Sende az değilsin haa:jeyyar:
Ne var kocanı arayıp hatırlatsaydın
Doktoru unutma al numarası bu desen ne kaybederdin
Kaynananda arayıp öyle konuşmazdı
Napsın kadında evde doktor haberini bekliyo demek ki
Ne güzel sorunsuz evliliğin kocan varmış
Daha fazlasını isteme nolur, allahın gücüne gider:1hug:
kaynananız yerinde anneniz olsaydı hergün telefon açan.
kızım oram ağrıyor, buram ağrıyor çok hastayım ben diyen.
mesela doktoru aramayan da kardeşiniz olsaydı onu şikayet ediyor olsaydı..
aynı konuyu gene açar mıydınız?
annem hergün arıyor, oram ağrıyor buram ağrıyor diyor ama asıl maksadı ilgi çekmek der miydiniz?
anneniz yapar demiyorum ama farzedin ki yaptı; şimdiki gibi bu kadar şikayet eder miydiniz??
eğer evetse cevabınız peki haklısınız..
ama adı kaynana diye her yaptığı batıyor size gibi geldi bana..
Bu gün o kadar canim sIkkIn ki anlatamam.Nerden baslayacagimi da bilmiyorum..Hayattan biraz zevk almak icin beni üzecek bir sürü seyden uzak kalmaya calisirken (mesela kötü bir sey duyacagim diye haber izlemiyorum,gazete okumuyorum, sorunlu arkadaslarimla görüsmüyorum, komik gelecek ama dizi bile izlemiyorum)Allahima bin sükür bir derdim sorunum yok.Esim caliyor, ailecek bir saglik sorunumuz yok ve bunlara binlerce sükür ediyorum
Fakat gelin görün ki kaynanamin bir telefonu bile benim bütün günümü stresli gecirmeme sebep oluyor...
Mesela bu sabah doktoruna telefon edilmesi gerekiyormus ve bizi aradi.Benim almancam cok iyi olmadigi icin esimden istedi;esimde ise gec kaliyorum simdi cikmam gerek ben seni isten arayip numarayi alir ve ararim dedi sanirim unutmus ve aramamis.... Kaynanam beni aradi ve allahim bir sikayet bir sikayet...Ben ne yapabilirim diyorum,,,,yoo ben sadece sana söylüyorum dedi...Siz söyleyin ben ne yapabilirim....Bana sikayet ettigide kocam ne diyebilirim....
Tabi bu konuyu zor bela kapattiktan sonra üzerine en az 20 dakika telefonda nerelerinin agridigini dinledim..Inanin ki icim sisti catlamak üzereydim....( agrilarida ilgi cekmek icin yoksa gercek degil,esim sürekli doktoruyla irtibat halinde ondan biliyorum)
Bu anlattiklarim sadece bu sabah olanlar....Bunun öncesi,daha daha öncesi de var.Öncekilerden bahsetmiyecegim ama bana her gün bir olay cikartabilen bir kaynanam var ve ben, bu olaylari sürekli burada anlatmaya karar verdim .yoksa inaninki birilerine anlatmadikca bunaliyorum.....
Devami gelecek.......
kaynananız yerinde anneniz olsaydı hergün telefon açan.
kızım oram ağrıyor, buram ağrıyor çok hastayım ben diyen.
mesela doktoru aramayan da kardeşiniz olsaydı onu şikayet ediyor olsaydı..
aynı konuyu gene açar mıydınız?
annem hergün arıyor, oram ağrıyor buram ağrıyor diyor ama asıl maksadı ilgi çekmek der miydiniz?
anneniz yapar demiyorum ama farzedin ki yaptı; şimdiki gibi bu kadar şikayet eder miydiniz??
eğer evetse cevabınız peki haklısınız..
ama adı kaynana diye her yaptığı batıyor size gibi geldi bana..
Bunun öncesi,daha daha öncesi de var.Öncekilerden bahsetmiyecegim ama bana her gün bir olay cikartabilen bir kaynanam var
Ben de tam tersi bütün gün oğlunu kadına şikayet ediyorum:roflol:,bir kere de kızım o benim oğlum demedi saolsun
Öncelikle yorum yapan herkese , olumlu ya da olumsuz ayirt etmeden tesekkür ediyorum.Ama söyleyecek bir kac seyim var....
Basimdan 11 yil boyunca öyle seyler gecti ki anlatsam sayfalara sigmaz...Bundan 6 yil önce bu kimsemin olmadigi, derdimi kimseye anlatamadigim gurbet te nerdeyse intiharin esiginden döndüm ki, ben o kadar zayif bir insan degilim ilk bunu düsünecek kadar...Iki kücük yavrumu bile gözüm görmeyecek durumlara düstüm.....
Simdide kimselere acamadigim derdimi, kk da arkadas ,, kardes gördügüm sizlere anlatmak ve icimi bosaltmak istedim...Ama öyle yorumlar ve elestiriler aldim ki üzüntümün üstüne yenileri eklendi....Demek ki bu yol yanlismis..
Kimse yanlis anlamasin, ben kimseden poh pohlanmak istemedim, kimseden bana acimasini da beklemedim..
Bazilariniz """ o zaman herseyi anlatsaydin"""" diyordur belki de.Fakat sayafalar boyu anlatmak , kimseyi bunaltmak istemedim sadece.Ama ben demistim öncesi ,daha da öncesi var diye...Yapilan yorumlara göre cevaplayip konuyu daha da acacagim demistim...
Neyse son sözüm "bir derdim var" diye acilmis bir konu da yorum yaparken lütfen bir kere daha düsünüp yorum yapilmasi...Derdine bir nebze care arayan birini daha fazla yaraliyor olabilir buraya yazdiginiz iki kelime bile....
Tekrar herkese tesekkür ediyorum...Allah hic birinize "bir derdim var "" bölümüne konu cikartmasin....
bitti.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?