Kaynanamla başım dertte

Hemsire12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
24
12
88
32
Eşim annesine saygısızlik yaptığımi söylüyor annesi beni istemeyerek aldı bende çok konusmam onunla biraz aramız bozuk dün eşim annesini aradı bana da zorla kulağıma verip konus dedi bende kandili kutladim falan konuşma bitti .sonra eşim anneme saygi duymuyorsun diye ustume yürüdü kavga etti açtım agzimi yumdum gozumu üstüme yürüyüp boğazımi sikti boşanmak istiyorum çok korktum anneme de gidemedim ailemin sozunu dinlemeyip eşimle evlendim çok moralim bozuk ailem uzulecek sitede üzülüyorum ne yapmalıyım

Eşim annesine saygısızlik yaptığımi söylüyor annesi beni istemeyerek aldı bende çok konusmam onunla biraz aramız bozuk dün eşim annesini aradı bana da zorla kulağıma verip konus dedi bende kandili kutladim falan konuşma bitti .sonra eşim anneme saygi duymuyorsun diye ustume yürüdü kavga etti açtım agzimi yumdum gozumu üstüme yürüyüp boğazımi sikti boşanmak istiyorum çok korktum anneme de gidemedim ailemin sozunu dinlemeyip eşimle evlendim çok moralim bozuk ailem uzulecek sitede üzülüyorum ne yapmalıyım
Kaynananla değil eşinle başın dertte farkındaysan :(
Zararın neresinden dönsen kardır
Annenler biraz sitem ederler ama sonra eve dönmeni isterler heralde

Niye istemiyorsun niye sevmiyorsun niye aranız bozuk
Bogazına sarılmasını gerektirecek kadar eşine ne söyledin sonucta annesi farkındamısın
Veya eşinin psikolojik sorunları mı var ?
Net anlatırsan ona göre yorum yapalım

Boğazını sıkarak, döverek mi saygı duyacakmışsınız annesine? Hanzoya bak. Anne olsun da saygıyı haketsin o zaman.

Yapılacak şey belli. Darp raporu alıp ailenizin yanına gidin.
Gerçi ben gitmez onu evden kovardım da neyse..

Annesiyle iyi olursa aran devam eder evliliğin bir nevi hep kaynananı idare etmek zorundasın karar senin..
Sitem yapıyordur annesi doldurmuş üzerine salmış belli..

şimdiye kadar gitmeyip ne yapmalıyım diye soruyorsanız ;
gitmiceksiniz kalacaksınız o evde ve o kocayı çekmeye devam edeceksiniz.
nasılsa affediyorsunuz birdaha birdaha yapacak eşiniz..

Bogazına sarılmasını gerektirecek kadar eşine ne söyledin sonucta annesi farkındamısın

Yalnis yemeği yaptı diye kadınını öldüren var Türkiyede. Deli mi arıyoruz sanki. Ayrica ne dediyse desin kimsenin boğazına yapışmaya hakki yok. "ne yaptinda delirtdin" e çıkıyor bu

birde ailem beni istemi diyorsunuz? kaynananız ve kocanızda sizi istemiyor ama hala duruyorsunuz.

Ya anne anne tabiki saygı duyacaksın sevmesende güzel ve hoşgörülü davranacaksın ki küçük seyler böyle sorun olmasın sen iyi olacaksın kayınvalde kötüyse eşin bunu görecektir.şiddeti tasvip etmiyorum tabiki ama boğazını sıkacak raddeye getirtme lütfen hemen ayrılık boşanmak düşünmeyin arkadaşlar ya ortalık çok kötü..boşanacaksanda ailen tabiki sana destek olacak sende onların evladısın evlat kadar güzel birşey yok bu dünyada .

Yalnis yemeği yaptı diye kadınını öldüren var Türkiyede. Deli mi arıyoruz sanki. Ayrica ne dediyse desin kimsenin boğazına yapışmaya hakki yok. "ne yaptinda delirtdin" e çıkıyor bu
Olay ne bilmiyorum o yüzden bi sonraki soruyuda sorup eşinin psikolojik sorunları mı var diye sordum tek bişeyi alıp alıntılamayın

Benim anneme biri küfür veya hakaret etse bende kim olursa olsun bogazına yapısırım

Kaç yıllık evlisiniz yaşlar kaç ? tamam böyle eşiniz suçlu zaten sonuna kadar lakin o adam neden öyle sinirlendi ? olaylar bu raddeye gelene kadar neler yaşandı karşındaki insanıda bir dinlemek lazım
ben kesinlikle şiddet ve şiddet eğilimli durumları savunmuyorum ama ani bir öfke ile karar vermeyin.
Neden ailesi ile aranız bozuk ? neden eşiniz annesine karşı saygısızlık yaptığınızı düşünüyor
normalde aranız nasıl evliliğiniz nasıl bu sorulara cevap verilmeden kimsenin size yardımcı olması mümkün değil

Ya anne anne tabiki saygı duyacaksın sevmesende güzel ve hoşgörülü davranacaksın ki küçük seyler böyle sorun olmasın sen iyi olacaksın kayınvalde kötüyse eşin bunu görecektir.şiddeti tasvip etmiyorum tabiki ama boğazını sıkacak raddeye getirtme lütfen hemen ayrılık boşanmak düşünmeyin arkadaşlar ya ortalık çok kötü..boşanacaksanda ailen tabiki sana destek olacak sende onların evladısın evlat kadar güzel birşey yok bu dünyada .
Ben zaten saygısızlık yapmadım sevmiyorum konuşmakda istemiyorum gorusmuyorumda eşim anlamiyor saçma sapan bir aile yapisi var zaten başta annemin sözünü dinlemedigim için çok pişmanım

Kaç yıllık evlisiniz yaşlar kaç ? tamam böyle eşiniz suçlu zaten sonuna kadar lakin o adam neden öyle sinirlendi ? olaylar bu raddeye gelene kadar neler yaşandı karşındaki insanıda bir dinlemek lazım
ben kesinlikle şiddet ve şiddet eğilimli durumları savunmuyorum ama ani bir öfke ile karar vermeyin.
Neden ailesi ile aranız bozuk ? neden eşiniz annesine karşı saygısızlık yaptığınızı düşünüyor
normalde aranız nasıl evliliğiniz nasıl bu sorulara cevap verilmeden kimsenin size yardımcı olması mümkün değil
4 aylik evliyim,10 yaş var aramızda esimjn2 evliliğim annesi babasi ayrı eşim annesine bakiyor doktor eşim parasını bana harcıyor bize yardim etmiyor diye kavgamiz cikti eşim bana araba aldi ona kavga etti benimle ev konusunda kavga etti onlara ev almış ama ev eskimiş tadilat istiyormus bana araba almanin canımı çıkmış bundan bir tartıştık gitmiyorum onlara konuşmuyorum da onlara bakmasını anlarım ama luksuyatina para harcayamaz.

Back
X