Kaynananın bir yalan hikayesi

Sizi sevmedğini bildiğiniz halde neden samimi oldunuz ki , kaldı ki hamile olduğunuzu çocuğu aldırmayı düşündüğünüzü bunlar çok fazla değil mi . İnsan kendi annesine anlatamazken kalkıp kayınvalidesine nasıl anlatır.
Uzak durun bundan sonra samimi olmayın , ama torununu görmesine izin vermemezlik yapmayın sonuçta o çocuk sadece sizin değil görmeye illaki hakları var. Siz kendiniz getirmişsiniz bu duruma.

Siz böyle " sen yapma " diye cevap verirseniz ohooooo
anneme söylemememin nedenini yazdım. Kendisi yaşlı ve çok dindardır. Bir kadın olarak endişe duydum belki cesaretlendirilmeye ihtiyacım vardı. Amacım paylaşmaktaki buydu. Valla benim kafam bu kadar hesap kitapla çalışsa bunları düşünürdüm haklısınız. İnsan yerine koyup paylaşmakla hata etmişim.

Bana zararı dokunan insana hiç bir şeyimi paylaşmam ben , arkadaşlarınız varmış onlarla konuşmuşsunuz zaten.
Olan olmuş artık gerçekten tehlikeli birisi kayınvalide ona göre davranın.
Son olarak nacızane tavsiyem biraz sakin olun insanları döver gibi konuşmayın.

Aslında olayda bunu söyleyip söylemesinden ziyade, yalan söylemesi, yüzüme gülüp sinsinsice başka duygular içinde olması ve iftira atması geliyor. Şimdi bir gün kalbini kırmamış olan benim annemi kocasının önünde mahçup duruma düşürmesi sonrasında ben hiç birşey demedim yalan söylüyorlar annesi tezgah kuruyor demesi gibi bir sürü çirkinlik varken.ve ben bunları karnım burnumda yaşadım. Nasıl torunlarını göstereyim? Herşeyi sineyemi çekeyim?

konuya akli selim yorum yapacaktim ancak diger uyelere yazdiginiz yorumlari gorunce degmeyecegine karar verdim

buraya uye olup konu acip sonra bu sekilde yorum yapamazsiniz
Pardon ama boşan o zaman diyen birine ne demeliyim? Yok bu da moda olmuşta değerli yorumlarımızı yapalım da gibi cümlelere ne demem gerekiyor? Geyik muhabbetine çevirtmeyelim. İlgileniyorsanız okuyup yazın.

Bu aradaki öyle beni sevmiyor gibi davranmıyor ben seni çok seviyorum mutlu olmanı istiyorum falan diyor. Arıyoruz karşılıklı konuşuyoruz falan. Yoksa niye paylaşayım.

benim basimda da var aynilarindan benim kv de yalan soyleyip getir kurana el carpayim demisti yine det

Teşekkür ederim. Kafama ister istemez takıyorum. Yapılanları hazmetmek kolay değil maalesef
Önünüzde uzuun bir ömür var
İnsanlar neyin ne olduğunu da biliyor aslında
Neyin ne olduğu ortaya çıkar taşlar yerine oturur zamanla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…