Kaynananım saçmalığı

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Ben kv ile yaşıyorum. Kv bugün aşure yaptı annemlerle araları limoni birbirlerinin evlerine gidip gelmezler. Aşure yaptı annenlere götürcem dedi ben götürmesini istemedim çünkü daha önce annemlerle bir yerden geliyoduk ve annemi kahveye davet etmiştim ve annemin işi olduğu için gelmemişti. Sonra ben yukarı çıkınca annem kv ye şakadan demiş ki kızımın kahvesini içemedim bana gönder yarın bir fincanlık kahve. Akşam kv bir sürü olan kahveyi cezveye boca etti ve akşamına kahvemiz bitti annenlere göndericektim dedi ben de olsaydı da hayatta yollamazdım dedim. (Annem orda ciddi bir şekilde zaten istemedi ki annem hayatta kabul de etmezdi) bu benzeri olaylardan istemedim göndermesini ama bunu bu sebebten yollamanı istemiyorum demedim. Bugün dedi annenlere aşure yollayalım istemiyorum yollama dedim annemler ki çok yakın değiller dedim. Bir kaç kere söylüyo (vermsnin sebebi eşime yağ çekmek kv ne çok iyiyim gibisinden) ben de her söylediğinde hayır dedim. Sonra gelmiş diyoki annen mi diyo bize bişi göndermesinler dedim ki annem ne alaka ben istemiyorum dedim. Hemen yanlış anlama dedim annem öyke biri değil falan deidm o kadar sinir okdum ki nefret ediyorum eşimden ayrı nefret ediyorum beni bana böyle davrandıklarını bildiği halde ayrı eve çıkarmıyo. Sizce ben mi haksızım burda

Birliktw oturuyorsaniz ustelik sizi onceden cagrmis ise kizimin kahvesini icmeye gelecem denmez benim fikrim olablr gelememistr isi vardr annenizin ama anenizin dedigi laf tabi olmamis
Aileler arasinda bole seyler cocuklarn hatrina tavir yapilmaz ama ben kv nizi biraz hakli buldum alinms olablr

Kesinlikle haklısın yıl olmuş 2019 kv ile yaşamak nedir ya illaki böyle şeyler olur yani aynı evin içinde eşinin nedeni maddi mi ?

arayı zorla bozmaya çalışıyor gibisiniz.kahve olayından pek bişey anlamadım ama anladığım kadarıyla ille kötü anlam çıkartmaya çalışıyorsunuz.hem aşure bu bol bol yapılır herkese dağıtılır.hayır da hayır diye tutturmanın anlamı ne şimdi.hem sizi ilgilendirmez ki zaten kv'niz kaynatmış aşureyi.

Eşinden nefret ernekte haklısın, kayinvalideyle de aynı evde yaşadığınız müddetçe, iyi de yapsa batacak kötü de yapsa batacak, kaçarı yok bu durumun.

Aşure dağıtmak konusuda haksızsınız, kahve olayını anlayamadın zaten :işsiz:

Bence den kv ile oturdugun icin herseyleri gozune batmaya baslams cnm oncelikle asure dagitilmak icin yapiliyor tabikide annenede yollicak kadin cok guzel bir hareket ama senin hayir demelerin bende olsam zoruma gider yani kahve olayina gelinirse orda belkide surtusme olmus olabilir ama sende sanki kv ye karsi biraz zitlanmak istiyo gibisin suyuna git yani ne olucak ki ve kv aranizdaki sorun yuzunden esinden nefret etmende cok yanlis ayri oturmak istiyosan guzel tatli dille ikna edebilirsin

Kahve olayına tepkinizi o gün verseydiniz haklıydınız. Ama aşure konusunda haksızsınız.

Annenizi kovan olmamış gelme diyen olmamış kendi kendinize kurulmuşsunuz ,dikkat edin bozulmayın

Anneniz kahve olayın da haksız, çok gereksiz ve edilmeyecek laflar etmiş.
Kv aşure götürmek ister bu çok çok çok doğal neden götürmesine izin vermiyorsunuz ki... İzin vermemekle daha çok ortalığı geriyorsunuz.
Esinizine kira vermek zor geliyorsa kvnizin yanından ayrılmak istemez. Ben çevremde çok görüyorum adam da tek başına ev geçindirmeye yürek yok, ailesinin yanında oturuyor. Bu durumu kabul ederek evlendiyseniz konuşmaya hallk vermez eşiniz. He geçici süreyle oturuyorsanız eşinize sitem edin kv ze sitem etmeyin.
He imkanı var eşiniz ayrılmıyor ve bu durumu bilerek evlendiyseniz, ev ayırma konusunda hiç konuşmayın asla kabul etmez.
Siz anladığım kadarıyla eşinizin ailesi ile aynı evde oturmayı kaldıramıyor sinirleniyorsunuz ve tepkilerinin eşiniz dışındaki kisilere veriyorsunuz.
Arayı bence sıcak tutun evi ayrılmanız tatlı tatlı olursa daha çok şansınız olur...

Ben kv ile yaşıyorum. Kv bugün aşure yaptı annemlerle araları limoni birbirlerinin evlerine gidip gelmezler. Aşure yaptı annenlere götürcem dedi ben götürmesini istemedim çünkü daha önce annemlerle bir yerden geliyoduk ve annemi kahveye davet etmiştim ve annemin işi olduğu için gelmemişti. Sonra ben yukarı çıkınca annem kv ye şakadan demiş ki kızımın kahvesini içemedim bana gönder yarın bir fincanlık kahve. Akşam kv bir sürü olan kahveyi cezveye boca etti ve akşamına kahvemiz bitti annenlere göndericektim dedi ben de olsaydı da hayatta yollamazdım dedim. (Annem orda ciddi bir şekilde zaten istemedi ki annem hayatta kabul de etmezdi) bu benzeri olaylardan istemedim göndermesini ama bunu bu sebebten yollamanı istemiyorum demedim. Bugün dedi annenlere aşure yollayalım istemiyorum yollama dedim annemler ki çok yakın değiller dedim. Bir kaç kere söylüyo (vermsnin sebebi eşime yağ çekmek kv ne çok iyiyim gibisinden) ben de her söylediğinde hayır dedim. Sonra gelmiş diyoki annen mi diyo bize bişi göndermesinler dedim ki annem ne alaka ben istemiyorum dedim. Hemen yanlış anlama dedim annem öyke biri değil falan deidm o kadar sinir okdum ki nefret ediyorum eşimden ayrı nefret ediyorum beni bana böyle davrandıklarını bildiği halde ayrı eve çıkarmıyo. Sizce ben mi haksızım burda
Bu bdv adı kaynanlar ve gelinler olsun başka konu yok:KK49:ayrıca kadın göndermek istemiş aşure göndermese kaynanam aşure göndermedi diye konu açmıştınız kimseden de nefret etmeyin bişey daha yaşamadan 40 yıllık gelinler gbi konuşuyorsunuz

Aşure ayı geçmedi mi?🤔

Aynı evdesiniz sen de emek vermedin mi aşureye?
Kendin götürseydin annene?

Back
X