- 11 Ağustos 2016
- 76
- 54
- 3
- 37
- Konu Sahibi Mrsmonster
-
Arkadaslar merhaba 10 aylik evliyim. Esimle anlasarak evlendik. Benim sorunum kaynanam. Kaynanamla ne zaman basbasa kalsak surekli oglunu ovup duruyor, ve bana kocamin eski sevgilisnden bahsediyor,baskalarinin benim hakkimda yaptigi yorumlari anlatiyor. O kizin cok sicak kanli oldgunu keske o kizla evlenseydo dediklerini benim souk oldugumu falan. Evlendigimizden beri esim annesini 3 kez uyardi hala devam ediyor. En son esimle universtede neden tanismadgimizi sordugunda olmazdi o zaman deyip gecistirmeme ragmen benim oglum ozaman sana bakmazdi sevgilsi vardi dedi esimin yaninda ben de benim sevgilim varmiydi acaba bide bunu dusunin dedim . Sustu kaldi. Ama bu devran hep boyle gitmez tahmmul sinirimi zorluyor surekli o kzi hatrlatacak bseleer soyluyor. Dayanamiotum artik esimin bir sucu olmamasina ragmen annesi yuzunden onla tarsitiyoruz ama o da benm annem iyi iyetlidir oyle demek istememistir diyor surekli daha cok sinirlerimi bozuyor. Ne yapacagimi sasirdim((
anneler zaten hep iyi niyetliArkadaslar merhaba 10 aylik evliyim. Esimle anlasarak evlendik. Benim sorunum kaynanam. Kaynanamla ne zaman basbasa kalsak surekli oglunu ovup duruyor, ve bana kocamin eski sevgilisnden bahsediyor,baskalarinin benim hakkimda yaptigi yorumlari anlatiyor. O kizin cok sicak kanli oldgunu keske o kizla evlenseydo dediklerini benim souk oldugumu falan. Evlendigimizden beri esim annesini 3 kez uyardi hala devam ediyor. En son esimle universtede neden tanismadgimizi sordugunda olmazdi o zaman deyip gecistirmeme ragmen benim oglum ozaman sana bakmazdi sevgilsi vardi dedi esimin yaninda ben de benim sevgilim varmiydi acaba bide bunu dusunin dedim . Sustu kaldi. Ama bu devran hep boyle gitmez tahmmul sinirimi zorluyor surekli o kzi hatrlatacak bseleer soyluyor. Dayanamiotum artik esimin bir sucu olmamasina ragmen annesi yuzunden onla tarsitiyoruz ama o da benm annem iyi iyetlidir oyle demek istememistir diyor surekli daha cok sinirlerimi bozuyor. Ne yapacagimi sasirdim((
allah yardimcin olsun canim allah akil fikir versin kaynanana insanlar cok kotu ama kendine yapiyo bosver cok ileri giderse koy mesafeni gorusme emin ol tepki vermezsen cook daha ileriye gider.tecrubeyle sabitArkadaslar merhaba 10 aylik evliyim. Esimle anlasarak evlendik. Benim sorunum kaynanam. Kaynanamla ne zaman basbasa kalsak surekli oglunu ovup duruyor, ve bana kocamin eski sevgilisnden bahsediyor,baskalarinin benim hakkimda yaptigi yorumlari anlatiyor. O kizin cok sicak kanli oldgunu keske o kizla evlenseydo dediklerini benim souk oldugumu falan. Evlendigimizden beri esim annesini 3 kez uyardi hala devam ediyor. En son esimle universtede neden tanismadgimizi sordugunda olmazdi o zaman deyip gecistirmeme ragmen benim oglum ozaman sana bakmazdi sevgilsi vardi dedi esimin yaninda ben de benim sevgilim varmiydi acaba bide bunu dusunin dedim . Sustu kaldi. Ama bu devran hep boyle gitmez tahmmul sinirimi zorluyor surekli o kzi hatrlatacak bseleer soyluyor. Dayanamiotum artik esimin bir sucu olmamasina ragmen annesi yuzunden onla tarsitiyoruz ama o da benm annem iyi iyetlidir oyle demek istememistir diyor surekli daha cok sinirlerimi bozuyor. Ne yapacagimi sasirdim((
Bie daha bu konuyu yanimda açarsanız evinize gelmem sizinle de konusmam desene sen !! Ağzın yok mu senin? ???Eski kiz suan gorumcemle gorusuyor. Ailesinden bikac kisinin facebookunda ekli, onalrin fotolarini begeniyor ve evli kendisi. Kiz tam bir melek onlara gore.ve gorumcem o kiz bana maddi manevi cok yardimci oldu diyor
Eski kiz suan gorumcemle gorusuyor. Ailesinden bikac kisinin facebookunda ekli, onalrin fotolarini begeniyor ve evli kendisi. Kiz tam bir melek onlara gore.ve gorumcem o kiz bana maddi manevi cok yardimci oldu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?