Kaynanamla anlasamiyorum

Mrsmonster

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
76
54
3
37
Arkadaslar merhaba 10 aylik evliyim. Esimle anlasarak evlendik. Benim sorunum kaynanam. Kaynanamla ne zaman basbasa kalsak surekli oglunu ovup duruyor, ve bana kocamin eski sevgilisnden bahsediyor,baskalarinin benim hakkimda yaptigi yorumlari anlatiyor. O kizin cok sicak kanli oldgunu keske o kizla evlenseydo dediklerini benim souk oldugumu falan. Evlendigimizden beri esim annesini 3 kez uyardi hala devam ediyor. En son esimle universtede neden tanismadgimizi sordugunda olmazdi o zaman deyip gecistirmeme ragmen benim oglum ozaman sana bakmazdi sevgilsi vardi dedi esimin yaninda ben de benim sevgilim varmiydi acaba bide bunu dusunin dedim . Sustu kaldi. Ama bu devran hep boyle gitmez tahmmul sinirimi zorluyor surekli o kzi hatrlatacak bseleer soyluyor. Dayanamiotum artik esimin bir sucu olmamasina ragmen annesi yuzunden onla tarsitiyoruz ama o da benm annem iyi iyetlidir oyle demek istememistir diyor surekli daha cok sinirlerimi bozuyor. Ne yapacagimi sasirdim((

Kayınvalidenin davranışları çok irite edici ama bence sen de umursamıyor görünmelisin. Ilk söylediğinde "annecim eşim daha öncekiler vakit kaybıymış. Sen hayatımın aşkısın görür görmez anladım" diyor deseydin bir daha bulaşmazdı sana. Hassas olduğunu anlamış hep aynı yerden vuruyor uyanık.

duymamazlıktan gel. sevmek zorunda değilsin boşver. ama eşin için saygı duy. sen takmayınca bir süre sonra o da susar belki

esinde benim annem oyle demek istemez iyi niyetlidir diyosa esinde de sorun var o zmn. her kv laf sokar bu bir gelenek sanki ama seninki abartmis. bir degil iki degil, esinin daha ciddi uyarmasi lazim, yada sen agzinin payini verecksin cekinmeden.

Mumkunati yok bambaska bir boyut,tam bir koylu kurnazi ama onerilerinizi dikkate alacagim. Sinrilerime hakim olmaya calisip tesekkur ederim.

valla kaynanam bi kere lafini yapacak oldu eskilerin,esim beni tuttugu gibi annesine bagrinarak evi terketti.. bi daha da o oldu. ben sokkk agzimi acamadim daha :) esiniz sizi savunmali.asla gorusmem ben olsam.bu kadar da buyuk konusuyorum ASLAA!!

o kızı çok seviyorsan git konuş anneciğim
hatta ben de yardımcı olurum aranızı yaparım
sana alalım o kızı
de bakalım armut gibi kalıyor mu

anneler zaten hep iyi niyetli

hiiiiiiçç umursamayın

amacı zaten canınızı sıkmak onun oyununa gelmeyın

allah yardimcin olsun canim allah akil fikir versin kaynanana insanlar cok kotu ama kendine yapiyo bosver cok ileri giderse koy mesafeni gorusme emin ol tepki vermezsen cook daha ileriye gider.tecrubeyle sabit

Esim gecenin bir yarisi aradi annesini bagrdi cagrdi, o yetmedi ablasini aradi annemle konus sussun dedi, ama dedginiz gibi kendisi yuzyuze bu hareketi yapsa sorun kalmayacak ben universitede sevgilim olmamasina sevgilim var dedim die esim bozuldu.madem sevgilin vardi neden bana soylemedin zoruma gitti dedi.benim kocam ayri bir boyut asiri hassas annesine bagrmaz sanmiyorm ve bu beni icten ice korukluyor

bence eşini karıştırma,kayınvaldenle başbaşa kalıpta bu konulara girdiğinde,gayet net bir şekılde bak anne geçmiş geçmişte kalmış,ben artık evlendım ve senın gelınınım..bu şekılde konusman,başka kızları anlatman veya benı baskalarıyla kıyaslaman senınle ılıskımıze zarar verir..hem sen aklı başında bir kadın olarak bu tarz bir konusmayı gerekli görüyormusun,yada bunları anlatınca ne geçiyor eline ortamı germekten başka?de..belkı farkeder

ama çok ayıp bu ya,
ben olsam edep yahu derim, birinin eşine o kişinin eski sevgilisini hiç kimse anlatmaz, anlatan da iyi niyetli değildir.

umursama diyen arkadaşlar bence de haklılar,
ama ben olsam fena takardım ve güzel laf geçirirdim.

Amann boşver.
Sen de eskisini öv. Süper de. Ne güzel de. İşte kıymet bilememiş de.
Ben bilcem de. Ki o yüzden evlendi de.
Seni bakar mıydı de. Oğlunu bırakan de.
Verilmiş sadakan varmış kv dee.
Yani hem öv hem iğneyi batır. Bu böyle gitsin
Boşvereceksin.
Eşin seni sonuçta tanıyor :)

Eski kiz suan gorumcemle gorusuyor. Ailesinden bikac kisinin facebookunda ekli, onalrin fotolarini begeniyor ve evli kendisi. Kiz tam bir melek onlara gore.ve gorumcem o kiz bana maddi manevi cok yardimci oldu diyor

Art niyetli başkalarını bahane ediyor hiç kimse demez bunu niye aldı soğuk felan filan kimin haddine düşmüş hepsi külliyen yalan kv uydurmasıdır kaldıki esas bile olsa orada kv o konuşanları susturması lazım gelmezmiydi ya kendi çok art niyetli yada çok cahil ..

Eski kiz suan gorumcemle gorusuyor. Ailesinden bikac kisinin facebookunda ekli, onalrin fotolarini begeniyor ve evli kendisi. Kiz tam bir melek onlara gore.ve gorumcem o kiz bana maddi manevi cok yardimci oldu diyor
Bie daha bu konuyu yanimda açarsanız evinize gelmem sizinle de konusmam desene sen !! Ağzın yok mu senin? ???

Evli imiş kız ve bi minnet duygusu varmış
Üzülme.
Sonuçta biten bi ilişki.
Ben çocuğun iç çamaşırlarına eski sevgilisini koyan kaynana da gördüm
(akrabamız, benim kayın-validem bir anne gibidir şükürler olsun.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…