Kaynanamla maceralarim

Sizi cok iyi anliyorum benim kaynanamda devamli sac ucundan tut tirnagina kadar tek tek hucrelerinin nasil agridigini saaatlerce anlatır . Ki ablam kanser tedavisi görüyor ondan duymadım boyle yakınma. Ablama üzüldüğüm bir an ayağında çıkan topuk dikenini anlattı. O kadar abartarak anlattı ki... Bu sebeple nefes alamadığına bağladı konuyu.... hatta bir gün bugün öleceğim hissediyorum bile dedi. O anda arabadaydık eşime yürü hastaneye dedim. Yeter artık neyi varsa çıksın ortaya bu stresle ben öleceğim yoksa dedim... sonuç PSIKOLOJIK....

Malesef doktorlar herşeyi bilemiyor 3 yıl boyunca dönem dönem gövdemin ortasında ağrı çektim 3-4 kez antibiyotik ilaç kullandım kas ağrısı dediler birşey yok dediler stresten dediler en son endoskopi yaptırdım ülser çıktı.Şimdide kolum ağırıyor doktora gittim sinir testi yaptı birşey yok dedi ama kolumun üstüne yatamıyorum nasıl birşey yok hasta olmayan insan hastayım demez bence

Katılıyorum size.

Konu sahibi her gün yazacağım demişsin, yazmamışsın. Neden bu boş vaatler?

Ne var bunda anlamadım? Burada gelinini oğluna şikayet edip,bir güzel dolduran kayınvalidelerden sonra,melek kaldı kayınvalideniz gözümde.
Sizde deseydiniz madem "anne senin oğlun,huyunu suyunu benden iyi bilirsin,ben ne yapabilirim,ara ona söyle"diye.

9 yıl boyunca her gün nasıl yazsın allahım ya bazı yorumculara da akıl fikir ver. yoruma kapatabilir miyiz Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…