• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamla başım dertte

Benimki duygusal sömürü yapardı her hafta sonu onun evine gitmeye mecburduk hafta içinde gitmediğim zaman gelin torunu göstermiyor diye baskı yapardı eşime beni şikayet ederdi , benim kaynana sinsiliği iyi beceriyordu
benimkine benziyormuş 2 3 aydır çok şükür en azından ben gitmiyorum eşim tek gidiyor

Eşin tek gidiyorsa kesin eşini sana karşı dolduruyordur kaynana eve geldiğinde hareketleri onu ele verir
benimkine benziyormuş 2 3 aydır çok şükür en azından ben gitmiyorum eşim tek gidiyor

Eşin tek gidiyorsa kesin eşini sana karşı dolduruyordur kaynana eve geldiğinde hareketleri onu ele verir
Benimkini gitmesine gerek yok ariyolar esin söyle yaptı böyle yaptı şikayet ediyorlar dediğim gibi cahil insanlar eşim için tahammül ediyorum ...

Evlendiğin adamın ailesi önemli öyle kapıyı kapatınca mesele bitmiyor demek ki gençler bunu bilsin
Benimkini gitmesine gerek yok ariyolar esin söyle yaptı böyle yaptı şikayet ediyorlar dediğim gibi cahil insanlar eşim için tahammül ediyorum ...

Merhaba arkadaşlar ben 3 aylık evliyim ve kayınvalidemle ilgili daha önceden hiçbir problemim olmamasına rağmen evlendiğimin ertesi günü problemler başladı.Balayına gittim geldim ve bir hafta sonra kaynanam hastaneye gideceğim sizin ordaki hastane iyidir diye bize geldi ve kaldı 2gün buraya kadar herşey normaldi hiç yadırgamadım.ama şuan kayın validem her hafta geliyor ve en az bir gün kalmadan gitmiyor.1 ay önce bizi kendi kız kardeşinin yazlığına gönderdi oradayken telefonla konuşuyorduk ve eşimin bana soylediğini zannederek ağızından kaçırdı.hastaneye gideceğim bahanesiyle gitmiş bizim evimizde kalıyormuş.Şok oldum.birşey demedim.İki gün sonra tekrar aradı temizlik yapmış evde sabun bulamamış ve benim süs sabunlarımı kullanmış yine önemli değil dedim vs.tatilden geldiğimizden beri kayınvalidem haftada bir gelmeye devam ediyordu.Birlikte mahalle kuaförüme gittik.biraz başım döndü üzerine vazife olmayan kadınlardan biri aaa hamilemisin gibi birşey söyledi yok artık dedim ve konuyu kapadım bunun üzerine kv gerçi korunmuyolar ama bilmem gibi saçma sapan bir yorum yaptı ve sinirlerim acayip bozuldu.bundan sonra biraz tavır yaptım tepkimi belli etmek için ne kadar işe yaradı bilmiyorum.Şuan bayram için şehir dışına akrabaya gittiler 15 gün kadar kalacaklardı.Bizim de gelip beraber kalmamızı istiyorlardı.Ben eşime artık gitmek istemiyorum evimizde duralım iş güç var vs dedim.Annesinin yaptıklarını ve bu durumdan rahatsız olduğumu yeni evli insanın evine sürekli kalmaya gelmemesini araya mesafe koymamız gerektiğini anlattım.Eşim ne diyim annemi kovayımmı diyor.sizce ne yapmalıyım ya da ben mi abartıyorum bu normal mi lütfen objektif yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Sinir bozucu kadın!

Evlendiğin adamın ailesi önemli öyle kapıyı kapatınca mesele bitmiyor demek ki gençler bunu bilsin
Evet ben de bu dediginize katiliyorum. "Aman ben anasiyla mi evleniyorum ogluyla evleniyorum" deniliyor ama malesef ki hic de oyle olmuyor. Butun sulaleyle evleniliyor herkesle ayri ugrasiliyor. Evlilik bir kumar diye dusunuyorum. Bazi seyler evlenince aciga cikiyor malesef.

valla ben evimde değilken değil kaynanam kendi annem gelse hiç hoşlanmam hoş karşılamam, orası benim evim benim özelim ve mahremim. belki çekmecemde seksi iç çamaşırlarım var ne bileyim iyi niyetle çamaşır katlamak için orayı açmayacağını. hiç tahammül edemediğim şeydir özel alana müdahale, siz evdeyken gelsin kalsın, hadi o neyse oğlunun hatrına büyüktür hürmettir saygıdır falan, ama biraz da düşünceli olsun yahu, 3 aylık yeni gelinin evine haftada bir kalmaya gidilmez. sağlam bir ayar çekin hepsine bence.

Sende bir haftalık gelinken kaynanan gelsin evine yatsın da o zaman görürüm ne arayacağınızı yada siz de aynısını yapan bir kaynanasınız o yüzden bu kadar rahat konusabiliyosunuz.Ayıp denen bişey var burda başka bir kayınvalide bile özeleştiri yaparak durumun ne kadar yanlış olduğu konusunda bana hak verdi zaten evli değilsenizde başınıza gelsin sonra konuşalım demekten başka birşey gelmiyor içimden saygılar :)
Ah canım beni tanımadığın nasıl belli:) benim eşim beni annesine hiç ezdirmez. Eşin seni savunmadıkça her kaynana böyle gelir. Birde başına gelsin diye beddua ediyosun sen böyle fesat düşündükçe daha çok mutsuz olursun. Yine diyorum kadının elle tutulur hiçbir kötü yanı yok sadece evine sık geliyo diye yakınman gereksiz. Çünkü ne kaynanalar var.

gerci korunmuyorlar mı ????? kv nerden bılıyor bunu

Merhaba arkadaşlar ben 3 aylık evliyim ve kayınvalidemle ilgili daha önceden hiçbir problemim olmamasına rağmen evlendiğimin ertesi günü problemler başladı.Balayına gittim geldim ve bir hafta sonra kaynanam hastaneye gideceğim sizin ordaki hastane iyidir diye bize geldi ve kaldı 2gün buraya kadar herşey normaldi hiç yadırgamadım.ama şuan kayın validem her hafta geliyor ve en az bir gün kalmadan gitmiyor.1 ay önce bizi kendi kız kardeşinin yazlığına gönderdi oradayken telefonla konuşuyorduk ve eşimin bana soylediğini zannederek ağızından kaçırdı.hastaneye gideceğim bahanesiyle gitmiş bizim evimizde kalıyormuş.Şok oldum.birşey demedim.İki gün sonra tekrar aradı temizlik yapmış evde sabun bulamamış ve benim süs sabunlarımı kullanmış yine önemli değil dedim vs.tatilden geldiğimizden beri kayınvalidem haftada bir gelmeye devam ediyordu.Birlikte mahalle kuaförüme gittik.biraz başım döndü üzerine vazife olmayan kadınlardan biri aaa hamilemisin gibi birşey söyledi yok artık dedim ve konuyu kapadım bunun üzerine kv gerçi korunmuyolar ama bilmem gibi saçma sapan bir yorum yaptı ve sinirlerim acayip bozuldu.bundan sonra biraz tavır yaptım tepkimi belli etmek için ne kadar işe yaradı bilmiyorum.Şuan bayram için şehir dışına akrabaya gittiler 15 gün kadar kalacaklardı.Bizim de gelip beraber kalmamızı istiyorlardı.Ben eşime artık gitmek istemiyorum evimizde duralım iş güç var vs dedim.Annesinin yaptıklarını ve bu durumdan rahatsız olduğumu yeni evli insanın evine sürekli kalmaya gelmemesini araya mesafe koymamız gerektiğini anlattım.Eşim ne diyim annemi kovayımmı diyor.sizce ne yapmalıyım ya da ben mi abartıyorum bu normal mi lütfen objektif yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Ayni seyleri annenizin yaptigini ve esinizin bu cumleleri size kullandigini dusunun zorunuza gidiyorsa haksizsiniz. Ama esinizin annenizin gelip gitmesine kalmasina kizmasi sizin zorunuza gitmezse haklisiniz.

Densizmiş.. Korunma mevzusu ayıp etmiş..

Onun dışında bir sorun göremedim ben..

Ben evde yokken kendi annemin bile evime gelmesini istemem açıksacı.İster temizlik yapsın ister tencere tencere yemek. Helede benim haberim yokken. Siz evlenmeden önce nasıl gidiyormuş hastaneye acaba?

siz yokken evde kalması hiç uygun değil o sağı soluda kurcalıyordur bence ayağını çekmesini bir şekilde sağla haftada bir çok fazla ziyarete gelsin gitsin

Gelinin cinsel hayatını uluortada açıklaması hoş değil ona ne oluyor ki böyle,böyle sevilmiyor kaynanalar onların ilgilendiği özel alan yok yaşlılıkta hep gelinle yarış halindeler gelini kendi haline bırakmıyor
başka nerden olcak gelin kendı demedıyse

Gelinin cinsel hayatını uluortada açıklaması hoş değil ona ne oluyor ki böyle,böyle sevilmiyor kaynanalar onların ilgilendiği özel alan yok yaşlılıkta hep gelinle yarış halindeler gelini kendi haline bırakmıyor
o kaynanalar gelını bır cocuk kendılerını de o çocugun yonetıcısı sanıyorlar

Şu erkekleri anlamıyorum. Ben baştan şart koştum, yatılı misafir kabul edemem dedim. Herkesin kuralları var. Senin kv oğlunu görmeye falan gelmemiş, resmen evi kullanmaya gelmiş. Eşin annesini kovmasın ama geliyorum diye aradığında müsait değiliz desin, ertelesin ertelesin.

bir sohbet sırasında lafı oraya getirip sordu gerçekten iyi niyetli olduğunu düşünerek annem gibi gördüm ve cevap verdim dilim kopsaydı
bence cocuk yapmayın diye geliyor teftise
korunmadıgınızıda sölemissiniz

Back
X