Kaynanamla sorunlar

Narsist değil siz çok tuhaf seviyorsunuz size ilgi göstermeyen biriyle sevgili olacağım diye ne bu çaba .Sanki zorla görüşüyor sizinle sizde iyi olursam her dediğini yaparsam beni sever mi sandınız O narsist değil siz prensipleri olmayan bir insansınız.Kimle olursanız bu davranış şeklinizle aynı olur.Sifir özgüven sizde yazinizdan bana geçen bu.İnsanin beni üz dediği yerde onu mahfedesi gelir biliyormusunuz.Saygi dediğin önce kendinden başlar.Niye evlendiniz zorla onuda hiç anlamadim

Ve israrla degiwmelerini bekleyip hep kendimi suclu bilmem ezdirmem

19 yaşında kırıldım sustum, kırıldım sustum diye diye tanışıp evlenip çocuk yapmışsınız susa susa ömrünüzü bitirin biz ne diyelim .Aile boyu susup oturmayı huy edinmişsiniz,karşı tarafta memnun her halde diye her türlü kötülüğü yapıyor....

Haklı bi söze ne diye bilirimki

Sorunun belli o zaman, alttan almaktan vazgec, yoksa daha çok tepeme binerler
iyi insan olmağı bazen sınırsız hadsiz şekilde yapıyorum şimdi söyledim diye hepsini içimde birikenleri kötü ben oldum terbiyesiz ben oldum halbuki tartışırken bile hiç sayqisiz konuşmadım fakat hep manipule edip çünki iyi taniyolarki ne yapsaıar ne söyleseler sayqisizıik yapmıyodum

Ve israrla degiwmelerini bekleyip hep kendimi suclu bilmem ezdirmem
Kendinizi değiştirmek kolay mı siz kendinizi .Siz degismiyor böyle davraniyorken o niye değişsin .Sizin içinmi niye .İnsanlar büyük ölçüde değişimi sadece kendileri isterse yapar ben kimsenin kimse için değiştiğini görmedim.Birini herşeyiyle sevmiyorsanız o u sevmiyorsunuzdur.Zaten siz mükemmel eşin benimi oynamaktan bu adam bana uyuyor mu diye bile bakmamişsınızki

Değişsin istemiyorumki fakat sinirlarini bilsin istiyodum onu da ben öğretmeli idim kararsız karışık insalara. Bi yere gidiyprum gidince biz gidiyoruz diyorum diyo ki bana neden söylememiş gidiyosun diyorum kocama sordum izin verdi onunla anlaştık size neden sormalıyımki

Keşke ilk gördüğünüz insanla evlenmek için bu kadar uğraşmasaydiniz o birşey yapmamış zamanla siz uyumlu olmadığınızı farketmissiniz ben eşinize kizamam evlilik diye paralanan sizsiniz konuda .Son pişmanlık da faydasız.Ya bu deveyi güder ya bu diyardan gider.Çokta seçeneğiniz yok terapi falan hikaye karakter uyumsuzlugunda

Onlar oyle herseyi sorun ediyolar sen aldırma altdan al bunlar şöyle diyo
yabancınsıız sanırım zor anladım
haberiniz olsun değiŞmek değiWmek olarak yazılmıyor
W bu harfi her yazasınız geldiğinde Ş bu harfi kullanın :)

ailecek şımarıklar Allah yardımcınız olsun

Haklı bi söze ne diye bilirimki
Silkelenin mesela sizin üzerinize basıp geçtikleri gibi evladınız üzerine basıp geçmesinler güçlü anne olmayı öğrenin en sakin korkak bilinen Ceylan bile mevzu evladı olunca aslan kesilir .İlerde evladınıza kötü davranacaklar çünkü size değer vermeyen sizden olana değer vermez aile içinde hep dışlanan ezilen olacak neden onun annesi birşey diyemez susup oturur ezelim gitsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…