- 7 Kasım 2023
- 2.193
- 3.807
- 53
- 41
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Aileye yalan söylediler, kız biliyordu. Bi süre sonra sıkıldı demekki.Nasıl yani. Neden boşandılar. Ama bunlar bayadir aynı evdeler.Kizin durumu çok iyi.Çalışmasalarda gecinirler
İçinize bu kadar dert olduysa; aileler toplandığında siz de laf arasında söyleyin o zaman.Kız çalışmadığını biliyor.Kizin maddi durumu çok çok iyi.Kizin gelirleri var.Kiz çalışmadığını biliyor.Ailesini kandiracaklar
Kız kendi ailesini kandırmaya razıysa iyi halt yemeye devam etsin. Ben karışmazdımZaten birlikte yaşıyorlar.Kizin ailesi bilmiyor
Eh kendi bilirHahahwhhEşim sen söylemezsen kimse bilmez dedi.Karışmam ben.Ama şaşırdım bayaa.Bana göre büyük yalan.Bence kızda bu şekilde ailesinin kabul etmeyeceğini biliyor.
Eşiniz 2016 yılında beraber olduğunuz adam mı ? Siz bütün hayatınızı noktasına, virgülüne kadar anlattınız mı eşinize ve eş ailesine ?Yok karışmam ben.Ama kaynanamlarin böyle yalan soylemelerine ve rahat olmalarina çok şaşırdım.
O neydi gız öyle?Eşiniz 2016 yılında beraber olduğunuz adam mı ? Siz bütün hayatınızı noktasına, virgülüne kadar anlattınız mı eşinize ve eş ailesine ?
Ay inanmıyorum. O eski konular ne öyle konu sahibi gerçektenEşiniz 2016 yılında beraber olduğunuz adam mı ? Siz bütün hayatınızı noktasına, virgülüne kadar anlattınız mı eşinize ve eş ailesine ?
Siz yurtdışında yaşamıyor musunuz ? Ne SSK sı ?Ben kaynanamlara da şaşırdım.Çalışmayan adami evlendirmeye çalışıyorlar.Ortaya çıkarsa gerçekten kötü olur.Kizin maddi durumu iyi.Ve parayı sakınmaz kaynimdan. Ama ikisininde ssk yok.Çocuk yapınca nasıl olur bilmiyorum
Neler olmuş neler.Eşiniz 2016 yılında beraber olduğunuz adam mı ? Siz bütün hayatınızı noktasına, virgülüne kadar anlattınız mı eşinize ve eş ailesine ?
Şükür o degil.Taa 8 seneki önceki konu oEşiniz 2016 yılında beraber olduğunuz adam mı ? Siz bütün hayatınızı noktasına, virgülüne kadar anlattınız mı eşinize ve eş ailesine ?
Çocukluk işte.Şimdiki aklim olsa o salağa bakmazdımNeler olmuş neler.
Türkiye de çalışan insanlar hastahaneye gitmek için ssk ya ihtiyaç duyar ya hani.Ikisininde sigortaları yok.Siz yurtdışında yaşamıyor musunuz ? Ne SSK sı ?
Yurtdışında değiller mi onlar da ? Kızın bu kadar geliri ve mülkü varsa; ilgili ülkenin sosyal güvenlik sistemine dahil değil mi bir şekilde ?Türkiye de çalışan insanlar hastahaneye gitmek için ssk ya ihtiyaç duyar ya hani.Ikisininde sigortaları yok.
ay nolmuşEşiniz 2016 yılında beraber olduğunuz adam mı ? Siz bütün hayatınızı noktasına, virgülüne kadar anlattınız mı eşinize ve eş ailesine ?
İmam nikahlı çocuğu olan, çocuğunu dilendiren bir adam için ölmüş bitmiş konu sahibiay nolmuş
baktım bir şey bulamadım nolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?