Kaynanamlar tatilden geldim gitmelimiyim

Ben büyükleri ayağıma beklemem açıkçası. Ben gider "Ben geldim. Özlediniz mi?" derim
Herseyi gelinden bekleyen insanlara biyere kadar derim artik. Okadar da degil yani. Sevgi saygi karsilikli yani. Herseyi kucukler yapcak diye bi kural yok. Benim fikrim.

Herseyi gelinden bekleyen insanlara biyere kadar derim artik. Okadar da degil yani. Sevgi saygi karsilikli yani. Herseyi kucukler yapcak diye bi kural yok. Benim fikrim.

Büyük büyüklüğünü bilse, küçük küçüklüğünü bilir derim her zaman. Insanlara karşı sınır koymak ve onları korumak lazım. Siz bu ufak mevzuyu bu kadar büyütüyorsaniz ortada bir dengesizlik var demek ki. Ama dediğim gibi: yurtdisindan dahi gelsem büyüklerimin ayağıma gelmesini beklemem. Yakışık almaz.

Herkesin kendi dusuncesi. Saygi duyarim canim.. cevabin icin teskler

Yani 1 günlük tatile giderken vedalaşmışsınız zaten.
Ertesi gün hoşgeldin demenin mantığı yok pek.
Alıştırmayın o halde

Sürekli el öp öp ne öyle ben yapmazdım sürekli, ama alıştırmışsın gitmezsen laf olur

Sacma bence. Benim kayinvalidemde turlarla gezmelere gider donunce onu evde karsilamami bekler yari haci sayilirim ne gelmediniz diye trip atar yani gitmeyiz sonucta gezmeye gidilen biyer ne gerek var

Sacma bence. Benim kayinvalidemde turlarla gezmelere gider donunce onu evde karsilamami bekler yari haci sayilirim ne gelmediniz diye trip atar yani gitmeyiz sonucta gezmeye gidilen biyer ne gerek var
Yari hacilik ne alaka ya teyze gezmeye kulp bulmuş

Alışkanlık sizi yoruyorsa bir yerden başlaman gerek. 1 gün uzaklik için neden elini opeyim ki? Görünce normal konusurum o kadar.

Yari hacilik ne alaka ya teyze gezmeye kulp bulmuş
Esim dalga geciyo sanki haciya gittin ne karsilicaz diye oda her gezmeden gelince lafini sokuyo yari haci saylrm diye oyle bi karsilama bekliyo ciddi ciddi kizi gidiyo zaten en son gezmesinden geldikten 4gun sonra isimiz var diye gittik yine soylendi ama bos yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…