kaynanamlar geliyo :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
kizlar

kaynim evleniyo ve kaynanamlar bana gelicek gorumcem iki tane var kaynim uc tane var kaynanam ve kayinbabam gelicekler iki uc haftaligina. ben yemek yapmasini beceremiyorum :( cok beceriksizim. benim her seyime cok karisiyolar. kiyafetime bile. yandim ben of of

yemek yapmaasini bilmiyorum yazmişsin peki gunluk yemeklerinizi kim yapiyor? o karişma olayi bizdede var henuz bende cozum bulmuş degilim

Birincisi sen onların hizmetcisi degilsin birlikte hazirlarsiniz her seyi stres yapma.
Ikincisi sen kendinden taviz verme kiyafetini de elestirseler normalde nasilsan hep öyle ol onlarin yaninda da.

hepsi geliyo kafayi yicem. yemeklerim tutmuyo ve guzel olmuyo

kendine neden baskı yapıyosun beceriksizim diye? bu işler anne karnında öğrenilmiyor. herkes yemek yapabildiğine göre o kadar da zor iş değil.
ama o gün için bi komşundan arkadaşından falan yardım isteyebilirsin
tek başına bu kadar çok misafiri ağırlamak zor olabilir

kız bende bana gelsinler diye taklalar atıyordum artık gelmiyorlar diye trip atıyorum :KK64:
yemek olayına gelince kevserin mutfağını indir telefonuna ordan aç aç yap yemekleri ;)
ayrıca kalabalık bi kaç gün basar sonra alışırsın yani umarım ^_^
kazasız belasız inşallah :KK19:

Bende yemek yapmasını bilmezdim ama annemi arıyorum anne tarifleri daha güzel internetten hemde çok basit sana 2 tane basit bi tarif vereyim hemde lezzetli...

Mercimek çorbası
Tencereye yağ koy sonra 2 adet soğanı iri iri doğra at tencereye üzerine bir buçuk yemek kaşığı salca at onlar karısısın harmanlansin karıştır sonra bir bardak veya isteğine gore daha fazlada olur mercimeği yıla içine at karıştır biraz daha içine sıcak suyu ekle sonra hepsi pişince barındıran geçir naneyi ekle

Sevdim seni masum kız:KK60: 7yatılı misafirin geliyor,eşiyle kv ve ailesini istememe kavgası yapanlara inat nasıl güzel yemek yaparım derdindesin

onların yanındada bılmıyorum becerıksızım dıye ezik durma beraber yapın edın kv ögretsın işi ne;)

Strese gerek yok.
Kayınvalidenize "anne hazır buradayken bir kaç tane yemek öğretir misin bana" dersiniz.
Hem yemek pişmiş hem de siz bir şeyler öğrenmiş olursunuz.
Bizim gelinler öyle yapıyorlar vallahi. Annemin de çok hoşuna gider. Çoğunşukla memlekete ait yemekleri öğrenmeye çalışırlar.
Küçük gelinim de benim yakama yapışır. Yemek yaparken gel ben sana söyleyeyim sen pişir. Evlenince kalakalırsın diyor.
Misafir gibi değil de evin adamı gibi kabul etmek lazım. O zaman kasılmazsınız.

kız bende bana gelsinler diye taklalar atıyordum artık gelmiyorlar diye trip atıyorum :KK64:
yemek olayına gelince kevserin mutfağını indir telefonuna ordan aç aç yap yemekleri :KK66:
ayrıca kalabalık bi kaç gün basar sonra alışırsın yani umarım ^_^
kazasız belasız inşallah :KK19:

İlginç

Bence kafanda bi menü olustur..sana yardim edecek birileri var mi..

Ev yemegi yapip satan tanidigin birisi varsa bi iki cesit de ordan cikar..

5 ayri menü cikarsan bunlarin arasinda gezer dolasirsin..balik hem kolay hem lezzetlidir..ev mantisi alip yapabilirsin..firinda tavuk falan da basittir..basit ama lezzetli seyler arastir dene..buzluga bi seyler yaptir at..

Aklima geldikce yazayim..

Tarhana corbasi..karnabahar kizartmasi ve yaninda salcali makarna..

Aslinda kuru fasülye ve nohut da pratiktir..yaninda bi ayran,tursu,salata bitmistir olay..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X