Kaynanamlar tatilden geldim gitmelimiyim

Gidin görünün ama el öpmeye gerek var mı. Normalde 1 gün görmediğinde hep el mi öpüyorsunz. Normal olarak uğrayın napıyorsunuz ne ediyorsunuz muhabbet edin ama nizami şekilde el öpmeye gerek yok. Kayınvalide olduğu için değil yan yana oturup sürekli yan yana olduğunuz için. Bir yere giderken de çıkıp el öpmek filan çok saçma. Bekarken evden bir yere giderken annenin elini öpüp gelince tekrar el mi öpüyordunuz

Doğru mu anladım, 1 günlük gitmiş gelmişler.
Giderken vedalaştınız mı peki?

Normalde validenizi seviyorsanız iyiyseniz gidin naptınız nasıl geçti diye sorun madem böyle bir ilişkiniz var.
Evet 1 gün ne tuhaf dimi
Giderken KV Indi asagiya actim kapiyi "sümeyye biz gidiyoruz binada teksin dedi güldü" hic sormadim nereye gittiklerini. Tamam Anne gorusuruz dedim.
Aksam esim isten geldiginde soyledi yazliga tatile gittiklerini.
Ya bide esimin ailesi kürt. Herseyi gelinden bekliyolar. Boyle sacmalik olurmu yani? Bende alistirmak istemiyorum. Alismasinlar

yanına gidebilirsiniz ama el öpme olayını yavaş yavaş azaltın
bayram kandil vs yeter bence

selamlasmak sünnetir , gidin öpün sorun tatil nasil gecti diye anca gönlü hos olur . O sdegerini bilmesede esinin hosuna gidecektir. Birde Allahin Rizasi olsun icinde

oyyyy bunu bile sorun ettiysen kendine vayy ki vayyy.

Ben büyükleri ayağıma beklemem açıkçası. Ben gider "Ben geldim. Özlediniz mi?" derim

ben buraya konu açana kadar çıkıp hoşgeldiniz diyip bi sabah kahvelerini içip dönmüştüm bile

Ben bazen gidiyorum bazen gitmiyorum. evlerimiz yakın ama uzak olsa her zaman gitmeyeceğimden bazen uzak duruoyorm. mesafe iiidri

Türk dizilerindeki aşiret konağında mı yaşıyorsunuz? 2 günlük yola çıkmadan ve geldikten sonra huzura çıkıp el öpmeler falan :)
Bence giderken bir tane de süslü bir taht falan yaptırın, hediye edin. Bundan sonra misafirlerini o tahtta oturarak karşılar..

1 günlük tatilin hoşgeldinimi olur, hoşçakalımı olur el öpmesimi olur Sanki çok uzaktalar gurbetteler yıllardır görüşülmüyo. Çok komik geldi bana. Konuşursun nasıl geçti diye sorarsın o ayrı. Ayrıca kadın sana zahmet edip nereye gittiğini bile söylememiş.

Bana kalsa bukadar önem vermem ama esim cok baski yapiyo. Esim istiyo diye mecbur kaliyorum.

Iste bu. Ayni kafadanmisiz canim

Bana kalsa bukadar önem vermem ama esim cok baski yapiyo. Esim istiyo diye mecbur kaliyorum.

O zaman eşinizin kalbini bu kadar kolay çözülecek bir konu için kırmayın, çıkın hoşgeldin deyin bitsin gitsin.
Sonra evde çıkacak huzursuzluk daha büyük dert bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…