ben de yıkıyorum
sadece söylemek istediğim herkes tek kir sanki tuvalette gibi davranıyor
mesela bir başka yorum viledanın paspasını lavaboda yıkamış
yani ayak basılan yer kirli
evet genel kullanımda ben de viledanın paspasını lavaboda yıkamam ama bu neden büyük bir pislik örneği
yani mutfak lavabosu da olsa bir şey yıkayacaksam ya altına kap koyuyorum ya da sadece elimde tutup yıkıyorum
mutfak lavabosunda kirli bir şey yıkanmış olması lavaboyu neden kirli yapar, en fazla lavaboyu da yıkarsın sonra olur biter
lavabo her zaman belirli bir oranda kirlidir içi ellenilmez, içine bir şey koyulmaz
mesela ben lavabonun içerisine sebze meyve kabuğu konulduğunu bakıcıda gördüm
ona kalsa o da çok temizdir, sulu süpürge tuvalete nasıl dökülsün ya ekmek kırıntısı varsa modundadır vs
Şimdi ben şunu anlamadım. Siz tuvalet ihtiyacınızı giderdikten sonra suyu açıp öylece duruyor musunuz? Biz gayet elimizle yıkıyoruz. Sadece suyun akmasıyla temizlendiğinizi düşünüyor musunuz gerçekten hele ki büyük abdestten sonra
Çok açıkça soracağım
Elinizi nereden sokuyorsunuz
Klozette popo su basıncı ile yıkansın diye yapılmış
Ha ben öyle taharet vs almam ama alanlar cidden alaturka tuvalet gibi elleri ile yıkıyorsa oturur pozisyonda su da akarken eli nereden sokuyorlar
Neyse bu yabancı ülkelerdeki taharet alan aşçının eli temiz mi tartışmasına gider, beni tanımıyorsunuz ama çevrenizde benim gibi poposunu ellemeyenler de olabilir