• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın pisliği :(

En güzeli tabak tabak kendiniz yemek götürün.
Börekler, dolmalar, pilav vs
Sonra onlarla doyun, aç kalmayın oralarda. 😔

Sofra yemeklerinden yemek zorunda kalırsanız sıcak yemeklere yönelin, garibim patates bari kızarırken kendi kendine hijyeni sağlasın. Salatayı kısırı unutun, tarladan kendiniz söküp toprağıyla yıkamadan yeseniz daha iyi. Meyveyi unutun, tatlılara gidin, onlar fırında pişiyor en azından ve el değmesi daha az. Pastane baklavası gelirse fırsatı kaçırmayın.

Yemekten önce ellerinizi yıkayın ki tokalaşmada elinize bulaşan pislik ağzınıza gelmesin.
8 saatlik mesafede farklı şehirlerde yaşıyoruz allahtan.Yemek götürmek mümkün değil çünkü gidince 6-7 gün kaldığımız oluyor.Bazen ben de yemek yapıyorum ama onun yaptığı da oluyor mecbur yiyiyoruz🤢

8 saatlik mesafede farklı şehirlerde yaşıyoruz allahtan.Yemek götürmek mümkün değil çünkü gidince 6-7 gün kaldığımız oluyor.Bazen ben de yemek yapıyorum ama onun yaptığı da oluyor mecbur yiyiyoruz🤢

Yeni taktikler:
1) Kahvaltı için ev ahalisini sucuk yumurta kombosuna alıştırabilirseniz tamamdır. Sucuğu yanınızda da götürebilirsiniz, “meşhur sucuk indirimdeydi, aldım annenlere götürelim” diyin.
Domatese salatalığa bulaşmayın.
2) Salata/meyve görünce hortlak görmüş gibi kaçıyoruz. 🤢
3) Yemeklerdeki durumunuz düşündüğünüz kadar sorunlu değil zira sıcak yemek kaynarken pek çok mikrobu öldürür. Ancak kendi tabağınıza servisi kendi kaşığınızla alın. Hatta “anne çok yoruldun servisi ben yapayım” diyin o işi üstlenin. Bir iyi haber kv bozuk eti size sunmuyor.

Size bol sabır diliyorum.

Yeni taktikler:
1) Kahvaltı için ev ahalisini sucuk yumurta kombosuna alıştırabilirseniz tamamdır. Sucuğu yanınızda da götürebilirsiniz, “meşhur sucuk indirimdeydi, aldım annenlere götürelim” diyin.
Domatese salatalığa bulaşmayın.
2) Salata/meyve görünce hortlak görmüş gibi kaçıyoruz. 🤢
3) Yemeklerdeki durumunuz düşündüğünüz kadar sorunlu değil zira sıcak yemek kaynarken pek çok mikrobu öldürür. Ancak kendi tabağınıza servisi kendi kaşığınızla alın. Hatta “anne çok yoruldun servisi ben yapayım” diyin o işi üstlenin. Bir iyi haber kv bozuk eti size sunmuyor.

Size bol sabır diliyorum.
Senede toplasan en fazla 1 hafta onlarda kalıyoruz allahtan pandemiden beri bize daha gelmediler ama bu ay sonu gelmek niyetindeler.Şimdiden plan yaptım tuvalete girince elime havluyu alacağım o çıkarken kapının önünden geçiyormuş gibi Anne elini yıkayınca havlu lazım olur banyoya koymamışım diyeceğim o kadar anlar herhalde,yıkıyorsun herhalde derim tuhaf bir yüz ifadesiyle ne yapalım iş üstünde baskın yapmak lazım başka türlü olmayacak😂

Back
X