :/

elini yıkatmayı çözseniz başka bi yerden pasaklılığı çıkar vardır da. Yemekleri en iyisi siz yapın.

Eşiniz de aynı şeyi yapmış daha önce eşine değil kayınvalidene söylemelisin güzel bir dille baktın anlamıyor açık açık hoşlanmıyorum ben sizin bu tarz hareketlerinizden dersin ki bu ilk değil daha öncede buna benzer bi konu açmışsınız hala çözüm bulamadıysanız buradaki insanlar size yardımcı olsa bile siz aile ile çözüm yaratmalısınız eşiniz ayrı kayınvalide ayrı pis

Yapabileceğiniz pek bir şey yok. Bu yaştan sonra kadını baştan eğitecek değilsiniz. Kişisel temizlik insanın kendiyle ilgili bir meseledir. Ya yemek yemeyeceksiniz ya da yemeği siz yapacaksınız

Kimseye söyleyemem diyorsanız;
Herkesin olduğu bir ortamda, internetten o tarz bir haber açıp, olayın iğrençlğinden, oluşabilecek pislikten,hastalıktan bahsedip, yapanlara da bir güzel giydirirseniz anlarlar heralde.

Öyle bir annenin yetiştirdiği çocuk da farklı olmuyor tabi evlendiğimiz ilk yıllar eşim de öyleydi bunun mücadelesini çok verdim arkasından sifooon diye bağırıyordum elini sabunla yıkadın mı falan söyleye söyleye 3 yıl oldu artık öğrendi çok şükür ama annesi 60 küsür yaşında bazen mağarada mı yaşadıklarını düşünüyorum.Tuvalet tabiki tek sorun değil yerleri sildiği vileda paspasını mutfak lavabosuna bastı şok oldum yıkadağı çamaşırları kuruması için balkon demirlerine koltukların üstüne atıyor vs.hadi onları geçtim en iğrenci tuvalet şu an

Benimde en dikkat ettiğim şeydir. Elini yıkayıp sonra sifonu çekene de çıldırıyorum.

Çok afadersiniz ama kedi köpek bile pisliğinin üstünü örtüyo daha ne deyim

"Virus var ellerini sık sık yika anne,tuvaletlerde diski kalintilari oluyormus arsstirmislar gormuyoruz de surekli temizlikten konu ac hatirlat ama kibarca... bunda bir sey yok oda temiz olsun artik bu neymis ya

klozeti usulüne uygun kullanınca elimiz neden kirleniyor

konunuzu sabote vs etmek istemiyorum da cidden çok merak ediyorum

evet elimizi yıkayalım vs de tuvalete girdik suyu ile popomuzu yıkadık tuvalet kağıdı ile kuruladık

elimiz hangi aşamada "ayyyy çok iğrenç" denilecek hale geldi

örneğin benim elim hiç ıslanmıyor, bir şey bulaşmıyor

evet alaturka tuvalette maşrapa ile eline su döküp ovalayarak poponu yıkarsan elin kirlenir de klozette bu ele ne bulaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…