Kaynanamla anlasmiyoruz

Sweet03

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
556
612
23
1 bucuk yildir evliyim kaynanam durmadan bana laf sokuyor ben sesimi cikarmiyorm suratimi asincada suratini asiyor oluyor evim ayri ama kayinbabam birakmiyor evde duralim bi tek pazar gunu evde kalabiliyoruz evimiz cok yakin gidince moralim bozuluyor evde durunca cagiriyorlar esime anlatinca diyor gitme ama babasida cagirinca hic bisey diyemiyor gecen hafta iki gun gitmedik babasi hemen aradi niye gelmiyorsunuz dedi geliyoruz bende kizdim tartistik annemi aradim kaynanami aradi dedi tartismislar biraz evinde otursunlar kayvldm dems ister gelsin ister gelmesin benim oglumla anlasamiyor sozunu dinlemiyor beni ortaya atmasin kayinbabam aradi millete karsi tartismayin gel baris yoksa evinde otur kendi ailenede gidemezsin falan napayim ben cok caresiz kaldim esim bisey diyemiyor hic onlar yuzunden hep huzursusuz kavgaliyiz

Hergün gitmek ne ya.Valla bu adamları anlamak zor.
KV ile zaten çoooookkkk az kişi anlaşır.Misal bende anlaşamıyorum.Anlaşmak zorunda değilim zaten Saygıda kusur etmem yeter.(Bana dokunacak bişey yapılırsa çok çirkefleşirim o ayrı)

sen eşinin çocuğu değilsin bunu iyice kazı beynine.
çağırdılar mı?? eşine demeden ver cevabını. tabi yıkıp dökme. babacığım artık kendi evimi benimsemek istiyorum. düzenimi kurmak istiyorum. müsait zamanda gelirim inş de kapat.
böyle kolay olanı zor yapıyorsunuz. adam seni arıyor sen anneni annen kayınvalideyi, en sonunda eşinle kavgaya başlıyorsunuz. yanlış baştan başlıyor. orayı düzeltin.

Ailenize yansıtmadan konuşmanız daha iyi olurdu hatta arayıp kayınpederi sizin yüZünüzden huzurumuz yok kavga ettik uzak durun bizden üzerimizden elinizi bir çekin gelmem gerektiği zaman geliriz her gün hergün ne öyle ya taş olsa çatlar çok merak ediyorum acaba görümceniz var mı ?
Eğer varsa kendi kızlarına aynısı yapılsa hoşlarına gidermiy si bi sorun bunuda onlara eşinizde bitiyor herşey Can'ım

Kendinden örnek vereyim tatile bile gitsek kayınvalidelere eşim onlardan ayrı hareket eder hiç birşeyi beraber yapmayız aynı evde olmamıza rağmen seslerini çıkartmazlar eşimin dediği olur bence aileler değil eşinizle çözün sorunu öncelikle

Çağırdıkları zaman bahaneler bul gitmeyi azalt twemizlik yapıyorum işlerim var vs haftada 1 e düşür bence onlar da zamanla alışır

Onuda denedim yuzune karsi herseyi soyledim kayinbabam yoktu beni evinden kovdu eaim dedi ozur dileyeccksin bnde gittim diledim bana dedi afedersnz yuzume karsi sicti simdide yuzume bulamayami geldi evinden kovdu kaynbabm cagirdi gittim misafir vardi hic bisey olmamas gibi davrandik baristik ama simdi evde oturmak isteynce sorun oluyor kaynbabma dedm iki gunde bir uc gunde bir geleyim esimede dedim kaynbaabm dedi gel ozur dile iki gundr bekliyorlar gideyim

Gorumcem yok 5 tane kaynim var bitanesi 1 yasinda diyor kaybabam kotu gunmuzde gel bende dedim zaten o zaman gelrim ama diger zamanlar oturayim

İstedikleri kadar çağırsınlar gimeyince ne oluyor, kapınıza mı dayanıyorlar niye bu kadar boyun eğiyorsunuz?
Eşiniz gitmek isterse gitsin, siz evinizde oturun.
Bir de ailelere şikayet etmeyin lütfen kendi meselenizi kendiniz çözün, kayınpederi dinlemek zorunda falan değilsiniz. Babanızın evine gidersiniz istediğiniz zaman o size nasıl karışabilir?

Eşiniz ne diyor bütün bu olanlara gitmek istemiyorum sen söyle ben söyleyince ben kötü olurum senin ailen sen söyle gitmek istemediğimizi deyiver Can'ım baya genç sanırım sizin kv kp 1 yakında bebek olduğuna göre işin çok zor Can'ım EGO'ları nı okşayan tatmin eden evlat olarak görmüşler çocuklarını en büyük siİn eşiniz mi peki

Onuda denedimesim gitti ben gitmedim demisler niye gelmiyor esimde demis rahatsiz bende dedim neden oyle dedin deki evinde kalmak istiyor esimle kotu oluyoruz

gitmek istemiyorsaniz gitmeyin.bu sizin en dogal hakkiniz.bugun islerim var evde de.keyfim yok dinlenecegim de.canim evden cikmak istemiyor de.ne bileyim biseyler de iste..ama niye annenizi ariyorsunuz??sizin savunamadiginiz hakkinizi belirtemediginiz isteklerinizi anneniz araciliglami ulastiriyorsunuz..artik siz evlisiniz kendi fikirlerinizi kendiniz dile getirin.ailenizi karistirmayin.siz kocanizdan vazgecmez oturmaya devam edersiniz ,anneniz durduk yere huzursuzluk yasar..cok karsiyim ailelerin her mevzuya dahil edilmesine.insan kendi sorunlarini kendi halledebilmeli..cook cok buyuk sorunlar olmadigi takdirde.benim fikrim bu..

Gorumcem yok 5 tane kaynim var bitanesi 1 yasinda diyor kaybabam kotu gunmuzde gel bende dedim zaten o zaman gelrim ama diger zamanlar oturayim
1 yaşında çocukları varsa bunlar daha gençtir! Allah yardımcınız olsun

Aynen oyle sansimiz ki esimle kayin pederm ayni dukknmz diyorlar kesemiz bir ben birine bisey takmak istesem o buyuk diye hep onunn dedgi olacakmis esim diyor inatlasma duymazdan gel ama oda olmuyor iste

Ben anneme demedim kaynvaldemi ara bi yildir hic bisey demedim bu son tartsmamizda anlattim cunku esime dedim ben yapamyiyorum sen hep onlari tutuyorsun ben anneme gidecem annemde arams kaynvaldmi iste herki bi tartismamiz oluyordu esimle bana diyorlardi alttan al falan bende artik onlarin sozlerinden kendimi yanliz hissetim aileme anlatmiyorum diye beni sahipsiz saniyorlar diye anneme anlattim

Onuda denedimesim gitti ben gitmedim demisler niye gelmiyor esimde demis rahatsiz bende dedim neden oyle dedin deki evinde kalmak istiyor esimle kotu oluyoruz
Rahatsız demiş eşin işte ne güzel gel diye zorlamamış seni. Niye kavga ettiniz ki sonra eşinle?

Aynen oyle sansimiz ki esimle kayin pederm ayni dukknmz diyorlar kesemiz bir ben birine bisey takmak istesem o buyuk diye hep onunn dedgi olacakmis esim diyor inatlasma duymazdan gel ama oda olmuyor iste
Can'ım geçinmek istiyorsan iyi tarafından bak gençse kv kp bir çok aktiviteyi beraber yapabilirsiniz ama yok ben onlarla olmak istemiyorum artık diyorsan git her gittiğinde burunlarından getir onlar istemesinler seni o evde iş yapma mesela oturduğun yerden kalkma laflarına laf verme suratsız ol onlar istemesinler seni ama bana sorarsan gidip yemeği yiyip masa bulaşık işi bitince evinize giderseniz hem yemek Hemde iş yükün hafifler Hemde onlarında gönlü olmuş olur böyle bir sistemde oturtabilirsiniz eşinizle gidip 1 saat durduktan sonra dışarı çıkacağız kafe yada bir başka bahane bulup evinize gidebilirsiniz

Ama diger gun gitmedimde diyecekler dun rahatsizdi bugun niye gelmiyor o zman ben dedim gercekleri soyle neden yalan soyluyorsun de evde otuak istiyoruz diye

Ama diger gun gitmedimde diyecekler dun rahatsizdi bugun niye gelmiyor o zman ben dedim gercekleri soyle neden yalan soyluyorsun de evde otuak istiyoruz diye
Tamam diğer günlerde rahatsız desin eşin bulsun bahane sen niye düşünüyorsun?
Üst üste gitmeyince böyle bahanelerle onlar anlayacaklar zaten gitmek istemeyip evde oturmak istediğini.

Zaten ben diyelim saat 5 de gidiyorum o sa kadar is beni beklemis oraya gidiyorum yorgunluktan sabah kalkamiyorum evimn isini tam yapamiyorum bi yere gitsek hemen diyorlar dun yoktunuz

Tamam diğer günlerde rahatsız desin eşin bulsun bahane sen niye düşünüyorsun?
Üst üste gitmeyince böyle bahanelerle onlar anlayacaklar zaten gitmek istemeyip evde oturmak istediğini.
Esim diyor sen ara ben diyorum ben aramak istemiyorum senin ailen ara aramiyor bnde aramayinca hic sonra haber vermedikde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…