Kaynanamla anlasmiyoruz

Aynen oyle ben diyorum esime bekarkenboyle bu kadar duskunmuydu sana boyle diyormuydu oglum sana cay yapayim cay ic yemek ye bunu yapayim sunu yapayim yok diyor dedim o zmaan benm inadima yapiyor .hic yapmaz beni atar yine onlari atmaz

Aynen oyle ben diyorum esime bekarkenboyle bu kadar duskunmuydu sana boyle diyormuydu oglum sana cay yapayim cay ic yemek ye bunu yapayim sunu yapayim yok diyor dedim o zmaan benm inadima yapiyor

Toplumda buna oğluşu kıskanmak paylaşamamak deniyor..

Aynen bu benmde boyle siz nasil kurtldnz peki

Aynen bu benmde boyle siz nasil kurtldnz peki
ben boşanarak kurtuldum canım
4 sene çektim
kadın bıkar dedim , oğlunun evlendiğine alışır dedim
ilk iki sene falan hep ben de gttim eski eşimle,
e çalışan biryim bu sürekli gitmeler baydı beni artık.
sonrasında ben gitmemeye eski eşimi yanlız yollamaya başladım ama yanlız yollayınca aramız acılmaya basladı, eve daha gec gelmeye ve eski eş orda kalmalara başladı.

sonunda da bitirdim

Bende suan oyle yapiyorum ben gitmiyorum o gidiyor kusum kaynbbam diyor daha sen bizim kizimzsn falan bende esime deedm madem oyle diyorlrsa hakli haksiz meselesi degil gel ozur dile barisin kotu gunun seninde olur diyorsa ben hastaydm madem kiziymsm gibi konusuyorsa iki gundur hasta yatiyordum arayip demediki gecms olsun biseye ihtycn varmi kendinin kotu gunu var benim yok

Kendi annenizi
aramanız olmamış bence. Kendiniz cevabınızı verin. Eşiniz susuyorsa.

Kendi anneni aramanız olmamış bence. Kendiniz cevabınızı verin. Eşiniz susuyorsa.
Bi kere oyle yaptim beni evinden kovdu esim bi daha goturdu beni ozur diletti yine laf soyledi kaynbabam cagrdi gittik misafir vardi belli etmeden konustuk barstik taki ben bu ara evimde oturmak isteyince sorun oldu

kimseden bırsey beklemeyın
demezler
bakın benım ıkıncı evliliğim
bu evliliğimde de ailesi baska bır cesıt manyak:)

kaynanalar rahat durmuyolar malesef kaynanamın laf sokmaları yüzünden nişanlımla bu gün ayrıldım ve hepside annesinin yanında duruyolar. her gün gitmek neymiş ya oğlunun huzurunu onun için hiç önmeli değilmiş demekki. eşini seviyosan ayrılmak istemiyosan evini başka bir semte taşı

Her gün bir iş cikar. isim var baba de çamaşır birikti ev temizliyorum misafir gelecek vs her güne bir şey bul bi gün sen hasta ol bi gün çocuğun varsa o halsiz olsun . Öffffff yaşlılar sıkılıyor onları anlıyorum ama biz de sessiz sakin kendi kendimize yaşayacağımız bir hayat istiyoruz neden hayatı bu kadar zorlastiriyorlar ki . Allah yardımcınız olsun

çok afedersiniz eski esiniz mal miydi.. ayyy yarabbim ergenlerle evlenilse daha iyi en azından onlar daha asi özgür ruhlu kendini kanıtlama çabası icerisindeler bu ne boyle

çok afedersiniz eski esiniz mal miydi.. ayyy yarabbim ergenlerle evlenilse daha iyi en azından onlar daha asi özgür ruhlu kendini kanıtlama çabası icerisindeler bu ne boyle
bilmiyorum ki,
ben benden ayrıldıgında asalak bşir hayatı olur sanıyordum
ben bosandıktan 4 sene snr yenıden evlendım ve yasadıgımız yerden 40 km uzaga tasındım.

eski eş de benden bır sene snr evlenıp yan apt a tasındı:)
mal değilmiş sanırım gayet hoş bir kızla evlenmıs , bır aya cocugu da olacak.
bana maldı ama baskasına değilmiş demek.

Başta eşin olmak üzere had bildirme zamanı gelmiş nedir bu gel diyince gel git diyince git kuklamisin sen özür dile diyince dile ezdirme kendini ben olsam haftada bir gün bile çok onlara aradiklarinda alisveristeyim hastayım temizlik yapıyorum de esinede aynı sekilde bu kadr rahatlıkla olmaz alıştırma bütün ömrün böyle geçer yoksa

Her çağırdıklarında gitmeyin. Gittiğiniz zaman laf sokarsa, "hem çağırıyorsun hem gelince laf sokuyorsun, sen olsan sana laf sokana gider misin" deyin.
Gitmemek için annenize şikayet etmeniz, onun araya girmesi filan gereksiz olmuş.

Ayy vallahi böyle konuları okudukça içim şişiyor yeminle. Kuzum siz kaç yaşındasınız? Çocuk musunuz yahu başkasının lafıyla hareket ediyosunuz? Evinizde oturmak için niye kv kb dan izin istiyosunuz? Onlar kim oluyorki size karışıyor? Ailene gitmeyeceksin şöyle yapacaksın diye emirler yağdırıyor. Bu ne cüret? Valla bana böyle yapacak adamın alnını karışlarım. Kapılarına adımımı atmam evimede sokmam. Yok onu diyorlar böyle yapıyorlar vs. Ne derlerse desinler ne yaparlarsa yapsınlar bu nedir böyle? Gitmeyin yapmayın. Silah mı dayıyorlar başınıza? Onlarada eşinize de açın ağzınızı yumun gözünüzü. Niye huzuru hep kadınlar düşünüyor ya. Aman susayım huzurumuz kaçmasın alttan alayım kavga çıkmasın. Böyle hayatmı geçer? Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Canınız nasıl istiyorsa öyle davranın. Dişli olun biraz ezdirmeyin kendinizi bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…