Kaynanamla maceralarim

Arkadaşım kime ithaf ettin bunu anlamadım... Kınadığın kişi kim :uhm:

Topic sahibi, Turkıs kendi canını sıkmamak için dert dinlemiyormuş da onu diyor..

Bir nebze de olsa haklı, neyse konu o değil dağıtmayım konuyu..

Turkıs şekerim, anlattığın kadarı ile, biraz abartmışsın diycem, kızma da yani bunda birşey yok olacak o kadar..Canını sıkmaya değmez, daha büyük sorunlar olmadığına sevindim.

Başlığa baktığımda biraz espirili sanmıştım konuyu
Belki olaya böyle yaklaşıp
Arkadaşın kaynanasıyla macerealarını yorumlasaydık
Maceralarım demiş yani geriside gelecekti....
Böylece oda kırılmazdı
Bilmem nasıl olurdu..:uhm: saçmaladım mı acaba :asigim:

benim annemde hastalığından ağrıarından bahseder telefonda
çok konusuncada ay kızım sıktım seni der bazende ben
ay anne tamam yeter derim kırıcı olmadan ama aynı şeyi k.validene
diyemezsin adın kötü ilgisiz merhametsiz gelin olur yalan mı????
çaresiz bayılana kadar dinleeyceksin

Sanırım genel anlamda çok bunaldığınız için ve yaşadığınız yerde kendinizi çok yalnız hissettiğiniz için ufak şeyler bile canınızı sıkıyor, özellikle siz buna dikkat ettikçe üst üste geliyor gibi görünüyor. Bence bundan kurtulmanın en mantıklı yolu bol bol uğraşlar (hobiler vs) bulmak yada bir işte çalışmaktır. İnanın o zaman bu kadar ufak şeyler gözünüze bile görünmeyecektir ve her şeyi ustaca idare edebildiğinizi fark edeceksiniz.
Sevgiler,

aman canım dersin bu olsun rabbim başka sıkıntı vermesin be
benimde kaynanam annem herkes beni böyle arar yok oram ağrıyor yok hastayım diye vallahi ben artık sadece dinliyorum bence sende telde dinliyor gibi yap evet hııım evet haklısın ayy ya vallahi bende senin bu rahtasızlıklarına çok üzülüyorum falan de tabii bunları derkende bir yandan başka şeylerle ilgilen tvde falan olsun gözün yada başka şeyler yap kapatınca telide boşver ben artık öğle yapıyorum canım

sen buraya derdini yazdın herkes yorum yaptı biz bilemeyizki senin artık sabrının taştığını yada başka sorunlarını biz yazdığından yola çıkarak yorum yaptık.. onun için bizde hak ver biraz müneccin değilizki ..gurbetlik çok zordur eminim Allah yardımcın olsun..

ah ah sen kaynana gormemeıssın bıde bendekı basında olsa naparsın bılmem bence abartıyorsun canım neler var bı bılsen bıraz ıdare etmeye calıs he anne ben tekrar arar hatırlatırım ay zılım caldı hadı gorurusyuz yada yemek var ocakta yanmasın cnm ben arar soylerım de kapat cok konusmak ıstemıyorsan aama bunu onu kırmadan hallet

ABARTMA BENCE EVıN AYRI KÖYÜN AYRI NE VARKı BUNDA NE KAYNANALAR VAR YAT KALK ŞÜKRET HALıNE

arkadaşım senin içini Allah bilir ama çok kötüde olsa evin barkın ayrı ona şükret beterin beteri var selam verme borçlu çıkarsınnnnnnnn

bence siz aşırı rahatına düşkün bir insansınız ve kesinlikle kaynana nedir görmemişsiniz. burada yazılanları hiç mi okumuyorsunuz yani insan azıcık şükreder. ne demek sorunlu arkadaşlarımla görüşmüyorum bu kadar bencil olmayın lütfen insanlar hayatlarını hep güllük gülistanlık geçirmiyor. rahatlığa o kadar alışmışsınız ki kayınvalideniz ağrıları bile sizi rahatsız ediyor. allah düşürmesin dert kapımı çalmaz demeyin işte o zaman öyle yalnız kalırsınız ki. azıcık kafanızı kumdan çıkarın ve etrafınızda ne kadar yardıma muhtaç insan var bakın.

Çok garip geldi bana derdi olan arkadaslarınızla konuşmamanız kendinizi insanalrdan soyutlamaznı unutmayın ki şu an iyisiniz saglık sorununuz yok ama ya ilerde ya olursa..dostlarınız sizi arar mı ya da sizin gelininiz agrılarınızı dinler mi devran döner size gelir abartmışsınız..siz istiyorsunuz ki benden uzak olsun her dert şikayet ben mutlu olayım bu kadarcık şey sorun mu ki?mantıgınızı anlamadım..

evet ya ben şükrediyorum mesela;okudukça burada.gidip kadının evini dip köşe süpürüp silesim geliyor.Sonra kendimi frenliyorum..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…