- 18 Ağustos 2017
- 15
- 7
- 3
- 30
- Konu Sahibi Sunshine95
-
Evet kadin cok manyak . Cok alingan bana diyip durdu zaten neden agliyormusum zirliyormusum bi sebep yokkenOlmaz bence bu iş. Kaynana manyak, oğlan da etkisiz eleman
Bi kere atıp kurtulmuşsun onlar seni rahat bırakmaz nişanlında susuyorsa iyice ezilirsin seneye burda boşanıyorum diye konu açarsın Allah korusun. Yani iyi düşün. İlerde keske ikinci sefer nişan atmaya utanmasaydım, evlenmeseydim diye pişman olma. En önemlisi ailenin sözünü dinle
Olmaz bence bu iş. Kaynana manyak, oğlan da etkisiz eleman
Sen onu bunu boşver nişanlın ne diyor ona bak. O ana kuzusuysa anasına laf geçiremiyorsa bide üstüne ondan taraf oluyorsa arkana bile bakma
Kayinvalidenizin sevgilisine neden "dostu" diyorsunuz.
Konunuza gelince ayrıldığınıza sevinmelisiniz. Evlenince bu sorunlar artarak devam edecekti. Saygısız ve beklentisi bitmek bilmeyen insanlarla hayat çekilmez.
Neden surekli "dostuyla konusuyor dostuyla konusuyor" diyorsunuz. Kv evli olsa bunu demenizi bi sekilde anlayacagim ama bosanmis "bekar" bir kadin. Dul degil, dost degil.
Kv "dostum" dese de siz gorustugu kisi deyin. Cok zor degil dogru kelimeleri soylemek
Neden surekli "dostuyla konusuyor dostuyla konusuyor" diyorsunuz. Kv evli olsa bunu demenizi bi sekilde anlayacagim ama bosanmis "bekar" bir kadin. Dul degil, dost degil.
Kv "dostum" dese de siz gorustugu kisi deyin. Cok zor degil dogru kelimeleri soylemek
Akıllarında başka biri mi var ki oğluna ayarlayacak? Abla kapıyı örttüğün zaman onlar dışarda kalıyor. Bence kurtar tekrar tak yüzüğü. Sen gene adabını bozma. Oğlu seni aldığı an nikahı bastığı an olay bitmiştir gerçi böyle istemeyen tipler muskaya büyüye de başvurur. Nişanlın ben bu kızı istiyorum dediği anda çeneleri kapanır. Biraz abi olaya el atmalı bence..Anca öyle susarlar yoksa valla evlendiğinde burnundan getirir herşeyine karışırlar.
Nişanlın durumun farkında herhalde. Düğünde kına da moral bozacak şeylerde yapar kesin.Ya bilmiyorum ya. Kaynanam zaten basta hep diyordu cok sanslisin herkes oglumu soruyordu felan . Ya bilmiyorum nezaman disara ciksak nisanlimla annesi hep arar. Nisanlanmadan önce hic aramazdi annesi. Birden kiymetli oldu oglu. Bilmiyorum aklim cok karisik. Korkuyorum artik resmen bahaneler ariyor oglunu beni kötülemek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?