- 13 Ocak 2015
- 162
- 123
- 303
- 36
- Konu Sahibi eflatun899
Benimkinin mutfak tezgahında çamaşır suyu durur yalnız tezgahı onunla siler gören de titiz sanır
ama daha sifon çekmeyi yeni öğrendi 60 yaşından sonra.Bir de elini yıkamayı öğrense

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okurken midem bulandı bir de üstüne tuvalet mevzusunu hayal edemiyorumAhhh ahhheflatun899 gel sarılıp ağlaşalım
kv yazlığından bildiriyorum 3 gündür herşeyi yıkamaktan helak oldum. Yahu sktsi 2018 olan gıdalar var herşey kelebeklenmiş 3 tane açık hepsi de yarım yarım mercimek var nohut var ne olduğu belli olmayan dikilir ekilir diye ayrılmış onlarca tuhaf meyve sebze çekirdeği var. Huni ile yağ boşaltılmış huni yıkanmamış o yağ bütün tozu pisliği çekmiş. Rendenin üzerinde Nuh nebiden kalma gıda artıkları kurumuş taşlaşmış. Kavanozların üzeri hiç silinmemiş yağ ve toz içinde
Çıldıracagım sanırım bundan sonra ben de yiyeneyeceğim bugune kadar evinde çok mutfağa girmişliğim yoktu çok titiz olmadığını biliyordum ama bu kadarını bilmiyordum bugune kadar burdan yemişiz.
Senin konuyu okuyunca ay acaba benimki napıyor dedim. Bundan sonra o tuvalete girince ben kapıda nöbetteyim el yıkamadan çıkamayacak
Bağışıklık kazanmışlardırhasta olmuyorlar mı yaa![]()
Göz boyuyorBenimkinin mutfak tezgahında çamaşır suyu durur yalnız tezgahı onunla siler gören de titiz sanırama daha sifon çekmeyi yeni öğrendi 60 yaşından sonra.Bir de elini yıkamayı öğrense
![]()
Bence siz artık bı şey anlatmayınben de yıkıyorum
sadece söylemek istediğim herkes tek kir sanki tuvalette gibi davranıyor
mesela bir başka yorum viledanın paspasını lavaboda yıkamış
yani ayak basılan yer kirli
evet genel kullanımda ben de viledanın paspasını lavaboda yıkamam ama bu neden büyük bir pislik örneği
yani mutfak lavabosu da olsa bir şey yıkayacaksam ya altına kap koyuyorum ya da sadece elimde tutup yıkıyorum
mutfak lavabosunda kirli bir şey yıkanmış olması lavaboyu neden kirli yapar, en fazla lavaboyu da yıkarsın sonra olur biter
lavabo her zaman belirli bir oranda kirlidir içi ellenilmez, içine bir şey koyulmaz
mesela ben lavabonun içerisine sebze meyve kabuğu konulduğunu bakıcıda gördüm
ona kalsa o da çok temizdir, sulu süpürge tuvalete nasıl dökülsün ya ekmek kırıntısı varsa modundadır vs
Şimdi ben şunu anlamadım. Siz tuvalet ihtiyacınızı giderdikten sonra suyu açıp öylece duruyor musunuz? Biz gayet elimizle yıkıyoruz. Sadece suyun akmasıyla temizlendiğinizi düşünüyor musunuz gerçekten hele ki büyük abdestten sonra
Çok açıkça soracağım
Elinizi nereden sokuyorsunuz
Klozette popo su basıncı ile yıkansın diye yapılmış
Ha ben öyle taharet vs almam ama alanlar cidden alaturka tuvalet gibi elleri ile yıkıyorsa oturur pozisyonda su da akarken eli nereden sokuyorlar
Neyse bu yabancı ülkelerdeki taharet alan aşçının eli temiz mi tartışmasına gider, beni tanımıyorsunuz ama çevrenizde benim gibi poposunu ellemeyenler de olabilir
Yani dimi yeter ki iste sokacak bir yer bulunur.Yahu taharet musluğuyla el dokunmadan temizlik yapmak da nedir zaten. O suyu tazyikli açtığında klozetin ickndeki pislik orana burana sıçrıyor. Bu arada ben elimi arkadan sokabiliyorum, kilolu olunmadığı müddetçe mümkün tabi ki, neden olmasın? :))
elini de yıkamıyor o zamanGöz boyuyorbenim kv daha g.tunu yıkamayı bilmiyor yad yapmıyor girdiği gibi hemen geri çıkıyor iç çamaşırı da giymez tayti hep b. Klu yeminle midem kalktı yine
![]()
Gördüğüm kadarıyla yıkıyor ama bilemiyorum sürekli burun temizliği yapıyor o eller yıkanma her iş yapılır elinden kabuklu yumurta alıp yemem o derece pis yemek falan da hiç temiz yapmazelini de yıkamıyor o zamanof yeminle hayattan soğudum bu pis kaynanalar yüzünden
Ben önden sokuyorum oluyor. Ustelik de kilom var yani. Yine de oluyor. Hadi su anüsü temizliyor diyelim. Vulvayi temizlemiyor ki.Yani dimi yeter ki iste sokacak bir yer bulunur.
Kalmaya yada yemeğe gitmeyin. Geldiğinde yapacak bir şey yok maalesef.Merhaba kızlar.3 yıllık evliyim.Evlenmeden önce ailenin içinde girmeden birçok şeyi fark etmiyorsunuz tabiki.Ben de önce evliliğimizin ilk yılında kayınvalidemler yatılı misafirliğe geldiğinde anladım.Tuvalete girince sifonu çekmiyor.Başlarda bana öyle geldi herhalde sandım birkaç sefer takip ettim yok.Bir kere kapıdan tam çıkarken anne sifon çalişmıyor mu ? bozuksa tamir ettirelim dedim ben öyle deyince döndü çekti.Bir sonraki sefer yine yok.
Elimi yüzüme aldım artık kızını bir kenara çekip anlattım o da annesi ile yalnızken niye çekmiyorsun diye çıkıştı.Aradan 2 yıl geçti pandemi nedeniye görüşemedik bu sefer biz kayınvalidemlere yatılı geldik.Baktım artık sifonu çekiyor ama bu sefer de elini yıkamadan çıkıyor.İğreniyorum delireceğim elinden hiçbir şey yiyesim gelmiyor.Eşime söylesem annesine laf söyletmez bana kızar daha çok.Kızına da sifonu söyledim zaten bir daha söyleyemem ne yapacağım![]()
Yok ya gitmesin bizimkiler maazallah... Benim ki birde bulaşık yıkanan süngerle yumurtadan tavukların pisliğini temizlemek için kullanıyor aynı süngerle yine bulaşıklari yıkıyorMillet uzaya tatile gidiyor biz hala ne konuşuyoruz![]()
Biz tanışmak için gittiğimizde de babam lavaboya girmişti. sabun yokmuş. sonra rica etmişti. evde el yıkamak için sabun yokmuş. bulaşık sıvısından vermişlerdi adamcağız şaşırmıştı :)Öyle bir annenin yetiştirdiği çocuk da farklı olmuyor tabi evlendiğimiz ilk yıllar eşim de öyleydi bunun mücadelesini çok verdim arkasından sifooon diye bağırıyordum elini sabunla yıkadın mı falan söyleye söyleye 3 yıl oldu artık öğrendi çok şükür ama annesi 60 küsür yaşında bazen mağarada mı yaşadıklarını düşünüyorum.Tuvalet tabiki tek sorun değil yerleri sildiği vileda paspasını mutfak lavabosuna bastı şok oldum yıkadağı çamaşırları kuruması için balkon demirlerine koltukların üstüne atıyor vs.hadi onları geçtim en iğrenci tuvalet şu an![]()
O kadar iğrenç şeyler duydum ki hangisi daha beter karar veremedimYok ya gitmesin bizimkiler maazallah... Benim ki birde bulaşık yıkanan süngerle yumurtadan tavukların pisliğini temizlemek için kullanıyor aynı süngerle yine bulaşıklari yıkıyor![]()
Beterin beteri var lafı çok doğruO kadar iğrenç şeyler duydum ki hangisi daha beter karar veremedim![]()
yine de en kötüsü benimkiymiş gibi geliyorBeterin beteri var lafı çok doğru![]()
öyle bir aileye gelin gitmek..baştan belli etmişler aslında kendilerini hadi biz anlamadıkBiz tanışmak için gittiğimizde de babam lavaboya girmişti. sabun yokmuş. sonra rica etmişti. evde el yıkamak için sabun yokmuş. bulaşık sıvısından vermişlerdi adamcağız şaşırmıştı :)