Çok karışık yazmışsınızBen kv ile yaşıyorum. Kv bugün aşure yaptı annemlerle araları limoni birbirlerinin evlerine gidip gelmezler. Aşure yaptı annenlere götürcem dedi ben götürmesini istemedim çünkü daha önce annemlerle bir yerden geliyoduk ve annemi kahveye davet etmiştim ve annemin işi olduğu için gelmemişti. Sonra ben yukarı çıkınca annem kv ye şakadan demiş ki kızımın kahvesini içemedim bana gönder yarın bir fincanlık kahve. Akşam kv bir sürü olan kahveyi cezveye boca etti ve akşamına kahvemiz bitti annenlere göndericektim dedi ben de olsaydı da hayatta yollamazdım dedim. (Annem orda ciddi bir şekilde zaten istemedi ki annem hayatta kabul de etmezdi) bu benzeri olaylardan istemedim göndermesini ama bunu bu sebebten yollamanı istemiyorum demedim. Bugün dedi annenlere aşure yollayalım istemiyorum yollama dedim annemler ki çok yakın değiller dedim. Bir kaç kere söylüyo (vermsnin sebebi eşime yağ çekmek kv ne çok iyiyim gibisinden) ben de her söylediğinde hayır dedim. Sonra gelmiş diyoki annen mi diyo bize bişi göndermesinler dedim ki annem ne alaka ben istemiyorum dedim. Hemen yanlış anlama dedim annem öyke biri değil falan deidm o kadar sinir okdum ki nefret ediyorum eşimden ayrı nefret ediyorum beni bana böyle davrandıklarını bildiği halde ayrı eve çıkarmıyo. Sizce ben mi haksızım burda