Kaynanamla başım dertte

Hanzo işte kendını ne zannediyor ? Kım kı bunlar saygıymıs önce adam olsun da karısına insan gibi davransın!

Ayrıca kv istemeyerek aldı ne ya? Sen alınan verılen mal değilsin. Lütfen kendını bu sekılde degersizleştirme!

Eşim annesine saygısızlik yaptığımi söylüyor annesi beni istemeyerek aldı bende çok konusmam onunla biraz aramız bozuk dün eşim annesini aradı bana da zorla kulağıma verip konus dedi bende kandili kutladim falan konuşma bitti .sonra eşim anneme saygi duymuyorsun diye ustume yürüdü kavga etti açtım agzimi yumdum gozumu üstüme yürüyüp boğazımi sikti boşanmak istiyorum çok korktum anneme de gidemedim ailemin sozunu dinlemeyip eşimle evlendim çok moralim bozuk ailem uzulecek sitede üzülüyorum ne yapmalıyım
Annesi istemeyerek ne aldi. Pazardan karpuz mu . Yada kizlar alinip satilabilen birsey mi. Once kendinize saygi duyun sonra da baskasindan saygi bekleyin ltfn

Eşim annesine saygısızlik yaptığımi söylüyor annesi beni istemeyerek aldı bende çok konusmam onunla biraz aramız bozuk dün eşim annesini aradı bana da zorla kulağıma verip konus dedi bende kandili kutladim falan konuşma bitti .sonra eşim anneme saygi duymuyorsun diye ustume yürüdü kavga etti açtım agzimi yumdum gozumu üstüme yürüyüp boğazımi sikti boşanmak istiyorum çok korktum anneme de gidemedim ailemin sozunu dinlemeyip eşimle evlendim çok moralim bozuk ailem uzulecek sitede üzülüyorum ne yapmalıyım
Şiddet dozu artarak devam edecek bir durum çok örneğini gördüm etrafımda yüz göz olmuşsunuz . Cocugunuzda yokken hemen dönün lütfen çünkü eninde sonunda boğazını sıkan adam birgün daha fazlasını yapacak buna kesinlikle emin olun..

Bogazina sıkıp canina kasteden adam sana hic deger vermiyor emin ol.

Sakin beni cok seviyor deme.

Ancak kendini kandirirsin.

Bu sebepten bogazini sıkan adam yarin oburgun baska sebepten bicagi da sokar bir tarafina

Ben olsam korkarim

Ailenin yanina git
Anlat bogazina dayandigini.

Şiddet dozu artarak devam edecek bir durum çok örneğini gördüm etrafımda yüz göz olmuşsunuz . Cocugunuzda yokken hemen dönün lütfen çünkü eninde sonunda boğazını sıkan adam birgün daha fazlasını yapacak buna kesinlikle emin olun..
Aynen.

Cocuk da yokmus

Resmen katil ruhlu bit adamla evli
Acilen kurtulmasi lazim

Bi kavgayla bosan denmez ama bi kere sıktıysa ve bunu sineye çekersen devami gelebilir ne yazzik ki

Buradaki insanlara kalsa herkes boşansın.
Biz de eşimle annelerimizden babaaannelerimize kadar aradık o gün.Ben 18 yaşında küçük her zaman canımı sıkan görümceme bile yazdım naber diye.Aslında büyük olan bizizNiye biliyor musun?Bayıldığımdan değil.Eşim mutlu olsun diye.
Ve eşin telefonla konuşurken verdiğin bir tepki olmadan senin üzerine yürüyemez bence.Bir yerde büyük tahrik var.Ama sen kendini anlatmamışsın.Ne dedin de eşin o hale geldi?Şimdi adama atıp tutamam git boşan seni öldürmeden diyemem.
Erkeklerde testosteron hormonu var.Bu adamlar sinirlenince bizim gibi olmuyorlar.Bunu hiç bir kadın hak etmez.Orantısız güç uygulaması onun acizliği evet bu konuyu uzat hemen affetme.Ama kendine mukayyet ol biraz çeneni tut.Sakinleşince konuşursun sinirli adama car car yapma.

Back
X