Kaynanamın pisliği :(

Benimde en dikkat ettiğim şeydir. Elini yıkayıp sonra sifonu çekene de çıldırıyorum.

sonrasında bir daha yıkıyorsa doğruyu yapıyor

zira madem elimiz kirli neden kirli elimizi sifona sürelim

önce yıkayalım temiz elimizle sifonu çekelim

ama herkes öyle yapmadığı için ikinciye yıkarsa daha iyi tabii

Ayyy şu an aynı pisliğin içinde bende yaşıyorum. Uzağız birbirimize senede 1 gideriz 1 ay yanlarında kalırız. Çok iyiler hiç bir kavgamız yok ama bu el yıkamama işi benim kayınvalidem ve kayınpederimde de var. Eşime söyledim ben, ben konuşursam alınırlar sen konuş dedim. Eşimde, Oğlum var 8 yaşında, durumu ona anlat o konuşsun, sende annemle konuş bişey olmaz dedi. Çözemezsek bende konuşurum dedi. Oğlum konuştu sabah tamam dediler. Birazdanda ben konuşucam yapacak bişey yok bebeğim var benim. Yaşlılar köy yerinde su görmemişler kıtlık içinde yaşamışlar zamanında sanırım eskiden kalma alışkanlıkları kırmayayım üzmeyeyim Dr istiyorum ama çok zor gerçekten çeken bilir. Bence sizde direk konuşun nazikçe.

Benim aklıma bu konu ile ilgili video açın ama direk değil başak videolar izlerken birden açın dinler en azından zararlarini ogrenirBir de bu aralar salgın olduğunu söyleyin rota virüsü ki var.Wc den bulaşıyor diyebilirisiniz

klozeti usulüne uygun kullanınca elimiz neden kirleniyor

konunuzu sabote vs etmek istemiyorum da cidden çok merak ediyorum

evet elimizi yıkayalım vs de tuvalete girdik suyu ile popomuzu yıkadık tuvalet kağıdı ile kuruladık

elimiz hangi aşamada "ayyyy çok iğrenç" denilecek hale geldi

örneğin benim elim hiç ıslanmıyor, bir şey bulaşmıyor

evet alaturka tuvalette maşrapa ile eline su döküp ovalayarak poponu yıkarsan elin kirlenir de klozette bu ele ne bulaşıyor
Sifonu her çektiğinizde klozet içindeki sudan partiküllerin ne kadar çevreye yayıldığını biliyor musunuz? Bir de taharet musluğunu kullandıktan sonra tuvalet kağıdı ile kurulanmıyor musunuz? 😮 Mantar olur insan ya! E o tuvalet kağıdını sürünce de ele bulaşıyor ne yazık ki; yani yine pislik yine pislik.

sonrasında bir daha yıkıyorsa doğruyu yapıyor

zira madem elimiz kirli neden kirli elimizi sifona sürelim

önce yıkayalım temiz elimizle sifonu çekelim

ama herkes öyle yapmadığı için ikinciye yıkarsa daha iyi tabii
Ben cok takıntılıyım. Sifona dokunduktan sonra ne olursa olsun elin yıkanması sart bende. Kimin pis kimin temiz elle sifona dokunduğunu bilemeyiz ki. Ben eve misafir gelip gidince banyoyu temizliyorum hemen. Klozet yıkanacak sart.

Öyle bir annenin yetiştirdiği çocuk da farklı olmuyor tabi evlendiğimiz ilk yıllar eşim de öyleydi bunun mücadelesini çok verdim arkasından sifooon diye bağırıyordum elini sabunla yıkadın mı falan söyleye söyleye 3 yıl oldu artık öğrendi çok şükür ama annesi 60 küsür yaşında bazen mağarada mı yaşadıklarını düşünüyorum.Tuvalet tabiki tek sorun değil yerleri sildiği vileda paspasını mutfak lavabosuna bastı şok oldum yıkadağı çamaşırları kuruması için balkon demirlerine koltukların üstüne atıyor vs.hadi onları geçtim en iğrenci tuvalet şu an 😓
Sart surt bilmiyorlar demek hic.
Paspası lavaboda yıkamak ne ya:S
Gidip gelme olayını mümkün mertebe kaldırın,yoksa söyleseniz de bu yastan sonra değismez:(

Sifonu her çektiğinizde klozet içindeki sudan partiküllerin ne kadar çevreye yayıldığını biliyor musunuz? Bir de taharet musluğunu kullandıktan sonra tuvalet kağıdı ile kurulanmıyor musunuz? 😮 Mantar olur insan ya! E o tuvalet kağıdını sürünce de ele bulaşıyor ne yazık ki; yani yine pislik yine pislik.

tuvalet kağıdı ile kurulanınca el ıslanmıyor ki diyorum, bulaşan ne oluyor

bakın yanlış anlaşılmak istemem el yıkansın, sifon çekilsin de bir çok şeye göre daha az kirlidir o el demek istiyorum sadece

sifon çekilirken etrafa bir şeyler sıçradığı da şehir efsanesi

klozetinizin kapağını silin ve kapatın sifonu çekin

tekrar silin

bizim evdeki ıslanmıyor örneğin

üstündeki kapak dahi ıslanmıyorsa etrafa ne kadar yayılabilir

Ben cok takıntılıyım. Sifona dokunduktan sonra ne olursa olsun elin yıkanması sart bende. Kimin pis kimin temiz elle sifona dokunduğunu bilemeyiz ki. Ben eve misafir gelip gidince banyoyu temizliyorum hemen. Klozet yıkanacak sart.

bunda haklısınız

ben sadece esasen madem elimiz kirli sifona ya da işte klozetin kapağına da sürmemeliyiz diyorum

yani hem elimiz kirli deyip hem de sifona kapağa sağa sola o kirli elimizi sürmemeliyiz

bunda haklısınız

ben sadece esasen madem elimiz kirli sifona ya da işte klozetin kapağına da sürmemeliyiz diyorum

yani hem elimiz kirli deyip hem de sifona kapağa sağa sola o kirli elimizi sürmemeliyiz
Aynen öyle ama bilmiyoruz ki kim icerde ne halt ediyor 😂😂😂
Temizlik hastası falan degilim bu arada, evi temizlemeye vakit bulamadığım zaman yapmadigimda oluyor, ama mutfak tuvalet com önemli. Onlari ihmal edemem.

Torunu var 3 yaşında onun yanında evcilik oynuyoruz mahsus diyorum ki çocuğa hadi şimdi tuvalete girdin elini yıka yemek yemeden önce elini yıka falan kaynana da duyuyor ama yine aynı tas aynı hamam😄açık açık konuşmadıktan sonra anlayacağını sanmıyorum.Onu da ben utanıyorum söylemeye onun utanması gerekirken 😓

Merhaba kızlar.3 yıllık evliyim.Evlenmeden önce ailenin içinde girmeden birçok şeyi fark etmiyorsunuz tabiki.Ben de önce evliliğimizin ilk yılında kayınvalidemler yatılı misafirliğe geldiğinde anladım.Tuvalete girince sifonu çekmiyor.Başlarda bana öyle geldi herhalde sandım birkaç sefer takip ettim yok.Bir kere kapıdan tam çıkarken anne sifon çalişmıyor mu ? bozuksa tamir ettirelim dedim ben öyle deyince döndü çekti.Bir sonraki sefer yine yok.
Elimi yüzüme aldım artık kızını bir kenara çekip anlattım o da annesi ile yalnızken niye çekmiyorsun diye çıkıştı.Aradan 2 yıl geçti pandemi nedeniye görüşemedik bu sefer biz kayınvalidemlere yatılı geldik.Baktım artık sifonu çekiyor ama bu sefer de elini yıkamadan çıkıyor.İğreniyorum delireceğim elinden hiçbir şey yiyesim gelmiyor.Eşime söylesem annesine laf söyletmez bana kızar daha çok.Kızına da sifonu söyledim zaten bir daha söyleyemem ne yapacağım😓
Yatılı kaldıysanız o zaman elini yıkamadan yemek yapmamıştır inşallah bu pandemi günlerinde birde :(

Ayyy şu an aynı pisliğin içinde bende yaşıyorum. Uzağız birbirimize senede 1 gideriz 1 ay yanlarında kalırız. Çok iyiler hiç bir kavgamız yok ama bu el yıkamama işi benim kayınvalidem ve kayınpederimde de var. Eşime söyledim ben, ben konuşursam alınırlar sen konuş dedim. Eşimde, Oğlum var 8 yaşında, durumu ona anlat o konuşsun, sende annemle konuş bişey olmaz dedi. Çözemezsek bende konuşurum dedi. Oğlum konuştu sabah tamam dediler. Birazdanda ben konuşucam yapacak bişey yok bebeğim var benim. Yaşlılar köy yerinde su görmemişler kıtlık içinde yaşamışlar zamanında sanırım eskiden kalma alışkanlıkları kırmayayım üzmeyeyim Dr istiyorum ama çok zor gerçekten çeken bilir. Bence sizde direk konuşun nazikçe.
Yine sizin eşiniz anlayışlıymış böyle bir şey söylesem ben kötü olurum annesine laf söyletmez

evet elimizi yıkayalım vs de tuvalete girdik suyu ile popomuzu yıkadık tuvalet kağıdı ile kuruladık

evet alaturka tuvalette maşrapa ile eline su döküp ovalayarak poponu yıkarsan elin kirlenir de klozette bu ele ne bulaşıyor

Damdan yorumlarını çok beğenirim ama

Bu konuda şaka yapıyorsun ya da ironi değil mi?

Şöyle bir çözüm geldi aklıma bir yerde titizlikten konu açılırsa eşim yokken diyeceğim ki ben hep titizdim ama oğlunla bu konuda zorluk yaşadık ilk zamanlar tuvalete girer arkasından sifon diye bağırırdım elini yıkamadığı olurdu söyleye söyleye öğrettim dikkat ediyor artık 😄bir insan elini nasıl yıkamaz ki midem bulanır öyle şeylerden falan desem anlar artık herhalde😂

Şöyle bir çözüm geldi aklıma bir yerde titizlikten konu açılırsa eşim yokken diyeceğim ki ben hep titizdim ama oğlunla bu konuda zorluk yaşadık ilk zamanlar tuvalete girer arkasından sifon diye bağırırdım elini yıkamadığı olurdu söyleye söyleye öğrettim dikkat ediyor artık 😄bir insan elini nasıl yıkamaz ki midem bulanır öyle şeylerden falan desem anlar artık herhalde😂

Direkt açık açık,
Anne elini yıkıyor musun? diye sorsan ne olur?

Popoya suyu tutunca bir taraftan da ovusturulmuyor mu 😅 yani boş boş su tutmak,duşa girip suyun altinda boş boş durmak gibi geliyor.

Yine sizin eşiniz anlayışlıymış böyle bir şey söylesem ben kötü olurum annesine laf söyletmez
Eşinizden neden bu kadar korkuyorsunuz? Ne demek annesine laf söyletmez? Sifonu çekmeyip elini yıkamayan kadını nasıl savunur ki eşiniz? Ne diyebilir mesela, ona göre iğrenç değil mi bu?

Back
X