kaynanamla başım dertte

mutluanne25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
45
13
3
32
belli çoğunuz beni olumsuz eleştirecek ama ne yapmam gerektiği konusunda yardımınızı istiyorum. 5 yıllık evliyim bu beş yıl içinde eşimle ne kada tertışma ne kadar kavga olduysa hep kaynanam yüzünden oldu kadın benle uğraşıyor ve ona gıcık oluyorum bazen oonu boğasım geliyor. şimdi bir hafta sonra memlekete gidiyoruz orda yine benle uğraşacak yine anneme gitmeme laf edecek yine annene ne götürüyorsun diye çantamı kontrol edecek ve yine oğlumu onların ayağına götürme gibi beni çoldırtacak sözler sarfedecek biliyorum ve ben yine sıstuğumla kalacağım bana bi akıl verin ya bıktım :( :KK43:

Susma bir de, ne susuyorsun. Aaa ne kadar ayip de. Seviyeli ol. Anne babaya hürmet edilir de, size nasil ediyorsam onlarada ediyorum de.
Ayy bunlara yüz verirsen kömple seni aliyorlar. Cidden ben de cok cektim, simdi cok sinirli bir iliskim var.
Azicik elimi kaptirinca onun icin dünyaya gelmis esir saniyor beni.

Susma bir de, ne susuyorsun. Aaa ne kadar ayip de. Seviyeli ol. Anne babaya hürmet edilir de, size nasil ediyorsam onlarada ediyorum de.
Ayy bunlara yüz verirsen kömple seni aliyorlar. Cidden ben de cok cektim, simdi cok sinirli bir iliskim var.
Azicik elimi kaptirinca onun icin dünyaya gelmis esir saniyor beni.
gerçekten öyle benim stresten sütüm bile kesildi evladımı sadece bir ay emzirebildim :(

belli çoğunuz beni olumsuz eleştirecek ama ne yapmam gerektiği konusunda yardımınızı istiyorum. 5 yıllık evliyim bu beş yıl içinde eşimle ne kada tertışma ne kadar kavga olduysa hep kaynanam yüzünden oldu kadın benle uğraşıyor ve ona gıcık oluyorum bazen oonu boğasım geliyor. şimdi bir hafta sonra memlekete gidiyoruz orda yine benle uğraşacak yine anneme gitmeme laf edecek yine annene ne götürüyorsun diye çantamı kontrol edecek ve yine oğlumu onların ayağına götürme gibi beni çoldırtacak sözler sarfedecek biliyorum ve ben yine sıstuğumla kalacağım bana bi akıl verin ya bıktım :KK43: :KK43:
Eşiniz neden size bu cümleleri kurduruyor?

Biraz büyüyün Allah aşkına.
Bir kayınvalidenin ne hakkı var size emir vermeye,çantanızı kurcalamaya.
Ağzınızı yaratan allah size dil vermedi mi?
Nedir bu pervasızca itaat şekli.
Canını yakıyorsa yakacaksın,susarsan aptal derler -ayy ne minnoş gelin diyeni duymadım...
msnsmiley-20-117-gif.1318395

• Susmayin makul ölçülerde cevabınızı verin rahatlayin. Cantanizimi karistirdi. Aa anne senin gibi olgun bir kadına hiç yakışıyormu cantayi karıştırmak senin bize örnek olman lazım falan diyin. Hem ovun hem yerin ne diyeceğini sasirsin. Azıcık politika biraz bilgi herkesi dize getirir. Hem sizden uzakta yaşıyormuş hacı haciyi tekkede görür canınızı sıkmayın. Siz sustukca herkes kendini haklı sanat sizinde ruh sağlığı gider.

belli çoğunuz beni olumsuz eleştirecek ama ne yapmam gerektiği konusunda yardımınızı istiyorum. 5 yıllık evliyim bu beş yıl içinde eşimle ne kada tertışma ne kadar kavga olduysa hep kaynanam yüzünden oldu kadın benle uğraşıyor ve ona gıcık oluyorum bazen oonu boğasım geliyor. şimdi bir hafta sonra memlekete gidiyoruz orda yine benle uğraşacak yine anneme gitmeme laf edecek yine annene ne götürüyorsun diye çantamı kontrol edecek ve yine oğlumu onların ayağına götürme gibi beni çoldırtacak sözler sarfedecek biliyorum ve ben yine sıstuğumla kalacağım bana bi akıl verin ya bıktım :KK43: :KK43:
soğuk davran ki sınırı bilsin, ben bile nefret ettim tanımadan ya ne bu böyle, oğluyla kendi evlenseymiş ozaman

Back
X