Kaynanamla sorunlar

bi insan hastalığı ile herkesi manipule edip çokk kuçuk bişeyi sanki büyükmüş gibi büyütüp sizi esiri ediyosa dikkatleri kendi uzerine çekiyosa bi insan psikotrop kullaniyosa hakıisiniz onunla yaşamak çok kolay. Haddin ne sesini çikar çikarinca da böule ya anneni ariyolar ya kenfi annesini herkesi uzerine sariyolar

Tamm zaten seni sevmiyorlarsa kötü olmuşsun olmamissin ne fark eder ki

Ben onunla nasil davranacağimi bilmiyorum bugün okeyliyo yarin ayni şeyi eleştiriyo bende ikilem arasinda kalip kendimi yiyip bitiriyorum. Birinede sorsam onlarda soyle boyle sen alttan al diyolar ben ne yapacağimi hiç bilmiyorum . Bi defasinda bebeğimin durup durup zayifladiğini diyodu 1 kere 2 kere 3 4 sonunda dedimki zayiflamamiş doktor 2 kilo aldiğini dedi bana oyle lutfen demeyin bana çok kotu hiss ediyorum yetersiz giibi hiss ediyorum o zaman minik bi hastaıiğini kullanip dikkatıeri uzeri çekip bayilma numaraları falan inanin sorunlarim konuşulucak gibi değil

Yaşınız çok küçük neden evlendiniz bilemiyorum bir kaçış,özenti ....
Tek bildiğim böyle gitmez,oturun güçlenen kadınların hayatını anlatan gerçek kurgu dizi, filmler izleyin ,iş okul diyemiyorum Bebek çok küçük tekrar hamile kalmayın bu şartlarda bir yeter sıkı korunun kimsenin lafıyla hareket etmeyin,az sesiniz çıksın gerekirse alırım evladımı dünyayı başınıza yıkar giderim kılım kıpırdamaz bilincini oluşturun.....

Maddi olarak para yönetimi kimin elinde eve parayı getiren benim kafasında birimi eşiniz yani bana muhtaç diye düşünüp de böyle davranabilir o algıyı kırmanız gerekli size karşı nasıl mali olarak ekonomik açıdan

Eşim kayinvalidem bazi faturaları falan öder evin bi kac ihtiyacları çoğunluk eşim bana da eşim eder herşeyi kayinvalidemyani yapmaz bişey beklememde

Peki herşeyden küsüp karşimdakilari bana karşi dolduran kaynanaya , anneme şikayet eden kaynanaya nasil cevap vere bilirim suskunluklamı yoksa cevab veribmi

Eşinizden parayı alıp harcamaları siz yapın yada karisin mali işlere böyle kenarda durmayın kayınvalideniz konusunda da sizde herşeye karişın bir ağırlığınız olsun

Aynı evde zor cok zor ayırma imkanı yokmu evleri böyle tabi çok zor bi şekilde sizde çalışsanız esinizde çalışsa iyi kötü o evden cıksanız daha iyi olur .Bir evde iki kadın olmaz bir evin bir kadını olur bir düzeni olur .Böyle kötü . Yaş olarakda anlaşmak mümkün değil onun kafa sizin kafa Ay birde insan eşini çocuk gibi görür ya annesinin yanında soğur yani

Benim yanlışım 21 yaşda universiteyi bitirir bitirmez evlenmem oldu kendimi koruyamiyorum bile seçeneklerim ola ola en kötü seçeneyi seçdim bedelini yaşıyorum

W harfini lütfen tedavulden kaldirsinlar okuyamadim konuyu biri özet yapsa da okusak

Benim yanlışım 21 yaşda universiteyi bitirir bitirmez evlenmem oldu kendimi koruyamiyorum bile seçeneklerim ola ola en kötü seçeneyi seçdim bedelini yaşıyorum
Biseyler yapın yaşınız genç madem okudunuz insanlar kpss diyip duruyor sizde şansınızı deneyin en olmadı biraz çalışsanız size iyi gelir biraz havaniz değişir para için değil sadece sizin için .Çocuğun bakıcı parasına bile gitse iyi olur .Hem niye hayatınız bitsin genceciksiniz başka çocuk yapmayın bakarsınız kpss den falan yüzünüz güler alır çocuğu çıkarsınız o evden çocuk biraz büyümüş de olur .

Bu arada özür dilerim biraz sert yorum yaptım belki arada sanırım konuyu tam okuyup anlayamadiğım icin kirdiysam gerçekten özür diliyorum sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…