Aynen oyle ben diyorum esime bekarkenboyle bu kadar duskunmuydu sana boyle diyormuydu oglum sana cay yapayim cay ic yemek ye bunu yapayim sunu yapayim yok diyor dedim o zmaan benm inadima yapiyor .hic yapmaz beni atar yine onlari atmazBekarken pek kıymetsiz oğluşları,evlenince pek kıymetlioluyorlar nedense..
Ne hakla kendi ailene gidemezsin diyebilir bir k.peder bozuntusu..
Eşin pek sakin gibi vuracak yumruğunu o masaya her gün gelemeyiz diyecek..
Onda o yürek varsa desin ailesine..
Aynen oyle ben diyorum esime bekarkenboyle bu kadar duskunmuydu sana boyle diyormuydu oglum sana cay yapayim cay ic yemek ye bunu yapayim sunu yapayim yok diyor dedim o zmaan benm inadima yapiyor
Aynen bu benmde boyle siz nasil kurtldnz pekiBenim eski kv böyleydı
illa hergun geleceksınız derdı
ama mılletın ıcınde de uzak olsun mutlu olsunlar derdi
eşinizin bu duruma el atması lazım
aile baskı yapsa da eşiniz duracakları yerı bıdlırmeli
yoksa bu durum esınız sessız kaldıkca devam eder
Ben sacimi kestrdim aksm geldim diyor bende sacimi kestirecem yazma ortuyorum sen nasil ortecen bende oyle yapayim gomlegimi etegin icne koyuyorum bakiyorum aynisi yapmisToplumda buna oğluşu kıskanmak paylaşamamak deniyor..
Ben sacimi kestrdim aksm geldim diyor bende sacimi kestirecem yazma ortuyorum sen nasil ortecen bende oyle yapayim gomlegimi etegin icne koyuyorum bakiyorum aynisi yapmis
ben boşanarak kurtuldum canımAynen bu benmde boyle siz nasil kurtldnz peki
Bende suan oyle yapiyorum ben gitmiyorum o gidiyor kusum kaynbbam diyor daha sen bizim kizimzsn falan bende esime deedm madem oyle diyorlrsa hakli haksiz meselesi degil gel ozur dile barisin kotu gunun seninde olur diyorsa ben hastaydm madem kiziymsm gibi konusuyorsa iki gundur hasta yatiyordum arayip demediki gecms olsun biseye ihtycn varmi kendinin kotu gunu var benim yokben boşanarak kurtuldum canım
4 sene çektim
kadın bıkar dedim , oğlunun evlendiğine alışır dedim
ilk iki sene falan hep ben de gttim eski eşimle,
e çalışan biryim bu sürekli gitmeler baydı beni artık.
sonrasında ben gitmemeye eski eşimi yanlız yollamaya başladım ama yanlız yollayınca aramız acılmaya basladı, eve daha gec gelmeye ve eski eş orda kalmalara başladı.
sonunda da bitirdim
Bi kere oyle yaptim beni evinden kovdu esim bi daha goturdu beni ozur diletti yine laf soyledi kaynbabam cagrdi gittik misafir vardi belli etmeden konustuk barstik taki ben bu ara evimde oturmak isteyince sorun olduKendi anneni aramanız olmamış bence. Kendiniz cevabınızı verin. Eşiniz susuyorsa.
kimseden bırsey beklemeyınBende suan oyle yapiyorum ben gitmiyorum o gidiyor kusum kaynbbam diyor daha sen bizim kizimzsn falan bende esime deedm madem oyle diyorlrsa hakli haksiz meselesi degil gel ozur dile barisin kotu gunun seninde olur diyorsa ben hastaydm madem kiziymsm gibi konusuyorsa iki gundur hasta yatiyordum arayip demediki gecms olsun biseye ihtycn varmi kendinin kotu gunu var benim yok
Hadi ya ayrilmakda cozum degilkimseden bırsey beklemeyın
demezler
bakın benım ıkıncı evliliğim
bu evliliğimde de ailesi baska bır cesıt manyak:)
kaynanalar rahat durmuyolar malesef kaynanamın laf sokmaları yüzünden nişanlımla bu gün ayrıldım ve hepside annesinin yanında duruyolar. her gün gitmek neymiş ya oğlunun huzurunu onun için hiç önmeli değilmiş demekki. eşini seviyosan ayrılmak istemiyosan evini başka bir semte taşı1 bucuk yildir evliyim kaynanam durmadan bana laf sokuyor ben sesimi cikarmiyorm suratimi asincada suratini asiyor oluyor evim ayri ama kayinbabam birakmiyor evde duralim bi tek pazar gunu evde kalabiliyoruz evimiz cok yakin gidince moralim bozuluyor evde durunca cagiriyorlar esime anlatinca diyor gitme ama babasida cagirinca hic bisey diyemiyor gecen hafta iki gun gitmedik babasi hemen aradi niye gelmiyorsunuz dedi geliyoruz bende kizdim tartistik annemi aradim kaynanami aradi dedi tartismislar biraz evinde otursunlar kayvldm dems ister gelsin ister gelmesin benim oglumla anlasamiyor sozunu dinlemiyor beni ortaya atmasin kayinbabam aradi millete karsi tartismayin gel baris yoksa evinde otur kendi ailenede gidemezsin falan napayim ben cok caresiz kaldim esim bisey diyemiyor hic onlar yuzunden hep huzursusuz kavgaliyiz
çok afedersiniz eski esiniz mal miydi.. ayyy yarabbim ergenlerle evlenilse daha iyi en azından onlar daha asi özgür ruhlu kendini kanıtlama çabası icerisindeler bu ne boyleben boşanarak kurtuldum canım
4 sene çektim
kadın bıkar dedim , oğlunun evlendiğine alışır dedim
ilk iki sene falan hep ben de gttim eski eşimle,
e çalışan biryim bu sürekli gitmeler baydı beni artık.
sonrasında ben gitmemeye eski eşimi yanlız yollamaya başladım ama yanlız yollayınca aramız acılmaya basladı, eve daha gec gelmeye ve eski eş orda kalmalara başladı.
sonunda da bitirdim
bilmiyorum ki,çok afedersiniz eski esiniz mal miydi.. ayyy yarabbim ergenlerle evlenilse daha iyi en azından onlar daha asi özgür ruhlu kendini kanıtlama çabası icerisindeler bu ne boyle
Başta eşin olmak üzere had bildirme zamanı gelmiş nedir bu gel diyince gel git diyince git kuklamisin sen özür dile diyince dile ezdirme kendini ben olsam haftada bir gün bile çok onlara aradiklarinda alisveristeyim hastayım temizlik yapıyorum de esinede aynı sekilde bu kadr rahatlıkla olmaz alıştırma bütün ömrün böyle geçer yoksa1 bucuk yildir evliyim kaynanam durmadan bana laf sokuyor ben sesimi cikarmiyorm suratimi asincada suratini asiyor oluyor evim ayri ama kayinbabam birakmiyor evde duralim bi tek pazar gunu evde kalabiliyoruz evimiz cok yakin gidince moralim bozuluyor evde durunca cagiriyorlar esime anlatinca diyor gitme ama babasida cagirinca hic bisey diyemiyor gecen hafta iki gun gitmedik babasi hemen aradi niye gelmiyorsunuz dedi geliyoruz bende kizdim tartistik annemi aradim kaynanami aradi dedi tartismislar biraz evinde otursunlar kayvldm dems ister gelsin ister gelmesin benim oglumla anlasamiyor sozunu dinlemiyor beni ortaya atmasin kayinbabam aradi millete karsi tartismayin gel baris yoksa evinde otur kendi ailenede gidemezsin falan napayim ben cok caresiz kaldim esim bisey diyemiyor hic onlar yuzunden hep huzursusuz kavgaliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?