Kaynanamla 3 saat yalnız kalmam

Aman tonrım bir saat değil iki saat hiç değil tam üç saat. Burun deliklerinden içeri dezenfektan sıkıp beynini temizleseydin iyice. Kaynanavirüs falan bulaşır Allah esirgesin. Sosyal mesafeyi korudun mu? Belirtileri iyi takip et evde otururken halı üstündeki tüyleri parmağını yalayıp topluyorsan, sabah Esra Erol izleme isteği ile uyanıyorsan, altın fiyatlarını takip etmeye başladıysan hemen bir sağlık kuruluşundan yardım iste.
Geçen ağrısı olan birine acaba idrak yollarında iltihap olabilir mi dedim :olamaz:

Eşim dün dedi ailemi özledim gidelim. Tamam dedim. Gittik yemek yedik. Erkek kardeşi var. Onunla direk balkona çıktı ve nargile içtiler. Babası da onlarlaydı. Annesi ve babaannesi ile ben odada kaldım. Arada yanıma geldi. Ama bir zaman sonra aşırı sıkıldım. Sonra dayanamadım eşimin yanına gittim. Kaynanam sürekli gelip çay tazeliyeyim, hadi tatlı yiyin, bana gel tv izle dedi. Ama konuscak konu kalmadı onlada.Eve gelince eşime kızdım. Bana annemi özledim diyon kadının yanında durmadı, sıkıldım falan dedim. İstemiyorsan bidaha gelmezsin dedi. Haklısın dedi. Bidaha yalnız bırakmayacak. Annesi de herkes evimizi merak ediyormuş ve gelmek istiyormuş. Bana haftaıcı gel tek basına dedı. Sizin eve hangi dolmus gıdıyor dedi.Evlı olmak ev işleri degil ama bu aileler benı bunaltıyor. Sürekli gidelim gelelim. Şimdi haftaya eşim tek gitse ayıp olur mu? Yoksa her hafta benle mi gitmeli

Yaşamak yeterince zor daha da çekilmez hale getirmeyin. Kv dediğin illa kötüdür diye bir şey yok, kocanı o kadın doğurdu, sana da bir kötülük etmemiş. Kv ile ayrı şehirlerde yaşıyoruz yalvarıyorum anne gel bir iki ay bizde kal diye, geldiği zamanlar gözünün içine bakıyorum, 43 yaşında kadınım anne özlemimi onunla gideriyorum, dizine yatmışlığım çoktur, sizde deneyin sevmeyi, insanlarda sürekli kusur aramayın

Aman tonrım bir saat değil iki saat hiç değil tam üç saat. Burun deliklerinden içeri dezenfektan sıkıp beynini temizleseydin iyice. Kaynanavirüs falan bulaşır Allah esirgesin. Sosyal mesafeyi korudun mu? Belirtileri iyi takip et evde otururken halı üstündeki tüyleri parmağını yalayıp topluyorsan, sabah Esra Erol izleme isteği ile uyanıyorsan, altın fiyatlarını takip etmeye başladıysan hemen bir sağlık kuruluşundan yardım iste.

Çok yaşa sen emi😂😂😂

Eşim dün dedi ailemi özledim gidelim. Tamam dedim. Gittik yemek yedik. Erkek kardeşi var. Onunla direk balkona çıktı ve nargile içtiler. Babası da onlarlaydı. Annesi ve babaannesi ile ben odada kaldım. Arada yanıma geldi. Ama bir zaman sonra aşırı sıkıldım. Sonra dayanamadım eşimin yanına gittim. Kaynanam sürekli gelip çay tazeliyeyim, hadi tatlı yiyin, bana gel tv izle dedi. Ama konuscak konu kalmadı onlada.Eve gelince eşime kızdım. Bana annemi özledim diyon kadının yanında durmadı, sıkıldım falan dedim. İstemiyorsan bidaha gelmezsin dedi. Haklısın dedi. Bidaha yalnız bırakmayacak. Annesi de herkes evimizi merak ediyormuş ve gelmek istiyormuş. Bana haftaıcı gel tek basına dedı. Sizin eve hangi dolmus gıdıyor dedi.Evlı olmak ev işleri degil ama bu aileler benı bunaltıyor. Sürekli gidelim gelelim. Şimdi haftaya eşim tek gitse ayıp olur mu? Yoksa her hafta benle mi gitmeli
Hep kaynanalar haksiz olmaz Allah sabir versin esinin ailesine de esine de. Bu kadar boş bir dert görmedim. 👎🏾

Geçimsiz, huysuz, fena bir kayınvaliden yoksa neden 3saat geçirmek size bu kadar zor geldi ki? Ben eşimin işi sebebiyle evlenmeden önce eşimden çok kayınvalidemi gördüm. Yaş farkından dolayı bir müddet sonra ortak paylaşımlarınız mutlaka bitiyor ama kendinize bunu dert etmemelisiniz bence. Ömür boyu kayınvalide ile yaşayan insanlar varken sizinki biraz önemsiz bir dert gibi olmuş. Sıkılsanız bile, konuşacak şey bitse bile mutlaka vakit geçirecek konular bulursunuz diye düşünüyorum. :işsiz:

Sen zaten kendi ailenle o kadar sorun yaşadin.
Şimdi de eşinin ailesine sardın..

Vallahi bravo hiç sasirtmadin beni 🤣 sırayla geliyo konular🥴🥴

Hayır degilim. Benım sinir oldugum aılemı özledım dıyor benı göturuyor. Kendı cekılsı kenara. Saatlerce annesıyle kaldım. Konu yok bırsey yok. Öyle sıkıldım ki

Konu bulamadı isen eşimin bebekliğini anlattır sünnetini ilk aşkını vs

Lakin telefonun yok mu senin

Gir takıl burada kv sıkılsın

Empati kur azıcık lütfen, sen olsan nasıl yapardın ? Mesela ne olmalıydı evde seni neşelendirecek ? Hiç olmadı aile resimlerine bakın aileyi tanımak çok keyifli bence . İstemiyorsan gelme denmesi bence çok ağır . Eşimin olan her şey benimdir diye düşünürüm her zaman dertse de bu neşeyse de aileyse de .

Boyle seyleri dert etme bence kadın sana kötü davranmamış laf sokmamış ev işi yaptırmamış kendince seninle ortam kurmaya çalışmış çay çorba. Bence alınacak gerilecek bir sey yok. Haftada bir git esinle ne olacak ki? Çok sıkılıyorsan 2 3 haftada bir git. Evine de bu korona zamanı kimseyi alma canim yaa. Bu ev gÖrme merasimleri ne zaman bitecek. Ev iste yani. Herkeste var .

Back
X