kaynanamın vurdum duymazlığı

sevinc007

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
22.140
4.034
448
Arkadaşlar on gün önce 3 düşüğümü yaşadım 3,5 aylıktı bebeğimin kalbi durmuş
tamda herşey yolunda giderken şok olduk çok üzüldük
rutin kontorla gittim bi duydumki bebeğim bizi bırakalı on gün olmuş hemen hastaneye yatış verdi doktor
bebeğim büyük olduğu için direkt kürtaj olmuyormuş önce normal doğum yaptırıp daha sonra
içerde kalan olursa kürtaj dedi doktor. Çok ama çok üzüldü ve korktum.
Hemen anneme haber verdik başka şehirde kendisi
Sabah hastaneye yattım tüm tıbbi müdahaleler ilaçlar fitiller suni sancılar tam 5 gün sürdü
kanamam olmadı açılmam olmadı bebeğim beni bırakmamak için direndi
çok zorlu bir süreçten geçtim 5 günün sonunda normal doğumla bebeğimi aldılar üstünede kürtaj yaptılar.
Psikolojimi size anlatamam bebeğimin öldüğünemi yanayım 5 gün boyunca hastanede yaşadıklarıma mı?
Neyse ben ertesi gün hastaneden çıktım evime geldim. o gün kaynanamgilde geldi akşama geri gittiler
sonra 3 gün ne gelen oldu ne giden annem hem bana bakıyor hem gelenime gidenime evimle ilgileniyor
Kadın zaten hasta neyse bunlar arada telefon la arıyorlar 4 gün sonra akşam çaya geldiler bir saat oturup gittiler
aradan bir hafta geçti kayınbabam akşam bize uğradı ondan ne duyayım.
Sevgili kaynanam ben hasta yatağımda cebelleşirken kürtajdan 3 gün sonra görümcemide almış başka şehire gitmiş
mobilya mağazalarını dolaşmışlar evine mobilyalar almış.
Bu arada sevgili görümcem eve geçmiş olsuna gelmedi bile.
ölen benim bebeğimse onlarında torunu değilmiydi benim acım o kadar tazeyken elim bir bardak suya bile kalkamazken
ruhen ve fiziken çökmüşken acım bu kadar tazeyken bunları yapan kaynanaya siz olsanız ne yaparsınız..
oyuncağını kaybetmiş çocuk gibi evin içinde dolaşıyorum biryerlerde bişe unutmuşum ama ne bilemiyorum
hep bir yanım eksik.... Ama boşuna dememişler el elin nesine gülerek gider yasına diye

Bence onların vurdumduymazlığını düşünerek kendinizi daha çok üzmeyin,zaten acınız büyük... (

canim gecmis olsun,yasadiklarin cok zor,
bence fazla takma diger konulari,
annen yaninda sana bakanin var,
bosver digerleri ne yapiyorlarsa yapsinlar

Çok üzüldüm canım Allah sabır versin. Umarım en kısa zamanda sağlıkla bebeğini, oğlunun da kardeşini kucağına alırsın. Kayınvaliden pek rahatmış doğrusu. Eşin bir şey demedi mi bu duruma daha doğrusu ailesine?

eşimde duyunca şok oldu inanamadı
zaten benim durumumdan dolayı şoktaydı adam
bide annesinin böyle yapmasına şok oldu
o günden sonra görüşmedik daha arayan soranda yok
ama ben bunu içime sindiremeyeceğim
bilemiyorum artık bundan sonra nasıl davranırım onlara
eskisi gibi olamaz

Geçmiş olsun canım yaşadıkların gerçekten çok zor. Sana tavsiyem böyle vurdum duymaz kişilerden beklentilerini düşük tut ki sonradan üzülme. Ne güzel annen varmış yanında buna şükret. Ben de bir söz söyleyim ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar hoş artık yalan bile ağlamıyorlar ya.

Çok geçmiş olsun, Allah sabır versin.
Sıkıntınız zaten size yetermiş, boşverin sizi düşünmeyeni siz de düşünmeyin, mesafenizi koyun.
Eskisi gibi olunmaz tabi ki.

çok geçmiş olsun.zaten zor günler geçiriyorsun birde bunları kafana takıp düşünme. mutlaka sizin elinizden bir yudum su içmeye muhtaç kalacaktır. O zaman insanlık nasıl olur gösterir öğretirsiniz terbiyesizlere.Allah sabır versin size.

çok koydu bana ne zaman sindiririm bilemiyorum düşündükçe sinir oluyorum ya nasıl yüreği el verdi nasıl içine sindi anlamadım evet annemin yanımda olması iyi bir moral oldu bana gerçi oda gitti evine ama yinede gelmesi iyi geldi . Olanları oda duydu şok oldu kadın.
benim annem bebeği görmüş kadın günlerce uyku uyuyamadı üzüntüsünden onların yaptığına bak elleriyle gömdüler çocuğumu
demekki kedi yavrusu niyetine gömdüler

gerçekten bazı insanları anlamak çok zor
acelelerine neymiş,atlı mı kovalıyormuş peşlerinden de bu acı içinde eşya almışlar
allah sana sabır versin canım,ne mutlu ki annen yanında,sende onlara mesafeli ol

hepiniz sağolun arkadaşlar insanın acısı tazeyken tahammül edemiyor en yakınlarının böyle şeyler yapmasına .

Pat pat söyle içinde kalmasın canım, zaten acın yeterince büyük birde onları kafana takıp üzülme boşver. Bu arada başın sağolsun canım.

Büyük gecmis olsun canim
Yerinde olsam mesafe koyardim aramiza, fazla görüsmezdim.
Zamanida gelince yüzlerine söylerdim sebebini.

Senin acin sana yetiyor saten onlari düsünüpde daha fazla morelini bozma tatlim

Pat pat söyle içinde kalmasın canım, zaten acın yeterince büyük birde onları kafana takıp üzülme boşver. Bu arada başın sağolsun canım.

canım benim çok geçmiş olsun.

sen sadece kendinle ve kocanla ilgilen.. boş ver onları... hiç umursamıyormuş gibi davran..

canım çok geçmiş olsun.yaşadıkların çok zor.
ben 6 kez düşük yaptım.aynen senin gibi 3-3.5 aylıkken filan bebekleri kaybediyorum.
herkesin bu konudaki beklentileri farklıdır.
ben ilk kaybımda annemlerin,kayınvaldemlerin,arkadaşlarımın beni kanlar içerisinde kıvranırken,hüngür hüngür ağlarken görmelerinden öyle çok rahatsız oldum ki sonraki kayıplarımda eşime dedim hiçkimse hastaneye gelmesin.çünkü ben onları görünce acım daha da bir katlanıyor vs.
bu sebepten görümcelerim gelmezler,sadece tlf.la bi geçmiş olsun derler,kayınvalidem il gün gelir sonra bir daha gelmez.benim rahatsız olduğumu bildikleri için böyle davranırlar.

kayınvaldenler ve görümcenler seni daha fazla üzmek istemedikleri için böyle davranmış olabilirler.

çok geçmiş olsun canım bazı insanlar böyle duyarsız olabiliyor senin acın büyük zaten onları düşünüp kendini daha çok yıpratma

öncelikle çok çok geçmiş olsun çok zor şeyler yaşamışsın.görümcen ve kaynanan için ne düşünsen ne desen azdır.ben olsam asla affetmezdim.sende bundan sonra ona göre davran

Çocugunamı üzülüyosun kaynanam anlamadım gelmiş diyorsun ee bakmış annen yanında napcaktı hergün gelip gitcekmiydi o zamanda kaynanam oturdu kalkmıyor evden derdin... Ateş düştüğü yeri yakar neden insanlardan bir beklenti içindesin ki

Çok büyük geçmiş olsun , basınız sagolsun
inşallah hayırlı saglıklı bır evlat sahıbı olursun
böyle sıkıntılı durumlarda ınsanların yaptıkları daha fazla koyuyor degıl mı ?
ben sana hak verıyorum kesınlıkle yanında annen dahı olsa annenın yerı farklıdır kayınvalıdenın yerı farklı
kaybedılen yanlız senın parcan degıl o kadının da oglunun parcası netıcede ayrıca mobılya bakmaya gıtmıs el vıcdan yanı
ıcınden gelen ne varsa soyle cık ısın ıcınden yararı olmayan ınsanların zararıda olmasın bu nedır canım zor gununde yanında olmayacaklarsa
ıyı gunde herkes dost zaten oyle degıl mı ?
hıc kafana takma , sıkma tatlı canını esın yanında oda herseyı goruyor zaten
bazı arkadaslarda yorumlarına dıkkat etsın lutfen , ne demek annen var kaynanana ne gerek var sacmalamayın lutfen !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…