Kaynanamla 3 saat yalnız kalmam

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Eşim dün dedi ailemi özledim gidelim. Tamam dedim. Gittik yemek yedik. Erkek kardeşi var. Onunla direk balkona çıktı ve nargile içtiler. Babası da onlarlaydı. Annesi ve babaannesi ile ben odada kaldım. Arada yanıma geldi. Ama bir zaman sonra aşırı sıkıldım. Sonra dayanamadım eşimin yanına gittim. Kaynanam sürekli gelip çay tazeliyeyim, hadi tatlı yiyin, bana gel tv izle dedi. Ama konuscak konu kalmadı onlada.Eve gelince eşime kızdım. Bana annemi özledim diyon kadının yanında durmadı, sıkıldım falan dedim. İstemiyorsan bidaha gelmezsin dedi. Haklısın dedi. Bidaha yalnız bırakmayacak. Annesi de herkes evimizi merak ediyormuş ve gelmek istiyormuş. Bana haftaıcı gel tek basına dedı. Sizin eve hangi dolmus gıdıyor dedi.Evlı olmak ev işleri degil ama bu aileler benı bunaltıyor. Sürekli gidelim gelelim. Şimdi haftaya eşim tek gitse ayıp olur mu? Yoksa her hafta benle mi gitmeli

Kuzum bi kendine gel yahu , hadi evlilik stresi yasadin , zor gunlerden gectin tamam da evleneli iki hafta oldu hergun ayri bir konuyla geliyorsun
Bunlar dert degil , bi kendini toparla , burada ne konular okuyoruz
Daha yeni evlendin , ozler annesini sende ozlersin , haftada bir gidin baktin canin istemiyor o gitsin sen ayda bir git ama abartma bu mevzulari
Çok yanlis yapiyorsun, en guzel zamanlariniz gidin sevisin yahu ne boyle ona canım sıkıldı buna canım sıkıldı

Sıkıldığım çok ortamda bulundum.
Mesela işle ilgili yemekler vs

Her zaman güzel zaman geçiremeyiz.
Erkek arkadaşım benimle cenaze evine geldi. Ben kadınlarla ilgilendim, ikramlarla vs. O hiç tanımadığı adamların arasında oturmak zorunda kaldı. Çok sıkıldı biliyorum. Ama benim için yaptığı bir şeydi bu.

Ben olsam eşimle beraber gitmeye devam ederdim.

Eşim dün dedi ailemi özledim gidelim. Tamam dedim. Gittik yemek yedik. Erkek kardeşi var. Onunla direk balkona çıktı ve nargile içtiler. Babası da onlarlaydı. Annesi ve babaannesi ile ben odada kaldım. Arada yanıma geldi. Ama bir zaman sonra aşırı sıkıldım. Sonra dayanamadım eşimin yanına gittim. Kaynanam sürekli gelip çay tazeliyeyim, hadi tatlı yiyin, bana gel tv izle dedi. Ama konuscak konu kalmadı onlada.Eve gelince eşime kızdım. Bana annemi özledim diyon kadının yanında durmadı, sıkıldım falan dedim. İstemiyorsan bidaha gelmezsin dedi. Haklısın dedi. Bidaha yalnız bırakmayacak. Annesi de herkes evimizi merak ediyormuş ve gelmek istiyormuş. Bana haftaıcı gel tek basına dedı. Sizin eve hangi dolmus gıdıyor dedi.Evlı olmak ev işleri degil ama bu aileler benı bunaltıyor. Sürekli gidelim gelelim. Şimdi haftaya eşim tek gitse ayıp olur mu? Yoksa her hafta benle mi gitmeli
1 gun git yani ne olmus senin eşinde annene bu sekilde düşünse kirilmazmisin

Öncelikle eşinin direk istemiyorsan bi daha gelmezsin demesi garip geldi bana.senin sıkılman da normal ama 3 saatte çok değil yani illa bişey konuşmak zorunda değilsin.telefonunla falan uğraş sen de.bu dönemde de evine kimseyi alma.neyini merak ediyomuş herkes.anam koronadan da korkmuyolar ya şaka gibi

Back
X